Opleidingen Documentair Informatiemedewerker AIVD

Zou je graag Documentair Informatiemedewerker AIVD willen worden? Of ben je al Documentair Informatiemedewerker AIVD en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Documentair Informatiemedewerker AIVD, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Documentair Informatiemedewerker AIVD

Er zijn geen opleidingen Documentair Informatiemedewerker AIVD aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Documentair Informatiemedewerker AIVD in werkt

Bekijk alle opleidingen Defensie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Documentair Informatiemedewerker AIVD

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Documentair Informatiemedewerker AIVD

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Documentair Informatiemedewerker AIVD? 

Om in aanmerking te komen voor de functie van Documentair Informatiemedewerker dient de gegadigde kennis te hebben van de gebruikte methoden en technieken binnen de informatiedocumentatie. Zo moet men minimaal in het bezit zijn van een MBO diploma (Medewerker Informatiedienstverlening, Digitale Modules en andere vakopleidingen) en werkervaring hebben op het gebied van informatiedocumentatie.

Tevens moet de toekomstige Documentair Informatiemedewerker op de hoogte zijn van relevante wet- en regelgeving, in staat zijn Engels te spreken en ervaring hebben met 'opslag en terugvondst'-systemen.


Filter