Opleidingen of training Kinderarts Utrecht

Zoek je een opleiding Kinderarts in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Kinderarts die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Kinderarts Utrecht

Zou je graag Kinderarts willen worden? Of ben je al Kinderarts en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kinderarts in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderarts in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Kinderarts in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Kinderarts

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Kinderarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Kinderarts

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Online Cursussen & Trainingen Kinderarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Kinderarts. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Kinderarts nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Kinderziektes en infectieziektes

Kinderziektes en infectieziektes

*** Bij deze cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd. *** Alle …

  • Onderwerp opleiding Gezondheid
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 49,95

Hoe word je een Kinderarts? 

Om het beroep van Kinderarts uit te kunnen oefenen moet je eerst de zesjarige opleiding Geneeskunde (WO) afronen en daarna vijf jaar specialiseren in Kindergeneeskunde.

Verder moet je je registreren volgens de wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG) en in Nederland geregistreerd staan.


Filter