Opleidingen of training Neurochirurg Amsterdam

Zoek je een opleiding Neurochirurg in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Neurochirurg die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Neurochirurg Amsterdam

Zou je graag Neurochirurg willen worden? Of ben je al Neurochirurg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Neurochirurg in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Neurochirurg in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Neurochirurg in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Neurochirurg

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Neurochirurg

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Neurochirurg

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Neurochirurg? 

Om Neurochirurg te worden moet je eerst de zesjarige opleiding Geneeskunde (WO) doen. Vervolgens moet je je specialiseren wat kan aan een opleidingsziekenhuis en nog eens zes jaar duurt. In totaal duurt de opleiding tot Neurochirurg dus twaalf jaar.

Je moet je hele carrière lang bijscholingen en nascholingen blijven volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen (zoals nieuwe behandelmethoden).

Je moet verplicht geregistreerd staan.

Je kan je na de opleiding nog verder specialiseren, bijvoorbeeld in kinderneurochirurgie, neurotraumatologie, of je kunt je meer gaan richten op een bepaalde ingreep of operatie.


Filter