Projectmanager Finance Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Projectmanager Finance? Lees de functieomschrijving.

 

De Projectmanager Finance geeft leiding aan een groep werknemers die werkzaam zijn op de Finance afdeling van een bedrijf.  De Projectmanager Finance zorgt ervoor dat de mensen die onder hem/haar werken goed begeleid worden en stuurt ze aan in hun werk. Dit doet de project manager voor bepaalde projecten die op dat moment lopen op de afdeling. Het is goed mogelijk dat er voor andere projecten andere projectmanagers aangesteld zijn zodat de verantwoordelijkheid verdeeld is. De Projectmanager Finance is verantwoordelijk voor het team zelf. De Projectmanager Finance mag mensen aannemen en ontslaan. Wel moet de Projectmanager Finance ten alle tijden verantwoording afleggen aan de directeur van het bedrijf. Maar de Projectmanager Finance krijgt wel veel eigen verantwoordelijkheden waaronder het aansturen van het personeel. Ook houdt de Projectmanager Finance zich bezig met het klanten bestand. Dit houdt in dat de Projectmanager Finance de band met de klanten moet behouden. Dit kan betekenen dat er vragen beantwoord moeten worden van de klant maar ook het contact met nieuwe klanten valt onder de verantwoordelijkheid van de Projectmanager Finance.  De Projectmanager Finance is ook verantwoordelijk voor een bepaalde begroting die meestal per jaar wordt bekeken. Hier hoort een budget bij waar de Projectmanager Finance zorg voor draagt. Tevens moeten er bepaalde doelen gehaald worden om de begroting aan het einde van het werkjaar kloppend te krijgen. De Projectmanager Finance moet hier zeer veel aandacht aan besteden en hier heel nauwkeurig mee omgaan. Als de Projectmanager Finance het gevoel heeft dat er bepaalde zaken mis gaan in deze begroting, zal de Projectmanager Finance hier meteen op moeten anticiperen. Ook hiervoor geldt dat er ten alle tijden verantwoordelijkheid moet worden afgedragen door de Projectmanager Finance naar de directeur van de Finance afdeling van het bedrijf.  

Wil je werken als Projectmanager Finance?

Werk je al als Projectmanager Finance en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Projectmanager Finance worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Projectmanager Finance, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Projectmanager Finance in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Personeel
  • Klanten
  • Directeur

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3500 tot €6000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Projectmanager Finance

Wat verdient een Projectmanager Finance?

 

Het salaris hangt heel erg af van enerzijds het budget waar de Projectmanager Finance verantwoordelijk voor is en anderzijds het aantal mensen waar de Projectmanager Finance  leiding aan geeft.  Ook heeft het te maken met het bedrijf waar de Projectmanager Finance   voor werkt. Is dit een profit instelling dan zal het salaris hoger liggen dan bij een non profit instelling. Maar in het begin zal het salaris liggen rond de E 3500. Als de Projectmanager Finance   groeit in haar/zijn functie en meer budget moet bewaken of meer mensen moet aansturen, zal dit salaris mee groeien en zal de Projectmanager Finance   uiteindelijk rond de E 6000 kunnen verdienen. 

Salarisschaal Projectmanager Finance

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Projectmanager Finance

Op zoek naar een nieuwe baan als Projectmanager Finance? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Projectmanager Finance. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Projectmanager Finance vacatures

Projectmanager Finance & Controlling
Talisman Software
Wij zijn op zoek naar een Projectmanager Finance & Controlling in de automotive branche voor onze eindklant in Den Haag.Als Projectmanager Finance & Controlling ben je verantwoordelijk voor het opstellen …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Projectmanager Finance

Hoe goed is de toekomst voor de Projectmanager Finance? 

 

Het arbeidsperspectief voor de Projectmanager Finance   is redelijk goed. Er zijn veel bedrijven in deze sector en alle bedrijven hebben behoefte aan goede managers. Als de Projectmanager Finance  al bekend is of werkzaam is in de sector en beschikt over de juiste kwaliteiten is het vrij makkelijk om door te stromen naar een management functie. Als de Projectmanager Finance   eenmaal werkzaam is als manager, en het gaat allemaal goed dan zal de Projectmanager Finance   meer verantwoordelijkheid krijgen. Dit vertaalt zich in het hogere budget waar de Projectmanager Finance  over moet waken en in het aantal mensen dat de Projectmanager Finance   leiding geeft. Ook vertaalt dit zich in het salaris wat zal stijgen. Als de Projectmanager Finance  de hoogste functie heeft bekleed als manager en het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe directeur dan zal de Projectmanager Finance   hiervoor in aanmerking kunnen komen. Echter, de Projectmanager Finance   maakt alleen een kans als hij/zij voldoende ervaring heeft opgebouwd in de sector en zich voldoende heeft bewezen. 

Baankans Projectmanager Finance

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Projectmanager Finance worden: Opleidingen tot Projectmanager Finance

Hoe word je een Projectmanager Finance? 

 

Om Projectmanager Finance te worden is het vooral belangrijk dat iemand het leiding geven in zich heeft. Als dit niet het geval is, dan maakt iemand sowieso geen kans om een baan als projectmanager te krijgen.  Verder is er een aantal opleidingen wat goed aansluit bij een functie als manager. Zo zou de Projectmanager Finance de opleiding HEAO kunnen doen. Dit is een HBO opleiding die staat voor ‘Hoger Economisch en Administratief Onderwijs’. Als manager heb je namelijk vrijwel altijd te maken met een begroting  waar een economische en administratieve opleiding goed voor opleidt. Echter, het leidinggevende zelf, kun je niet leren maar moet tot een van de eigenschappen behoren van de Projectmanager Finance. Verder is het vaak zo dat een toekomstig manager al werkzaam is in een bepaalde sector voordat hij/zij daar projectmanager wordt. Het is zaak dat de directeur opmerkt dat iemand het in zich heeft en dan is het handig dat diegene ook kennis heeft van de branche waar hij/zij in gaat managen.  De Projectmanager Finance zou dan dus een opleiding genoten moeten hebben die te maken heeft met het werk in de zorg om vervolgens manager te worden.  

 

 

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Projectmanager Finance

Masterclass Bedrijfskundig management
Masterclass 1: Bedrijfskundig management Deze masterclass geeft je inzicht in de samenhang tussen strategie en alle relevante bedrijfskundige aspecten. Je verdiept je in verschillende bedrijfsfuncties als operations, marketing, en finance. …
Meer opleidingen Projectmanager Finance

Weet je nog niet of je Projectmanager Finance wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Projectmanager Finance of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Projectmanager Finance

Met wie werkt een Projectmanager Finance samen? 

 

De Projectmanager Finance  heeft veel te maken met het personeel van het project waar hij/zij leiding aan geeft. De hele dag zullen er mensen uit het team naar de Projectmanager Finance  komen met vragen die de Projectmanager Finance  moet beantwoorden of problemen die de Projectmanager Finance   moet oplossen omtrent de projecten waar hij/zij verantwoordelijk voor is. Tevens heeft de Projectmanager Finance  veel te maken met klanten. De Projectmanager Finance  behoudt de relaties met de klanten en heeft het eerste contact moment met nieuwe klanten. Zowel via de mail als met zakelijke afspraken is dit contact er en de Projectmanager Finance   zal hier veel tijd en aandacht in moeten stoppen. Tot slot is er veel contact met de directeur van de afdeling. De Projectmanager Finance   moet namelijk ten alle tijden verantwoording afleggen aan hem of haar dus er zullen veel contactmomenten zijn. 


  • Personeel
  • Klanten
  • Directeur
Projectmanager Finance


Organisaties waar een Projectmanager Finance werkzaam is

Waar werkt een Projectmanager Finance meestal? 

 

De Projectmanager Finance zal werken voor zowel profit als non profit organisaties.  In beide soorten organisaties zijn manage functies voor deze sector. 

Meer weten over werken in de Management & Business?

Bekijk werken in Management & Business

Best beoordeelde werkgevers Projectmanager Finance

Waar kun je het beste werken als Projectmanager Finance? Hieronder vindt je de best door de Projectmanager Finance beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Projectmanager Finance.

Competenties, Skills en Vaardigheden Projectmanager Finance:

Welke competenties heeft een een Projectmanager Finance nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Projectmanager Finance

Wat voor persoonlijkheid heb je als Projectmanager Finance nodig? 

 

De Projectmanager Finance  moet een goede waarnemer zijn. Hij/zij moet op kunnen merken wanneer iemand in het team niet goed functioneert om hier meteen op te kunnen anticiperen. Ook moet de Projectmanager Finance  goed kunnen zien wanneer de begroting niet gehaald gaat worden of het bedrijf over het budget heen gaat. Of wanneer een bepaald project geen vooruitgang boekt. Ook dit heeft te maken met goed kunnen waarnemen. Daarbij moet de Projectmanager Finance  een goede leidinggevende zijn om mensen aan te kunnen sturen zowel in wat ze doen als in hoe ze het doen. De Projectmanager Finance  moet dit charisma uitstralen op de werkvloer zodat iedereen hem/haar serieus neemt. Alleen zo zal hij/zij goed kunnen functioneren als leidinggevende en zullen mensen naar hem/haar luisteren

Bekijk de persoonstypen voor Projectmanager Finance


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Projectmanager Finance

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Projectmanager Finance

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Projectmanager Finance

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Projectmanager Finance

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Projectmanager Finance dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Projectmanager Finance belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Projectmanager Finance. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Projectmanager Finance iets voor je?

Zou je graag Projectmanager Finance willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Projectmanager Finance bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Projectmanager Finance

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar