Opleidingen of training Technisch Ontwerper Eindhoven

Zoek je een opleiding Technisch Ontwerper in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Technisch Ontwerper die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Technisch Ontwerper Eindhoven

Zou je graag Technisch Ontwerper willen worden? Of ben je al Technisch Ontwerper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Technisch Ontwerper in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Technisch Ontwerper in Eindhoven:

Opleiding Illustrator

Opleiding Illustrator | regio Eindhoven

Opleiding Illustrator: je creativiteit omzetten in krachtige en kwalitatieve grafische ontwerpen met Adobe Illustrator Wilt u aan de slag als grafisch ontwerper, DTP’er, technisch tekenaar of illustrator? Maar mist u de kennis en skills om professionele huisstijlen, technische tekeningen, advertenties …

  • Onderwerp opleiding Technisch Ontwerper
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.099,00
  • Duur 6 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Technisch Ontwerper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Technisch Ontwerper

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Technisch inzicht
Technisch inzicht
Trainingen & cursussen Visie
Visie
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Technisch Ontwerper? 

D Technisch Ontwerper heeft minstens een HBO diploma nodig. De specifieke opleiding die gevolgd moet worden is afhankelijk van welke richting de voorkeur heeft van de Technisch Ontwerper. Voor het ontwerpen van gebouwen zal men eerder Bouwkunde gaan doen en voor producten kan men een opleiding in Informatica, Design of Werktuigbouwkunde volgen. De meest brede opleiding is Design, waarmee men nog verschillende kanten op kan gaan in het ontwerpen.


Filter