Opleidingen of training Trade Marketeer Maastricht

Zoek je een opleiding Trade Marketeer in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Trade Marketeer die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Trade Marketeer Maastricht

Zou je graag Trade Marketeer willen worden? Of ben je al Trade Marketeer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Trade Marketeer in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Trade Marketeer in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Trade Marketeer in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Trade Marketeer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Trade Marketeer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Trade Marketeer

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Trade Marketeer? 

De opleiding van een Trade Marketeer moet op HBO of WO niveau zijn. De richting Marketing of Communicatie past hier het beste bij. Verder is het belangrijk dat Nederlands, Engels, Frans en vaak ook Duits in zowel woord als geschrift goed worden beheerst.

Naast een goede opleiding is circa drie jaar werkervaring in een soorgelijke functie vereist. Het betreft hier dus geen startersfunctie.

Verder is het belangrijk dat er kennis aanwezig is van het gehele MO-pakket.


Filter