Opleidingen of training Agoog Zwolle

Zoek je een opleiding Agoog in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Agoog die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Agoog Zwolle

Zou je graag Agoog willen worden? Of ben je al Agoog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Agoog in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Agoog in Zwolle:

Beroepsregistratie GGZ-agoog

Beroepsregistratie GGZ-agoog | regio Zwolle

Uitgebreid Doel Het doel van deze leergang is het verkrijgen van specialistische kennis en vaardigheid. Je specialiseert je ‘aantoonbaar’ in de geestelijke gezondheidszorg. Inhoud Het werkveld van de GGZ-agoog is verspreid over diverse werkgebieden. Het houdt zich bezig met de …

  • Onderwerp opleiding Agoog
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.500,00
  • Duur 16 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Agoog

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Agoog

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Agoog? 

Een geschikte opleiding die leidt tot het beroep van agoog is de HBO- of WO-opleiding pedagogiek. Het beroep van agoog wordt vaak uitgeoefend bij GGZ-instellingen en daarom zijn opleidingen zoals de SPH (Sociaal Pedagogische Hulp) ook geschikt. 


Filter