Opleidingen of training Arts Assistent Virologie Den Haag

Zoek je een opleiding Arts Assistent Virologie in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Virologie die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Arts Assistent Virologie Den Haag

Zou je graag Arts Assistent Virologie willen worden? Of ben je al Arts Assistent Virologie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Arts Assistent Virologie in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Virologie in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Arts Assistent Virologie in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Arts Assistent Virologie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Arts Assistent Virologie

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Arts Assistent Virologie

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Arts Assistent Virologie? 

 

De Arts Assistent Virologie moet eerst zes jaar Medicijnen studeren aan een universiteit. Deze opleiding is een wetenschappelijke opleiding. De student moet hiervoor dus het VWO hebben afgerond. Ook zou de student eerst een propedeuse kunnen halen in een HBO variant van deze opleiding. ( HBO Verpleegkunde )  en dan kunnen beginnen met de wetenschappelijke opleiding. Daarbij is het zo’n populaire opleiding dat er een loting voor is. Het kan soms zijn dat de student een aantal keer uitgeloot wordt.
Van deze zesjarige opleiding geniet de student vier jaar intensief onderwijs en loopt hij/zij twee jaar coschappen op alle afdelingen in het ziekenhuis. Daarna kiest de student een specialisatie waar hij/zij arts assistent wil worden. Het kan zijn dat als de Arts assistent de specialisatie Virologie heeft gekozen hij/zij eerst nog een tijd Arts Assistent Virologie is zonder in opleiding te zijn. Echter, als er plaats is op de afdeling werkt de Arts Assistent Virologie meestal nog twee tot drie jaar op de afdeling in opleiding tot hij/zij specialist is.


Filter