Binnenstadsmanager Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Binnenstadsmanager? Lees de functieomschrijving.

Steeds meer steden gaan over op een bepaalde vorm van binnenstadsmanagement. Binnenstadsmanagement wordt gezien als een manier om de aanpak van de positie van de binnenstad te versterken. Op structurele wijze gaan overheid en bedrijven hierbij samenwerken. De Binnenstadsmanager speelt hier een grote rol in.

Om binnenstadsmanagement aan te pakken, stellen steden een Binnenstadsmanager aan. De basis van binnenstadsmanager is om samen te werken op basis van gelijkwaardigheid. Hiermee wordt geprobeerd de aantrekkingskracht en het economische klimaat van de binnenstad te versterken. De Binnenstadsmanager kan hierin een rol spelen als bemiddelaar tussen de verschillende partijen en centraal aanspreekpunt.

De Binnenstadsmanager ziet de binnenstad als een product. Dit product moet worden aangepast aan de wensen van de consument en andere gebruikers. Hiervoor is samenwerken met de gemeente en bedrijven nodig. Samen proberen zij de binnenstad te promoten en het imago te versterken. De dagelijkse activiteiten worden gecoördineerd door de Binnenstadsmanager en er worden concrete projecten opgesteld die tot zichtbare resultaten in de binnenstad moeten leiden. Bij deze projecten kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een herinrichting, een vereniging van vastgoedeigenaren en het realiseren van extra parkeermogelijkheden. De taken van de Binnenstadsmanager zijn zeer uiteenlopend en de Binnenstadsmanager is als het ware spil in het web van het binnenstadsmanagement.

Wil je werken als Binnenstadsmanager?

Werk je al als Binnenstadsmanager en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Binnenstadsmanager worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Binnenstadsmanager, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Binnenstadsmanager in één oogopslag

Sector:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Binnenstadsmanager

Wat verdient een Binnenstadsmanager?

Over het salaris en de arbeidsvoorwaarden van de Binnenstadsmanager is weinig bekend. Wel zal dit vergelijkbaar zijn met andere functies die zich richten op projectmanagement.

Salarisschaal Binnenstadsmanager

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Binnenstadsmanager

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Binnenstadsmanager

Hoe goed is de toekomst voor de Binnenstadsmanager? 

Binnenstadsmanagement is een opkomend fenomeen, evenals de Binnenstadsmanagers. Ook niet alle steden die aan binnenstadsmanagement doen, hebben een Binnenstadsmanager in dienst. Het arbeidsmarktperspectief is dan ook niet erg groot en er zijn weinig doorgroeimogelijkheden.

Baankans Binnenstadsmanager

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Binnenstadsmanager worden: Opleidingen tot Binnenstadsmanager

Hoe word je een Binnenstadsmanager? 

Er is geen specifieke opleiding voor de Binnenstadsmanager. De Binnenstadsmanager moet goed projectmatig kunnen werken en beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Een opleiding in bijvoorbeeld (project)management kan relevant zijn voor de Binnenstadsmanager.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Binnenstadsmanager

Meer opleidingen Binnenstadsmanager

Weet je nog niet of je Binnenstadsmanager wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Binnenstadsmanager of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Binnenstadsmanager

Met wie werkt een Binnenstadsmanager samen? 

De Binnenstadsmanager heeft veel met bedrijven en de overheid te maken. Binnenstadsmanagement is een samenwerkingsverband. Om de binnenstad goed te kunnen promoten en het imago en de economie te kunnen versterken, heeft de Binnenstadsmanager veel met andere organisaties te maken.


Binnenstadsmanager


Organisaties waar een Binnenstadsmanager werkzaam is

Waar werkt een Binnenstadsmanager meestal? 

De Binnenstadsmanager richt zich op de binnenstadsmanagement. Dit is vaak geen specifieke organisatie, maar meer een samenwerking tussen verschillende bedrijven en de overheid. Het doel is om de binnenstad te promoten en de economie van de binnenstad te versterken.

Meer weten over werken in de Marketing & Product?

Bekijk werken in Marketing & Product

Best beoordeelde werkgevers Binnenstadsmanager

Waar kun je het beste werken als Binnenstadsmanager? Hieronder vindt je de best door de Binnenstadsmanager beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Binnenstadsmanager.

Competenties, Skills en Vaardigheden Binnenstadsmanager:

Welke competenties heeft een een Binnenstadsmanager nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Binnenstadsmanager

Wat voor persoonlijkheid heb je als Binnenstadsmanager nodig? 

De Binnenstadsmanager moet beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden en goed projectmatig kunnen werken (Baas). De Binnenstadsmanager moet naar de wensen en behoeften van bedrijven en overheden luisteren en hiermee een samenwerking tot stand laten komen. De Binnenstadsmanager moet doelgericht kunnen werken (Succesvolle werker).

Bekijk de persoonstypen voor Binnenstadsmanager


Baas


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Binnenstadsmanager

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Binnenstadsmanager

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Binnenstadsmanager

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Binnenstadsmanager

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Binnenstadsmanager dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Binnenstadsmanager belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Binnenstadsmanager. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Binnenstadsmanager iets voor je?

Zou je graag Binnenstadsmanager willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Binnenstadsmanager bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Binnenstadsmanager

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar