Opleidingen of training Coupeur Groningen

Zoek je een opleiding Coupeur in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Coupeur die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Coupeur Groningen

Zou je graag Coupeur willen worden? Of ben je al Coupeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Coupeur in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coupeur in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Coupeur in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Coupeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Coupeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Coupeur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Coupeur? 

Om als Coupeur aan de slag te gaan moet je alles weten over de patroontekensystemen en hoe ze te gebruiken, maar ook over stoffen en hoe die te verwerken. Er zijn verschillende opleidingen op MBO niveau te vinden die je helpen een begin te maken in je carrière als coupeur. Een mogelijkheid is een opleiding richting Fashion and Living of de opleiding Coupeur of Coupeuse.

Op HBO niveau zijn er ook opleidingen in de richting van de mode, maar die richten zich meer op leiding geven dan echt op het uitvoeren van handwerk.


Filter