Docent Hebreeuws Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Hebreeuws? Lees de functieomschrijving.

De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws.

De docent Hebreeuws geeft les aan HAVO en VWO klassen op een middelbare school, op een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding (met bijvoorbeeld de richting Tolk). De docent Hebreeuws geeft les in het vak Hebreeuws. Hij leert de leerlingen/studenten door middel van zowel schriftelijk als mondelinge opdrachten, werkstukken, toetsen en projecten de taal spreken, de taal lezen en de taal schrijven. Daarnaast ontwikkelt de docent Hebreeuws zijn eigen lesmateriaal, opdrachten, toetsen en tentamens, geeft hij deze aan de leerlingen/studenten en kijkt hij deze na en becijfert deze.

De docent Hebreeuws heeft zelf veel verstand van de Hebreeuwse taal. Hij kan de taal vloeiend lezen en schrijven en weet zijn kennis op een interessante, educatieve en begrijpelijke/duidelijke manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen zodat ze een goede basis leren op weg naar hun examen. Hij geeft zowel groepsgericht les als individuele begeleiding als leerlingen/studenten deze nog hebben of hierom vragen, houdt de ontwikkelingen van iedere leerling nauwkeurig bij en treedt in de klas streng op als dit nodig is. Daarnaast neemt hij ook de mondelinge toetsen af.

Naast het werk in de klas is de docent Hebreeuws ook aanwezig bij vergaderingen op de school en kan hij thuis bezig zijn met huiswerk van leerlingen/studenten nakijken.

Wil je werken als Docent Hebreeuws?

Werk je al als Docent Hebreeuws en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Hebreeuws worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent Hebreeuws, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent Hebreeuws in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders leerlingen/studenten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Hebreeuws

Wat verdient een Docent Hebreeuws?

De docent Hebreeuws verdient tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand (afhankelijk van het aantal jaren werkervaring).

Salarisschaal Docent Hebreeuws

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Hebreeuws

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Hebreeuws

Hoe goed is de toekomst voor de Docent Hebreeuws? 

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent Hebreeuws is gemiddeld. Er zijn voldoende scholen op zoek naar leraren Hebreeuws, zowel part time als fulltime. De docent Hebreeuws moet om aangenomen te worden op een school wel een diploma ''Docent Hebreeuws'' of ''leraar VHO in Hebreeuws'' hebben behaald en eventueel voldoende werkervaring hebben.

Baankans Docent Hebreeuws

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Hebreeuws worden: Opleidingen tot Docent Hebreeuws

Hoe word je een Docent Hebreeuws? 

De docent Hebreeuws heeft een opleiding ''Docent Hebreeuws'' of ''leraar VHO in Hebreeuws'' gevolgd. Deze opleiding is WO en twee, drie of vierjarig.

De 1 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Hebreeuws

BVC | overige talen | individuele taalcursus | 30 uur
BVC | Berlitz Virtual Classroom Overal in Nederland, én daarbuiten! Overige talen: Amhaars, Arabisch, Bengaals, Bosnisch, Bulgaars, Kantonees, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Farsi, Fins, Gaelic, Iers, Grieks, Gujarati, Haïtiaans, Creolools, Hebreeuws, …
Meer opleidingen Docent Hebreeuws

Weet je nog niet of je Docent Hebreeuws wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Hebreeuws of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Hebreeuws

Met wie werkt een Docent Hebreeuws samen? 

Het netwerk van de docent Hebreeuws bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's en de directeur van de school. Eventueel kan het netwerk van de docent Hebreeuws ook bestaan uit de ouders van leerlingen op ouderavonden.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders leerlingen/studenten
Docent Hebreeuws


Organisaties waar een Docent Hebreeuws werkzaam is

Waar werkt een Docent Hebreeuws meestal? 

De docent Hebreeuws werkt op een middelbare school, een gymnasium, op het volwassenenonderwijs of op een MBO of HBO opleiding.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Hebreeuws

Waar kun je het beste werken als Docent Hebreeuws? Hieronder vindt je de best door de Docent Hebreeuws beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Hebreeuws.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Hebreeuws:

Welke competenties heeft een een Docent Hebreeuws nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent Hebreeuws

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent Hebreeuws nodig? 

De docent Hebreeuws is een waarnemer. Hij let op de ontwikkelingen van mensen in de klas, houdt deze nauwgezet bij, kent zijn leerlingen en treedt waar nodig streng op. Daarnaast is de docent Hebreeuws een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van de Hebreeuwse taal over op leerlingen en geeft geduldig les om de leerlingen/studenten zoveel mogelijk bij te brengen en te helpen naar hun examen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Hebreeuws


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Hebreeuws

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Hebreeuws

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Hebreeuws

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Hebreeuws

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Hebreeuws dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Hebreeuws belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Hebreeuws. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Hebreeuws iets voor je?

Zou je graag Docent Hebreeuws willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Hebreeuws bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Hebreeuws

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar