national accountmanager zakelijke diensten Taken, Verantwoordelijkheden, Vacatures en Opleidingen

`

Wat is een national accountmanager zakelijke diensten?

Het beroep national accountmanager zakelijke diensten is een variant van het beroep accountmanager zakelijke diensten en is onderdeel van de beroepsfamilie vertegenwoordigers en accountmanagers zakelijke diensten

Andere beroepen binnen de beroepsfamilie vertegenwoordigers en accountmanagers zakelijke diensten


Past het beroep national accountmanager zakelijke diensten bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures national accountmanager zakelijke diensten

Wil je een beter salaris verdienen als national accountmanager zakelijke diensten? Misschien kan je via deze vacatures een loonsverhoging krijgen

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

national accountmanager zakelijke diensten worden: Opleidingen tot national accountmanager zakelijke diensten

Wil je national accountmanager zakelijke diensten worden? Hieronder vind je de opleidingen voor de national accountmanager zakelijke diensten.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot national accountmanager zakelijke diensten

Er zijn geen opleidingen national accountmanager zakelijke diensten aanwezig.


Doorgroei mogelijkheden national accountmanager zakelijke diensten

Je kunt als national accountmanager zakelijke diensten een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep national accountmanager zakelijke diensten is onderdeel van de beroepsfamilie Vertegenwoordigers en accountmanagers zakelijke diensten. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een national accountmanager zakelijke diensten


Hoofd beroepsgroep national accountmanager zakelijke diensten

Het beroep national accountmanager zakelijke diensten valt binnen de hoofdberoepsgroep Vakspecialisten

Vakspecialisten betreffen beroepen waarin specifieke aangeleerde kennis wordt toegepast om een gewenst resultaat te bereiken. 

Dit betreffen technische, sociale of administratieve werkzaamheden die gebaseerd zijn op de toepassing van wetenschappelijke of artistieke kennis, of operationele methoden en voorschriften. 

Vakspecialisten betreffen technische beroepen, maar ook gezondheidszorg medewerkers, zakelijke-, juridische- en ICT professionals. 

Het opleidings- en werk- denkniveau van Vakspecialisten ligt gemiddeld genomen op MBO en HBO niveau. In veel gevallen kunnen de kennis en vaardigheden ook via werkervaring en additionele training worden opgedaan.

Veelvoorkomende werkzaamheden van Vakspecialisten

  • het uitvoeren van technische werkzaamheden op basis van toegepaste wetenschappelijke kennis, zoals natuurwetenschappen, engineering en technologie.
  • het leveren van medische, sociale en/of maatschappelijke diensten 
  • het initiëren en uitvoeren van diverse zakelijke diensten met betrekking tot handel, financiën en administratie en wet- en regelgeving
  • technische en administratieve ondersteuning bieden voor de kunst en amusement en sportactiviteiten
  • het uitvoeren van religieuze ondersteunende werkzaamheden

 

De begeleiding van andere werknemers kan bij de verantwoordelijkheden horen

Subhoofd beroepsgroepen Vakspecialisten

Beroepen in deze hoofdgroep worden ingedeeld in de volgende subhoofdgroepen:

  • 31 Vakspecialisten natuur- en technische wetenschappen
  • 32 Vakspecialisten gezondheidszorg
  • 33 Vakspecialisten bedrijfsbeheer en administratie
  • 34 Vakspecialisten op juridisch, maatschappelijk en cultureel gebied
  • 35 Vakspecialisten informatie en communicatie


Solliciteren op de functie national accountmanager zakelijke diensten

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als national accountmanager zakelijke diensten dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor national accountmanager zakelijke diensten belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als national accountmanager zakelijke diensten. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep national accountmanager zakelijke diensten iets voor je?

Zou je graag national accountmanager zakelijke diensten willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als national accountmanager zakelijke diensten bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Ga direct naar