Opleidingen of training Schoorsteenveger Rotterdam

Zoek je een opleiding Schoorsteenveger in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Schoorsteenveger die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Schoorsteenveger Rotterdam

Zou je graag Schoorsteenveger willen worden? Of ben je al Schoorsteenveger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Schoorsteenveger in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Schoorsteenveger in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Schoorsteenveger in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Schoorsteenveger

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Schoorsteenveger

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Schoorsteenveger

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Schoorsteenveger? 

Een Schoorsteenveger begint zijn carrière als Gezel Schoorsteenveger. Deze titel kan een Schoorsteengever zichzelf geven door de opleiding tot Gezel Schoorsteenveger met succes af te ronden. In deze opleiding wordt een leerling klaargestoomd om als zelfstandig Schoorsteenveger aan het werk te gaan, omdat de opleiding zowel uit een gedeelte theorie als uit een deel praktijk bestaat.

Na het succesvol afronden van deze opleiding en het aantal jaar werkzaam zijn als Gezel Schoorsteenweger, kan deze Schoorsteenveger zijn toets voor Meesterschap doen. Als een Gezel Schoorsteenveger voor deze toets slaagt, kan hij zichzelf Meester schoorsteenveger noemen. Deze toetst wordt afgenomen door de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond.


Filter