U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Gedragstherapeut » Boeken

Boeken Gedragstherapeut

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

De doorgroeimogelijkheden van de gedragstherapeut zijn positief. Er kan toegewerkt worden naar klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, onderzoeker, etc.

Het arbeidsmarktperspectief wordt steeds minder gezien de populariteit van de opleiding psychologie en dan met name de richting klinische- en gezondheidspsychologie. Toch is het huidige perspectief positief gezien de brede inzet van psychologen en gedragstherapeuten.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Gedragstherapeut. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Gedragstherapeut. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Gedragstherapeut die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De Hond Die Te Veel Van Zijn Baas Hield | Nicholas H. Dodman

verhalen en adviezen van een gedragstherapeut - Nederlands | 1e druk | Onbekende bindwijze | 9789027484727 | 223 pagina's

In dit onderhoudende, informatieve en praktische boek geeft Dodman inzicht in zijn unieke benadering van probleemhonden. Zijn aanpak is gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als dierenarts en op recente ontdekkingen in de gedragspsychologie en farmacologi...
Bestellen