U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Groenteteler » Boeken

Boeken Groenteteler

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

Het vinden van een vacature die goed aansluit op de functie van Groenteteler is niet eenvoudig. Beter is om via een stage een bedrijf in te rollen, wanneer ze tevreden zijn over je prestaties. Als je liever meteen zelf een bedrijf opstart kan dat ook, maar soms is het goed om eerst wat meer ervaring op te doen.

Als je start in loondienst zul je in veel gevallen als laagtste op de ladder beginnen. Je kunt dan in eerste instantie meer taken toebedeeld krijgen en mogelijk meer gaan coördineren. Doorstroom naar de functie van voorman is dan een optie. Daarna zou je door kunnen groeien tot bedrijfsleider van een bestaand bedrijf, maar je kunt ook je eigen groenteteeltbedrijf opzetten. Wanneer je eenmaal bedrijfsleider bent kun je er ook nog voor kiezen het bedrijf uit te breiden met export of door nog een ander gewas erbij te telen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Groenteteler. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Groenteteler. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Groenteteler die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

Biologische landbouw - Biologische groenteteelt | B. Willems

handleiding, achtergrond en praktijk - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789062243068 | 263 pagina's

Biologische landbouw - Biologische groenteteelt 1e druk is een boek van B. Willems uitgegeven bij Jan van Arkel. ISBN 9789062243068 Biologische groenteteelt Handleiding, achtergrond en praktijk Biologische groenteteelt maakt duidelijk hoe je in Nederland ...
Bestellen