U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Horeca-assistent » Boeken

Boeken Horeca-assistent

Opleidingen en cursussen

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest

Boeken

Advertenties

De functie van Horeca-assistent is een startersfunctie binnen de horeca. Hij biedt dan ook vele doorgroeimogelijkheden. Zo is het mogelijk om door te groeien naar bedieningsmedewerker of gastheer/-vrouw in een restaurant. Ook is het mogelijk om de keuken in te gaan en door te leren voor kok. Als Horeca-assistent kan men zo ver doorgroeien als gewenst in verschillende richtingen binnen de horeca. Een vervolgopleiding is hiervoor echter vaak noodzakelijk.

De horeca arbeidsmarkt is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De vraag naar gekwalificeerd personeel binnen de horeca is altijd vrij hoog. Zo zal men met een diploma in de richting van horeca sneller worden aangenomen dan een ongeschoolde kandidaat.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Horeca-assistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVD's vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Horeca-assistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Horeca-assistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4 | Hanneke Molenaar

maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037213461

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4 1e druk is een boek van Hanneke Molenaar uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037213461 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het...
Bestellen

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie deel 3 van 4 | Hanneke Molenaar

maakt voedingsproducten klantgereed - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037222135

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie deel 3 van 4 1e druk is een boek van Hanneke Molenaar uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222135 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de...
Bestellen

Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4 | Mick van Bochove

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037213478

Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4 1e druk is een boek van Mick van Bochove uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037213478 StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U werkt met deze leer-werkboeken van StruX aan ...
Bestellen

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie deel 4 van 4 | Hanneke Molenaar

maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789037222395

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie deel 4 van 4 1e druk is een boek van Hanneke Molenaar uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222395 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de...
Bestellen

Tendens THAS werkblok horeca-assistent | X

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037201321

Het werkblok van Tendens Horeca-assistent is ook als los onderdeel verkrijgbaar. Bijvoorbeeld voor gesloten instellingen of scholen met erg kleine groepen die met THAS werken kan dat een uitkomst bieden. Voorwaarde is wel dat de school of instelling besch...
Bestellen