Boeken Horeca-assistent

De functie van Horeca-assistent is een startersfunctie binnen de horeca. Hij biedt dan ook vele doorgroeimogelijkheden. Zo is het mogelijk om door te groeien naar bedieningsmedewerker of gastheer/-vrouw in een restaurant. Ook is het mogelijk om de keuken in te gaan en door te leren voor kok. Als Horeca-assistent kan men zo ver doorgroeien als gewenst in verschillende richtingen binnen de horeca. Een vervolgopleiding is hiervoor echter vaak noodzakelijk.

De horeca arbeidsmarkt is over het algemeen goed. De vacaturegraad in de horeca is hoger dan in andere bedrijfstakken. De vraag naar gekwalificeerd personeel binnen de horeca is altijd vrij hoog. Zo zal men met een diploma in de richting van horeca sneller worden aangenomen dan een ongeschoolde kandidaat.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Horeca-assistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Horeca-assistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Horeca-assistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 9 beste boeken voor een Horeca-assistent:

StruX  -  Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4 - Nederlands | Hardcover | 9789037222135 | 15 april 2015

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een …

StruX  -  Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie 4 van 4

StruX - Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie 4 van 4

StruX - Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie 4 van 4 - Nederlands | Hardcover | 9789037222395 | 15 april 2015

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een …

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4

StruX - Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4 - Nederlands | Paperback | 9789037213461 | 17 april 2015

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm. Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een …

StruX  -  Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4

StruX - Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4

StruX - Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie 2 van 4 - Nederlands | Hardcover | 9789037213478 | 15 april 2015

StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U werkt met deze leer-werkboeken van StruX aan een deelproces voor het Entreediploma behorende bij een profiel. Dit StruX leer-werkboeken is zowel inzetbaar in een opleidingssetting als in een stage / bbl-setting. Dit leer-werkboek richt zich op het Entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit …

StruX - Assistent horeca, voeding of voedingindustrie

StruX - Assistent horeca, voeding of voedingindustrie

StruX - Assistent horeca, voeding of voedingindustrie - Nederlands | Paperback | 9789037252132 | 30 juni 2020

Van dit artikel is geen omschrijving beschikbaar

essentials - Voice-Marketing

essentials - Voice-Marketing

essentials - Voice-Marketing - Duits | E-book | 9783658294748 | 12 maart 2020 | Adobe ePub

Der Siegeszug der Steuerung durch Sprache – auch von komplexen Systemen und Prozessen – ist nicht zu stoppen. Denn Innovationen werden von den Nutzern immer dann gerne angenommen, wenn neue Lösungen mit einem hohen Maß an Bequemlichkeit einhergehen, und das ist hier der Fall: Statt eines Keyboards oder eines Touchscreens wird zur Eingabe das verwendet, …

Entree - ENT HRV

Entree - ENT HRV

Entree - ENT HRV - Nederlands | Paperback | 9789400226913 | 01 juni 2019 | 328 pagina's

Bij dit boek ontvang je een unieke, éénmalig te activeren, licentiecode. Met deze code krijg je toegang tot het digitale boek via Digiplein.

PRO HAS 1 : Studentenwerkboek Horeca-assistent Basis

PRO HAS 1 : Studentenwerkboek Horeca-assistent Basis

PRO HAS 1 : Studentenwerkboek Horeca-assistent Basis - Nederlands | Boek & online toegang | 9789400210943 | 01 augustus 2013 | 242 pagina's

Bij dit boek ontvang je een unieke, éénmalig te activeren, licentiecode. Met deze code krijg je toegang tot het digitale boek via Digiplein.

Tendens Thas Horeca Assistent Leerlingenmap

Tendens Thas Horeca Assistent Leerlingenmap

Tendens Thas Horeca Assistent Leerlingenmap - Nederlands | Hardcover | 9789060537831 | 19 februari 2008

Het leerlingenmateriaal van Tendens Horeca Assistent bestaat uit een map waarin praktijk- en theorieopdrachten worden afgewisseld. De inhoud van THAS ziet er als volgt uit: *20 praktijkblokken (Doe-kaarten) *werk- en bronnenblok *trefwoordenregister *portfolio.