U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Kerstboomstyliste

Kerstboomstyliste worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een kerstboomstyliste? Lees de functieomschrijving.

Met Kerst wordt door de Christenen de geboorte van Jezus Christus gevierd. Het is een wereldwijd feest dat vaak geassocieerd wordt met familie, gezelligheid en lekker eten. Traditioneel brengt de Kerstman cadeautjes. Wereldwijd wordt Kerst gevierd. Vaak gaat dit gepaard met versieringen passend bij deze tijd. Overal worden lichtjes opgehangen, een kerstkrans op de voordeur gedaan en een kerstboom opgetuigd. Het hele huis komt daarmee in kerstsfeer.

 

Veel mensen versieren zelf hun huis, maar als je hier geen tijd voor hebt of niet goed weet hoe je je huis het beste in kerstsfeer kan brengen, biedt de Kerstboomstyliste hulp. De Kerstboomstyliste kan samen met jou een kerstboom uitzoeken en deze decoreren. Daarnaast geeft de Kerstboomstyliste vaak ook tips voor de rest van je woning of decoreert deze ook. De Kerstboomstyliste is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling en weet je huis perfect in kerstsfeer te krijgen.

 

De Kerstboomstyliste werkt niet alleen voor particulieren, maar kan ook bij bedrijven de kerstsfeer brengen. Veel bedrijven hebben in de weken voor kerst een kerstboom staan en het pand gedecoreerd. Hiervoor schakelen zij vaak de hulp van een Kerstboomstyliste in. Het werk van de Kerstboomstyliste is wel sterk seizoensgebonden en vind vooral in het najaar plaats.

Mensen vonden ons op: Job Kerstboomstyliste, Baan Kerstboomstyliste, Kerstboomstyliste Worden, Functie-eisen Kerstboomstyliste, Verantwoordelijkheden Kerstboomstyliste, Functieprofiel Kerstboomstyliste, Wat doet een Kerstboomstyliste, Werken als Kerstboomstyliste.

Kerstboomstyliste worden: Opleiding tot kerstboomstyliste

De Kerstboomstyliste heeft vaak een opleiding op het gebied van interieurstyling gevolgd. Hierin worden diverse opleidingen en cursussen aangeboden. Deze zijn meestal op MBO of HBO-niveau.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Kerstboomstyliste, Kerstboomstyliste Worden, Opleidingsniveau Kerstboomstyliste, Scholing Kerstboomstyliste, Studie Kerstboomstyliste, Bijscholing Kerstboomstyliste, Omscholing Kerstboomstyliste.

Organisaties waar een kerstboomstyliste doorgaans werkzaam is

De Kerstboomstyliste werkt vaak als zelfstandige. De Kerstboomstyliste bouwt een eigen klantenkring op en werkt meestal in de profit sector.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Kerstboomstyliste, Kerstboomstyliste Worden, Opleidingsniveau Kerstboomstyliste, Scholing Kerstboomstyliste, Studie Kerstboomstyliste, Bijscholing Kerstboomstyliste, Omscholing Kerstboomstyliste.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden kerstboomstyliste

Er is maar weinig bekend over het salaris van de Kerstboomstyliste. Vaak hangt dit ook van het aantal opdrachten af.

Mensen vonden ons op: Salaris Kerstboomstyliste, Loon Kerstboomstyliste, Wat verdien je als Kerstboomstyliste, Salarisschaal Kerstboomstyliste, Salarisindicatie Kerstboomstyliste, Bonus Kerstboomstyliste, CAO Kerstboomstyliste, Brutoloon Kerstboomstyliste, Nettoloon Kerstboomstyliste, Vakantiedagen Kerstboomstyliste, Pensioen Kerstboomstyliste.

Competenties, skills & vaardigheden kerstboomstyliste

 • Energie
 • Klantgerichtheid
 • Creativiteit
 • Plannen en organiseren
 • Visie
Mensen vonden ons op: Kennis Kerstboomstyliste, Vaardigheden Kerstboomstyliste, Attitude Kerstboomstyliste, Kwalificaties Kerstboomstyliste, Competentieprofiel Kerstboomstyliste.

Boeken voor het beroep kerstboomstyliste

Wil je meer weten over het beroep kerstboomstyliste? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je kerstboomstyliste bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken kerstboomstyliste te komen.

Mensen vonden ons op: boeken voor Kerstboomstyliste, Kerstboomstyliste ebooks, boek Kerstboomstyliste.

Persoonstypen kerstboomstyliste

De Kerstboomstyliste heeft een warme persoonlijkheid en staat open voor de wensen en behoeften van anderen (Gever). De Kerstboomstyliste moet er namelijk voor zorgen dat een bedrijf of woning in kerstsfeer komt en hierbij aan de wensen van de opdrachtgever voldoen. De Kerstboomstyliste is betrouwbaar, ordelijk en probeert uit elke opdracht het beste te halen (Perfectionist).

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Kerstboomstyliste, Karakter Kerstboomstyliste.

Netwerk kerstboomstyliste

Het is voor de Kerstboomstyliste belangrijk om een goede klantenkring op te bouwen. Daarnaast heeft de Kerstboomstyliste vaak contact met andere (interieur)stylisten en bedrijven die woning- en kerstdecoratie verkopen. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Kerstboomstyliste, Medewerkers Kerstboomstyliste.

Is het beroep kerstboomstyliste iets voor jou?

Zou je graag kerstboomstyliste willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als kerstboomstyliste bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Kerstboomstyliste, beroepskeuzetest Kerstboomstyliste, beroep Kerstboomstyliste kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden kerstboomstyliste

Er is voldoende vraag naar Kerstboomstylisten, maar het is wel een vak wat erg seizoensgebonden is. Vaak is de Kerstboomstyliste daarom de rest van het jaar bijvoorbeeld interieurstylist en tijdens de kerstdagen gespecialiseerd in kerstdecoratie. Er zijn voor de Kerstboomstyliste weinig doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsmarktperspectief score kerstboomstyliste

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep kerstboomstyliste. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Kerstboomstyliste, Promotie mogelijkheden Kerstboomstyliste, Carriere Kerstboomstyliste.

Solliciteren op de functie kerstboomstyliste

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als kerstboomstyliste dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor kerstboomstyliste belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als kerstboomstyliste. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Kerstboomstyliste, CV Kerstboomstyliste, sollicitatie Kerstboomstyliste.

Interviews met kerstboomstyliste

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen kerstboomstyliste

Vacatures kerstboomstyliste

Op zoek naar een nieuwe baan als Kerstboomstyliste? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Kerstboomstyliste. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Met Kerst wordt door de Christenen de geboorte van Jezus Christus gevierd. Het is een wereldwijd feest dat vaak geassocieerd wordt met familie, gezelligheid en lekker eten. Traditioneel brengt de Kerstman cadeautjes.

Beoordeling Kerstboomstyliste

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Kerstboomstyliste' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Kerstboomstyliste

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep