Kerstboomstyliste Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Kerstboomstyliste? Lees de functieomschrijving.

Met Kerst wordt door de Christenen de geboorte van Jezus Christus gevierd. Het is een wereldwijd feest dat vaak geassocieerd wordt met familie, gezelligheid en lekker eten. Traditioneel brengt de Kerstman cadeautjes. Wereldwijd wordt Kerst gevierd. Vaak gaat dit gepaard met versieringen passend bij deze tijd. Overal worden lichtjes opgehangen, een kerstkrans op de voordeur gedaan en een kerstboom opgetuigd. Het hele huis komt daarmee in kerstsfeer.

 

Veel mensen versieren zelf hun huis, maar als je hier geen tijd voor hebt of niet goed weet hoe je je huis het beste in kerstsfeer kan brengen, biedt de Kerstboomstyliste hulp. De Kerstboomstyliste kan samen met jou een kerstboom uitzoeken en deze decoreren. Daarnaast geeft de Kerstboomstyliste vaak ook tips voor de rest van je woning of decoreert deze ook. De Kerstboomstyliste is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling en weet je huis perfect in kerstsfeer te krijgen.

 

De Kerstboomstyliste werkt niet alleen voor particulieren, maar kan ook bij bedrijven de kerstsfeer brengen. Veel bedrijven hebben in de weken voor kerst een kerstboom staan en het pand gedecoreerd. Hiervoor schakelen zij vaak de hulp van een Kerstboomstyliste in. Het werk van de Kerstboomstyliste is wel sterk seizoensgebonden en vind vooral in het najaar plaats.

Wil je werken als Kerstboomstyliste?

Werk je al als Kerstboomstyliste en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Kerstboomstyliste worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Kerstboomstyliste, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Kerstboomstyliste in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Kerstboomstyliste

Wat verdient een Kerstboomstyliste?

Er is maar weinig bekend over het salaris van de Kerstboomstyliste. Vaak hangt dit ook van het aantal opdrachten af.

Salarisschaal Kerstboomstyliste

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Kerstboomstyliste

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Kerstboomstyliste

Hoe goed is de toekomst voor de Kerstboomstyliste? 

Er is voldoende vraag naar Kerstboomstylisten, maar het is wel een vak wat erg seizoensgebonden is. Vaak is de Kerstboomstyliste daarom de rest van het jaar bijvoorbeeld interieurstylist en tijdens de kerstdagen gespecialiseerd in kerstdecoratie. Er zijn voor de Kerstboomstyliste weinig doorgroeimogelijkheden.

Baankans Kerstboomstyliste

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Kerstboomstyliste worden: Opleidingen tot Kerstboomstyliste

Hoe word je een Kerstboomstyliste? 

De Kerstboomstyliste heeft vaak een opleiding op het gebied van interieurstyling gevolgd. Hierin worden diverse opleidingen en cursussen aangeboden. Deze zijn meestal op MBO of HBO-niveau.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Kerstboomstyliste

Meer opleidingen Kerstboomstyliste

Weet je nog niet of je Kerstboomstyliste wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Kerstboomstyliste of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Kerstboomstyliste

Met wie werkt een Kerstboomstyliste samen? 

Het is voor de Kerstboomstyliste belangrijk om een goede klantenkring op te bouwen. Daarnaast heeft de Kerstboomstyliste vaak contact met andere (interieur)stylisten en bedrijven die woning- en kerstdecoratie verkopen. 


Kerstboomstyliste


Organisaties waar een Kerstboomstyliste werkzaam is

Waar werkt een Kerstboomstyliste meestal? 

De Kerstboomstyliste werkt vaak als zelfstandige. De Kerstboomstyliste bouwt een eigen klantenkring op en werkt meestal in de profit sector.

Meer weten over werken in de Creatief & Design?

Bekijk werken in Creatief & Design

Best beoordeelde werkgevers Kerstboomstyliste

Waar kun je het beste werken als Kerstboomstyliste? Hieronder vindt je de best door de Kerstboomstyliste beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Kerstboomstyliste.

Competenties, Skills en Vaardigheden Kerstboomstyliste:

Welke competenties heeft een een Kerstboomstyliste nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Kerstboomstyliste

Wat voor persoonlijkheid heb je als Kerstboomstyliste nodig? 

De Kerstboomstyliste heeft een warme persoonlijkheid en staat open voor de wensen en behoeften van anderen (Gever). De Kerstboomstyliste moet er namelijk voor zorgen dat een bedrijf of woning in kerstsfeer komt en hierbij aan de wensen van de opdrachtgever voldoen. De Kerstboomstyliste is betrouwbaar, ordelijk en probeert uit elke opdracht het beste te halen (Perfectionist).

Bekijk de persoonstypen voor Kerstboomstyliste


Gever


Lees meer

Perfectionist


Lees meer

Interview met een Kerstboomstyliste

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Kerstboomstyliste

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Kerstboomstyliste

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Kerstboomstyliste

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Kerstboomstyliste dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Kerstboomstyliste belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Kerstboomstyliste. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Kerstboomstyliste iets voor je?

Zou je graag Kerstboomstyliste willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Kerstboomstyliste bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Kerstboomstyliste

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar