Muskusrattenbestrijder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Muskusrattenbestrijder? Lees de functieomschrijving.

 

Een Muskusrattenbestrijder is iemand die zich bezighoudt met het vangen en tellen van muskusratten. Elke Muskusrattenbestrijder heeft zijn eigen werkgebied, zijn rayon.

Eerst spoort de Muskusrattenbestrijder de muskusratten op. Aanwijzingen voor de aanwezigheid van muskusratten zijn bijvoorbeeld voedselresten, uitgegraven zand, looppaadjes en zwembanen. Vervolgens kijkt de Muskusrattenbestrijder waar de pijpingangen onder water zich bevinden. Daar plaatst hij klemmen, vangkooien of fuiken.

Een paar dagen later controleert de Muskusrattenbestrijder het vangmateriaal. Zitten er muskusratten in de vallen, dan leegt hij ze. Beschadigde vallen repareert de Muskusrattenbestrijder. Als het water te hoog staat, bevinden de muskusratten zich op het land. De Muskusrattenbestrijder vangt ze dan niet met vallen, maar hij schiet ze af. De Muskusrattenbestrijder registreert de (bij)vangsten en zijn tijdsbesteding en rapporteert dit aan de Rayonambtenaar.

Bovendien houdt de Muskusrattenbestrijder informatie bij over de waterstaatkundige inrichting van het werkgebied en de ontwikkelingen op zijn vakgebied. 

Wil je werken als Muskusrattenbestrijder?

Werk je al als Muskusrattenbestrijder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Muskusrattenbestrijder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Muskusrattenbestrijder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Muskusrattenbestrijder in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Collega’s
  • Rayonambtenaar
  • Mensen op straat

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1900 tot €3900

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Muskusrattenbestrijder

Wat verdient een Muskusrattenbestrijder?

 

Een Muskusrattenbestrijder kan rekenen op zo’n €1900,- tot €3900,- bruto per maand. Het bedrag hangt bijvoorbeeld af van de leeftijd van de Muskusrattenbestrijder.

Als secundaire arbeidsvoorwaarden gelden bijvoorbeeld vakantiedagen, een tegemoetkoming van de ziektekostenverzekering en flexibele werktijden.

Salarisschaal Muskusrattenbestrijder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Muskusrattenbestrijder

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Muskusrattenbestrijder

Hoe goed is de toekomst voor de Muskusrattenbestrijder? 

 

Het arbeidsmarktperspectief voor een Muskusrattenbestrijder is redelijk. Er staan niet veel vacatures open. Of er werk is voor Muskusrattenbestrijder hangt verder af van de periode van het jaar.

Een Muskusrattenbestrijder kan doorgroeien naar Teamleider. Hij stuurt dan een team aan en is verantwoordelijk voor de resultaten en ontwikkelingen van het team. De Teamleider Muskusrattenbestrijder verdeelt de mensen en middelen en zorgt zo voor effectieve bestrijding van muskusratten. Ook kan de Muskusrattenbestrijder Rayonambtenaar worden. De invulling van deze functie verschilt per regio, maar een Rayonambtenaar geeft bijvoorbeeld leiding, houdt zich bezig met het papierwerk en neemt nieuwe mensen aan.

Baankans Muskusrattenbestrijder

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Muskusrattenbestrijder worden: Opleidingen tot Muskusrattenbestrijder

Hoe word je een Muskusrattenbestrijder? 

 

Om Muskusrattenbestrijder te worden, hoeft niet per se een opleiding gevolgd te worden. Belangrijk is wel dat een Muskusrattenbestrijder affiniteit heeft met de natuur en het niet erg vindt om veel in de buitenlucht te werken. Een groene MBO-opleiding is relevant. Soms wordt ook naar ervaring gevraagd.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Muskusrattenbestrijder

Meer opleidingen Muskusrattenbestrijder

Weet je nog niet of je Muskusrattenbestrijder wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Muskusrattenbestrijder of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Muskusrattenbestrijder

Met wie werkt een Muskusrattenbestrijder samen? 

 

Een Muskusrattenbestrijder werkt vaak alleen. Toch zal hij soms in aanraking komen met andere Muskusrattenbestrijders. Ze plegen dan overleg of werken samen. De Muskusrattenbestrijder rapporteert zijn vangsten en tijdsbesteding aan de Rayonambtenaar. Soms komt de Muskusrattenbestrijder in contact met mensen die hij tegenkomt tijdens zijn werk. Zij vragen bijvoorbeeld naar zijn werkzaamheden.


  • Collega’s
  • Rayonambtenaar
  • Mensen op straat
Muskusrattenbestrijder


Organisaties waar een Muskusrattenbestrijder werkzaam is

Waar werkt een Muskusrattenbestrijder meestal? 

 

Een Muskusrattenbestrijder is in dienst van de provinciale overheid (waterschappen). Er wordt niet gestreefd naar winst, dus de Muskusrattenbestrijder is werkzaam in de non-profitsector. 

Meer weten over werken in de Kwaliteit & Veiligheid?

Bekijk werken in Kwaliteit & Veiligheid

Best beoordeelde werkgevers Muskusrattenbestrijder

Waar kun je het beste werken als Muskusrattenbestrijder? Hieronder vindt je de best door de Muskusrattenbestrijder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Muskusrattenbestrijder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Muskusrattenbestrijder:

Welke competenties heeft een een Muskusrattenbestrijder nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Muskusrattenbestrijder

Wat voor persoonlijkheid heb je als Muskusrattenbestrijder nodig? 

 

Persoonstypen die passen bij een Muskusrattenbestrijder zijn Waarnemer en Succesvolle Werker.

De Muskusrattenbestrijder houdt van de natuur en wil het aantal muskusratten verminderen, zodat de natuur minder wordt aangetast en er minder ziektes worden overgebracht. De Muskusrattenbestrijder heeft daarom inzicht in zijn omgeving en hij kan aan bijvoorbeeld zwembanen en looppaadjes zien waar zich muskusratten bevinden. De Muskusrattenbestrijder kan dus goed waarnemen en onderzoeken (Waarnemer).

Bovendien moet een Muskusrattenbestrijder energiek zijn en een goede gezondheid hebben. Het werk is fysiek zwaar en soms ook gevaarlijk. Tevens werkt de Muskusrattenbestrijder efficiënt en doelgericht (Succesvolle Werker).

Bekijk de persoonstypen voor Muskusrattenbestrijder


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Muskusrattenbestrijder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Muskusrattenbestrijder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Muskusrattenbestrijder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Muskusrattenbestrijder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Muskusrattenbestrijder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Muskusrattenbestrijder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Muskusrattenbestrijder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Muskusrattenbestrijder iets voor je?

Zou je graag Muskusrattenbestrijder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Muskusrattenbestrijder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Muskusrattenbestrijder

Richard van Woudenberg

Goedendag ik zou dolgraag dit beroep willen uitoefenen omdat ik dol ben op de natuur en graag de dijken en oevers in goede stand wil houden ben woonachtig in Hilversum noord Holland als iemand iets weet voor een vacature dan kunt u mijn altijd benarderen Mvg richard van Woudenberg  email adres is richard.38@live.nl ps mijn geboortendatum is 19-12-1970

Nico

Hallo Richard,hierboven staat het prima omschreven.Probeer eerst bij de Provinciale overheid of bij een waterschap een baan te krijgen.Dan kun je proberen,bij een komende vacature ,hier op te solliciteren.Deze functies worden veel intern vervuld.Groeten           no 

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar