Durf

Steekwoorden: lef, doorzetten, confrontatie, risico's, resultaatgericht, ambitie, flexibiliteit 

Omschrijving

Deze mensen nemen risico’s en nemen beslissingen. Hiermee proberen ze een voordeel te behalen. In discussies hoor je deze persoon regelmatig en ze zijn niet bang om confrontaties aan te gaan. Bij tegenslagen komen ze met een, soms niet populaire maar noodzakelijke, oplossing. 

Sterke punten
Deze mensen houden van een uitdaging en gaan graag een discussie aan. Durfals zijn meestal resultaatgericht en nemen risico’s en beslissingen om hun doel te behalen. Beslissingen kunnen onbekende gevolgen hebben, deze mensen zijn dan vaak ook flexibel. Ze passen zich makkelijk aan en laten zich niet uit het veld slaan. Het zijn dan ook doorzetters die sterk in hun schoenen staan.

Zwakke punten
Soms kan het zijn dat deze mensen te gewaagde beslissingen nemen. Ze nemen dan door hun impulsiviteit te grote risico’s. Durfals kunnen dan ook onbetrouwbaar overkomen. 

101 Beroepen met competentie Durf

Actieve filters:
  • Verfijn op sector
   • Meer
  • Verfijn op beroepsgroep
   • Meer
  • Verfijn op salaris niveau
   • Meer
  • Verfijn op studierichtingen
   • Meer
  • Verfijn op opleidingsniveaus
   • Meer
  Handelsvertegenwoordiger
  Salaris: €2100 tot €3000
  Opleiding: HBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep handelsvertegenwoordiger. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je handelsvertegenwoordiger wordt.
  Appontwikkelaar
  Salaris: €2500 tot €6500
  Opleiding: HBO, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep appontwikkelaar. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je appontwikkelaar wordt.
  PLC Programmeur
  Salaris: €2500 tot €4500
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep plc programmeur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je plc programmeur wordt.
  Servicetechnicus Windturbine
  Salaris: €1600 tot €2100
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep servicetechnicus windturbine. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je servicetechnicus windturbine wordt.
  Stuwadoor
  Salaris: €2000 tot €3000
  Opleiding: MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep stuwadoor. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je stuwadoor wordt.
  Explantatiemedewerker
  Salaris: €3500 tot €10
  Opleiding: Cursus / Bijscholing, WO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep explantatiemedewerker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je explantatiemedewerker wordt.
  Patholoog
  Salaris: €2900 tot €5000
  Opleiding: WO, Postdoc
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep patholoog. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je patholoog wordt.
  Straatcoach
  Salaris: onbekend
  Opleiding: Cursus / Bijscholing
  Baankans: Goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep straatcoach. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je straatcoach wordt.
  Gevelrenoveerder
  Salaris: €1700 tot €2700
  Opleiding: Geen, MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep gevelrenoveerder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je gevelrenoveerder wordt.
  Stellingbouwer
  Salaris: €1600 tot €2800
  Opleiding: Geen, Cursus / Bijscholing, MBO
  Baankans: Zeer goed

  Baankans

  Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep stellingbouwer. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je stellingbouwer wordt.
  per pagina

  Filter