Opleidingen of training Specialist Ouderengeneeskunde Zwolle

Zoek je een opleiding Specialist Ouderengeneeskunde in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Specialist Ouderengeneeskunde die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Specialist Ouderengeneeskunde Zwolle

Zou je graag Specialist Ouderengeneeskunde willen worden? Of ben je al Specialist Ouderengeneeskunde en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Specialist Ouderengeneeskunde in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Specialist Ouderengeneeskunde in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Specialist Ouderengeneeskunde in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Specialist Ouderengeneeskunde

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Specialist Ouderengeneeskunde

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Specialist Ouderengeneeskunde

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Specialist Ouderengeneeskunde? 

In totaal doet de specialist ouderengeneeskunde er 9 jaar over om tot die functie te komen. 6 jaar geneeskunde (3 jaar bachelor, 3 jaar master) waarna een vervolgopleiding naar specialist ouderengeneeskunde er nog eens 3 jaar bij optelt. Het is een lange en vaak ook stressvolle weg, waardoor iemand sterk in zijn of haar schoenen moet staan om tot dit beroep te komen. Een voordeel is dat na deze studie er een redelijke voldoening is door het salaris en de voldoening om mensen te helpen.


Filter