Opleidingen of training Veiligheidskundige Utrecht
Zoek je een opleiding Veiligheidskundige in Utrecht? Wij hebben op dit moment 10 opleidingen, trainingen en cursussen Veiligheidskundige die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.
Opleidingen Veiligheidskundige Utrecht
Zou je graag Veiligheidskundige willen worden? Of ben je al Veiligheidskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Veiligheidskundige in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.
De 10 beste opleidingen voor een Veiligheidskundige in Utrecht:

Middelbare Veiligheidskunde | regio Utrecht
Gediplomeerd Middelbaar Veiligheidskundige worden? Schrijf je dan snel in bij de PHOV! In de opleiding worden theorie en praktijk gecombineerd tot een boeiend programma. Omdat het combineren van werk, studie en privé altijd een grote uitdaging is, biedt PHOV een avondopleiding …

Kopopleiding A&O | regio Utrecht
Blijvende verandering op veiligheidsgebied realiseren Als Hoger Veiligheidskundige (HVK’er) of Arbeidshygiënist (AH’er) heb je de nodige vakinhoudelijke expertise in huis op het gebied van veiligheidsvoorzieningen. Maar hoe zorg je voor daadwerkelijk veiliger gedrag van medewerkers in een organisatie, rekening houdend …

ISO 45001: gezond en veilig werken in de praktijk | regio Utrecht
Werkgevers hebben de plicht om te zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving voor hun medewerkers. ISO 45001 bevat eisen voor een gezond en veilig werken managementsysteem waarmee een organisatie haar G&VW-risico’s kan beheersen en prestaties kan verbeteren. Deze training …

ISO 45001: de norm verklaard | regio Utrecht
U overweegt serieus, of heeft al besloten, om ISO 45001:2018 in te voeren. Maar wat is precies die toegevoegde waarde voor uw organisatie en aan welke concrete eisen moet u voldoen? Hoe vertaalt u de eisen uit de norm naar …

Basis Veiligheidskunde (BVK) | regio Utrecht
Bedrijven signaleren steeds vaker de behoefte om medewerkers meer handvatten mee te geven op het gebied van veiligheid. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt steeds groter. Kader speelt hier op …

Combinatie Middelbare Veiligheidskunde en Middelbare Arbeidshygiëne | regio Utrecht
Gediplomeerd Middelbare Veiligheidskundige én Middelbare Arbeidshygiënist in één traject worden? Dat kan met de gecombineerde MVK-MAH-opleiding. Theorie en praktijk zijn gecombineerd tot een boeiend programma en de handige opbouw laat je alleen die onderdelen volgen die aanvullend zijn op je …

CE-markering | regio Utrecht
In deze training ligt het accent met name op het gebied van CE-markering van machines, apparatuur en installaties. Naast de Machinerichtlijn komen ook de EMC- en de Laagspanningsrichtlijn aan de orde. Voor wie is de training CE markering bedoeld De …

Inspectie en oplevering van PV installaties | regio Utrecht
1. Doel Cursus Inspectie en oplevering van PV Installaties Het installeren, opleveren en periodiek inspecteren van zonnepanelen, ook wel PV systemen genoemd, is te zien als een nieuw vakgebied. PV systemen worden aangesloten op elektrische installaties met alle elektrotechnische en …

Training Richtlijn Arbeidsmiddelen | regio Utrecht
Op grond van de Arbowet bent u als werkgever verantwoordelijk voor arbeidsmiddelen die u aan uw personeel ter beschikking stelt, ook als machines voorzien zijn van CE-markering. In de praktijk blijkt dat de risico's van arbeidsmiddelen vaak onvoldoende of niet …

ATEX 153 | regio Utrecht
Op grond van de Arbowet bent u als werkgever verantwoordelijk voor arbeidsmiddelen en arbeidsplaatsen waar mogelijk explosiegevaar kan zijn. Per 29 juni 2006 moeten alle arbeidsmiddelen en arbeidsplaatsen volledig voldoen aan de ATEX 153 Richtlijn (Arbobesluit Hoofdstuk 3). De implementatie …
Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Veiligheidskundige
Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Veiligheidskundige
Hoe word je een Veiligheidskundige?
Om als Veiligheidskundige aan de slag te kunnen moet men een opleiding Veiligheidskunde met succes afgerond hebben. Dit is een opleiding op HBO niveau.
FAQ - Veelgestelde Vragen opleiding Veiligheidskundige
❓ Hoeveel opleidingen Veiligheidskundige hebben jullie?
❓ Hoeveel opleidingen Veiligheidskundige hebben jullie?
Wij hebben op dit moment 41 opleidingen, trainingen of cursussen Veiligheidskundige online staan van verschillende aanbieders. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, duur, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud. Je vind de gemiddelde beoordeling van een opleiding in de overzichtstegel, of op de informatiepagina van de opleiding.
👨 💻 Hebben jullie ook online trainingen en cursussen Veiligheidskundige?
Natuurlijk hebben wij ook online trainingen en cursussen Veiligheidskundige. Wij hebben ze in de vorm van E-learning of blended learning; dit is een mix tussen online thuisstudie en persoonlijk onderwijs. Daarnaast zie je tegenwoordig veel online klassikale opleidingen en trainingen Veiligheidskundige. Dit worden ook virtual classrooms genoemd, want je zit dan met z’n allen in een virtuele klas.
💶 Hebben jullie ook opleidingen met niet goed geld terug garantie?
Jazeker, die hebben we! Dit is wel zo prettig, want dit is wel een garantie dat de opleider achter de kwaliteit van zijn/haar opleiding staat. Je herkent deze opleiding aan het icoontje ✅ Niet Goed Geld Terug garantie
📙 Hoe kan ik me inschrijven voor een opleiding of training Veiligheidskundige?
Je kan je direct via de website inschrijven als je dat wilt. Je kan ook eerst een brochure aanvragen en deze vergelijken met andere opleidingen of trainingen Veiligheidskundige. Dat is wel zo slim om te doen, zeker wanneer het om een duurdere of langere opleiding of training gaat. Het is vaak ook slim om met een opleidingsadviseur te praten, die kan je helpen vergelijken en een keuze te maken.