Opleidingen of training Bartender Maastricht

Zoek je een opleiding Bartender in Maastricht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Bartender die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bartender Maastricht

Zou je graag Bartender willen worden? Of ben je al Bartender en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bartender in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Bartender in Maastricht:

Cocktail cursus

Cocktail cursus | regio Maastricht

Cocktail training Wil jij als een echte bartender achter de bar de show stelen? Kom dan naar onze cocktail training, hier zullen we je alle basistechnieken van een bartender leren. Wat is nou het verschil tussen shaken en stirren? Waarom …

  • Onderwerp opleiding Bartender
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 350,00
  • Duur 6 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bartender

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bartender

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Bartender? 

Er is een specifieke opleiding tot Bartender op MBO niveau 2 . Op niveau 3 is er de opleiding Medewerker Bediening/Café-bar (Bartender). Dit is een uitstroomrichting van de opleiding Medewerker Bediening/Café-bar.

Ook met een andere opleiding in een horecarichting is het mogelijk om als Bartender te gaan werken. Veel Bartenders hebben hier geen specifieke opleiding voor gevogld.

In de horeca is werkervaring erg belangrijk. Men kan bijvoorbeeld door werkervaring in de bediening later gaan werken als Bartender. Bijscholing door middel van cursussen is hierbij handig. Zo kan men bijvoorbeeld via een wijnbrevet meer informatie opdoen over verschillende wijnen. Een belangrijke horecacursus is de cursus Sociale Hygiëne, omdat er binnen een horecabedrijf te allen tijde iemand aanwezig moet zijn die deze cursus heeft afgerond.


Filter