Opleidingen of training Bartender Breda

Zoek je een opleiding Bartender in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Bartender die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Bartender Breda

Zou je graag Bartender willen worden? Of ben je al Bartender en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Bartender in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bartender in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Bartender in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Bartender

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Bartender

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Bartender

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Online Cursussen & Trainingen Bartender

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Bartender. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Bartender nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Bartender E-Learning

Bartender E-Learning

Word een internationaal top bartender met deze Bartender cursusSta jij in de avonden thuis te oefenen, struin je in de weekenden de beste bars af om te kijken hoe de professionals het doen en is het jouw droom om als …

  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 428,95
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Bartender? 

Er is een specifieke opleiding tot Bartender op MBO niveau 2 . Op niveau 3 is er de opleiding Medewerker Bediening/Café-bar (Bartender). Dit is een uitstroomrichting van de opleiding Medewerker Bediening/Café-bar.
Ook met een andere opleiding in een horecarichting is het mogelijk om als Bartender te gaan werken. Veel Bartenders hebben hier geen specifieke opleiding voor gevogld.
In de horeca is werkervaring erg belangrijk. Men kan bijvoorbeeld door werkervaring in de bediening later gaan werken als Bartender. Bijscholing door middel van cursussen is hierbij handig. Zo kan men bijvoorbeeld via een wijnbrevet meer informatie opdoen over verschillende wijnen. Een belangrijke horecacursus is de cursus Sociale Hygiëne, omdat er binnen een horecabedrijf te allen tijde iemand aanwezig moet zijn die deze cursus heeft afgerond.


Filter