Docent Thais Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent Thais? Lees de functieomschrijving.

De docent Thais geeft les in het vak Thais.

De docent Thais geeft les op het volwassenenonderwijs of op een MBO/HBO opleiding (bijvoorbeeld een opleiding tot tolk, reisleider, steward of een talenopleiding). Ook kan de docent Thais freelance cursussen/workshops/lessen Thais geven. De docent Thais geeft les in alle facetten van het vak Thais. Hij leert zijn leerlingen/studenten hoe ze in het Thais kunnen communiceren, leert ze in het Thais schrijven, leert ze Thais lezen en leert ze de verschillende taalvormen en taalregels die in het Thais van pas zijn. De docent Thais ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten mondelinge en schriftelijke opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens en kijkt deze na, bespreekt deze met de leerlingen/studenten en becijfert deze. Naar aanleiding van al het ingeleverde werk en de inzet tijdens de les kan de docent Thais de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er beter kan en hoe hij ze daarbij het beste kan begeleiden. Indien nodig kan hij ze dan ook individuele begeleiding of extra tips, opdrachten en adviezen bieden.

De docent Thais heeft zelf veel verstand van de Thaise taal, kan vloeiend Thais spreken en kan de taal zelf goed lezen en schrijven. Hij weet zijn kennis en visie op het gebied van het vak Thais op een rustige, interessante en educatieve manier aan zijn leerlingen/studenten over te brengen. Hij is goed verstaanbaar, heeft een rustig spreektempo en weet zijn leerlingen zowel individueel als groepsgericht goede begeleiding te geven. Ook durft hij ook streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om ten alle tijde de orde in de klas te bewaren en/of herstellen en om de leerlingen/studenten zo goed mogelijk te motiveren en begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent Thais ook aanwezig bij vergaderingen om met zijn collega's de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleidingen en de school.

Wil je werken als Docent Thais?

Werk je al als Docent Thais en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent Thais worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent Thais, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent Thais in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Directeur van de school
  • Leerlingen/studenten
  • Collega's

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent Thais

Wat verdient een Docent Thais?

De docent Thais die werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2200,- bruto per maand. De docent Thais die alleen freelance cursussen/workshops/lessen geeft mag zijn eigen tarief bepalen; hiervoor valt dus geen specifieke salarisindicatie te geven.

Salarisschaal Docent Thais

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent Thais

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent Thais

Hoe goed is de toekomst voor de Docent Thais? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent Thais is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid al moet de docent Thais wel op zoek gaan naar een school waar het vak wordt gegeven en een relevant diploma hebben behaald. Daarnaast kan de docent Thais de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook freelance cursussen/lessen/workshops Thais te gaan geven of, naast zijn rol als docent, ook nog een andere rol binnen het onderwijs op zich te nemen (bijvoorbeeld een mentorrol).

Baankans Docent Thais

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent Thais worden: Opleidingen tot Docent Thais

Hoe word je een Docent Thais? 

De docent Thais heeft een cursus Thais gevolgd, een relevante HBO docentenpleiding gevolgd (bijvoorbeeld in de richting talen of Tolk) of is native speaker Thais en is na het behalen van zijn onderwijsbevoegdheid les gaan geven in het vak Thais.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent Thais

Meer opleidingen Docent Thais

Weet je nog niet of je Docent Thais wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent Thais of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent Thais

Met wie werkt een Docent Thais samen? 

Het netwerk van de docent Thais bestaat uit zijn de directeur van de school, leerlingen/studenten en zijn collega's.


  • Directeur van de school
  • Leerlingen/studenten
  • Collega's
Docent Thais


Organisaties waar een Docent Thais werkzaam is

Waar werkt een Docent Thais meestal? 

De docent Thais werkt op een school en geeft les aan klassen op het gymnasium, klassen op het volwassenenonderwijs of aan MBO of HBO klassen. Ook kan de docent Thais freelance cursussen/lessen/workshops Thais geven.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent Thais

Waar kun je het beste werken als Docent Thais? Hieronder vindt je de best door de Docent Thais beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent Thais.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent Thais:

Welke competenties heeft een een Docent Thais nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent Thais

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent Thais nodig? 

De docent Thais is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak Thais over op zijn leerlingen/studenten en geeft ze waar nodig individuele begeleiding, tips en adviezen. Ook is de docent Thais een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, spreekt hier met ze over en houdt hun tempo van werken en tempo van ontwikkeling nauwgezet bij om ze zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Bekijk de persoonstypen voor Docent Thais


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent Thais

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent Thais

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent Thais

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent Thais

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent Thais dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent Thais belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent Thais. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent Thais iets voor je?

Zou je graag Docent Thais willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent Thais bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent Thais

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar