Gemeentegriffier: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Ga direct naar:
Gemeentegriffier: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Gemeentegriffier. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Gemeentegriffier nodig heeft.
- Bekijk de vacatures Gemeentegriffier
- Bekijk opleidingen Gemeentegriffier
- Vaardigheden Gemeentegriffier
- Omscholen tot Gemeentegriffier
- Salaris Gemeentegriffier
Wat doet een Gemeentegriffier? Lees de functieomschrijving.
Wat is een Gemeentegriffier?
Een ander woord voor griffier is secretaris. De Gemeentegriffier is dus eigenlijk een secretaris en werkt bij een gemeente. Bij een gemeente staat de griffier aan het hoofd van de griffie. Dit is de ondersteunende afdeling van de gemeenteraad. De Gemeentegriffier ondersteunt de gemeenteraad bij hun controlerende en kaderstellende taken.
Taken
De Gemeentegriffier geeft advies aan de gemeenteraad, de gemeenteraadsfracties en de gemeenteraadsleden. De griffier ondersteunt de gemeenteraad waar nodig bij zijn taken. Ook heeft de Gemeentegriffier een verbindende rol en fungeert als bewaker van de kwaliteit van het politieke besluitvormingsproces. De Gemeentegriffier geeft ook advies over het functioneren van de gemeenteraad en de ontwikkeling van procedures. Ook heeft de griffier een belangrijke rol bij moties, amendementen, voorstellen en vragen van de gemeenteraad. De Gemeentegriffier heeft dus een zeer uiteenlopend en gevarieerd takenpakket.
Verantwoording
De Gemeentegriffier wordt aangesteld door de gemeenteraad en draagt ook verantwoording af aan de gemeenteraad. De Gemeentegriffier heeft een zelfstandige functie en moet beschikken over voldoende kennis van de processen binnen een gemeente en een gemeenteraad. De Gemeentegriffier moet aan kunnen voelen wat mensen nodig hebben en hier in kunnen voorzien. Maar de Gemeentegriffier moet ook eigen initiatief tonen en advies kunnen uitbrengen.
Past het beroep Gemeentegriffier bij jou?
Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!
Bekijk jouw persoonlijke baansuggestiesAndere namen het beroep Gemeentegriffier
Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Griffier
Vacatures Gemeentegriffier
Op zoek naar een nieuwe baan als Gemeentegriffier? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Gemeentegriffier. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.
Vacatures laden...
Vacatures Gemeentegriffier per ervaringsniveau
Salaris en Arbeidsvoorwaarden Gemeentegriffier
Wat verdient een Gemeentegriffier?
De Gemeentegriffier verdient gemiddeld tussen de €3500,- en €8500,- per maand. Dit is afhankelijk van de exacte werkzaamheden, verantwoordelijkheid en de gemeente waar de griffier werkzaam is.
Salarisschaal Gemeentegriffier
- Maximaal
- Gemiddeld
- Minimaal
Meer weten over het salaris Gemeentegriffier
Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Gemeentegriffier
Bekijk het salaris Gemeentegriffier per ervaringsniveau
Gemeentegriffier worden: Opleidingen tot Gemeentegriffier
Wil je Gemeentegriffier worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Gemeentegriffier.
Hoe word je een Gemeentegriffier?
De Gemeentegriffier kan verschillende opleiding gevolgd hebben. Vaak heeft de griffier bijvoorbeeld Bestuurskunde of Politicologie gestudeerd. Ook kan de Gemeentegriffier een aparte opleiding of cursus volgen die alle aspecten van het werk van de griffier omvat.
Opleidingen, cursussen en trainingen tot Gemeentegriffier
Er zijn geen opleidingen Gemeentegriffier aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Gemeentegriffier in werkt
Bekijk alle opleidingen Overheid & Semi-overheidGemeentegriffier worden: Omscholen tot Gemeentegriffier
Als je je wilt omscholen tot Gemeentegriffier is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Gemeentegriffier zijn vind je die hieronder.
Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie
Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!
Vacatures met (Om)scholing
Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Gemeentegriffier dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.
Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Gemeentegriffier
Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Gemeentegriffier
Als je Gemeentegriffier wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Gemeentegriffier zijn de volgende zaken belangrijk:
Interesse en Motivatie Gemeentegriffier
Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Gemeentegriffier?
Competenties en Vaardigheden Gemeentegriffier:
Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Gemeentegriffier.
Welke competenties heeft een Gemeentegriffier nodig?
Een Gemeentegriffier heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.Steekwoorden Competentie Accuratesse:
precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme
Omschrijving
Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.
Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.
Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.
Steekwoorden: creativiteit, analytisch vermogen, legt verbanden, concepten
Omschrijving
Deze mensen hebben het vermogen om in concepten te denken. Bij een probleem zien zij vrijwel meteen verschillende oplossingen en vormen ze hierbij een duidelijk beeld. Zij bekijken het probleem vanuit verschillende oogpunten en komen met die informatie tot de beste oplossing. Naderhand evalueren zij deze oplossing grondig en kijken ze wat er eventueel nog meer mogelijk is. Ze bedenken constant nieuwe concepten voor verschillende problemen.
Sterke punten
Een sterk punt van deze mensen is hun creativiteit. Daarnaast hebben ze over het algemeen een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Zij bekijken het probleem vanuit verschillende hoeken en komen dan met meerdere creatieve oplossingen.
Zwakke punten
De creatieve ideeën die deze mensen hebben, kunnen onpraktisch zijn. Zij hebben veel verschillende oplossingen en concepten in hun hoofd, maar deze zijn niet altijd uitvoerbaar. Deze creativiteit kan ook er ook voor zorgen dat deze mensen ‘zweverig’ overkomen.
Steekwoorden: aanpassingsvermogen, flexibiliteit, overtuigen, luisteren
Omschrijving
De regels en procedures die gelden bij een bedrijf volgen deze mensen zonder moeite. Gedisciplineerde mensen houden zich aan de regels die er gelden, deze regels kunnen ze zelf opgesteld hebben of ze kunnen opgelegd zijn door anderen. Bij veranderingen volgen deze mensen ze over het algemeen op, maar deze mensen kunnen ook ontevredenheden aankaarten.
Sterke punten
De regels volgen, vergt wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal zijn gedisciplineerde mensen structureel, ze weten de regels en procedures en kunnen hierdoor dan ook goed gestructureerd werken. Mensen met een ijzersterke discipline zijn meestal goede overtuigers, als zij het ergens niet mee eens zijn, kunnen ze dit op een goede overtuigende manier duidelijk maken. Maar daarnaast zijn deze mensen vaak ook goede luisteraars, zij luisteren naar de regels en passen zich hierop aan.
Zwakke punten
Mensen die overgediscplineerd zijn kunnen soms stug zijn, ze zijn de flexibiliteit kwijt en houden zich vast aan de regels. Mensen die hard meewerken aan de procedures binnen een bedrijf, kunnen daarin ook doorslaan. Te veel discipline en perfectionisme kan vermoeiend zijn en leiden tot een burn-out.
Steekwoorden competentie Flexibiliteit:
aanpassingsvermogen, assertiviteit, inlevingsvermogen, luisteren, omgaan met verandering
Omschrijving
Deze mensen passen zich aan aan veranderende omstandigheden. Een verandering in de werkzaamheden wordt vlot geaccepteerd door deze personen. Zij kunnen hun eigen denkpatronen loslaten en zich inleven in de gedachten van anderen. Tijdens discussies zijn flexibele personen vaak objectief en proberen ze de standpunten helder te krijgen.
Sterke punten
Deze mensen kunnen zich goed inleven in personen en zich aanpassen aan situaties. Verder zijn deze mensen assertief, zij hebben zelf een bepaald doel, maar kijken ook naar de doelen van anderen. Luisteren en analyseren zijn ook eigenschappen die passen bij de competentie flexibiliteit. Flexibele personen proberen te luisteren naar de meningen van anderen en kunnen deze vervolgens analyseren.
Zwakke punten
Iemand die te flexibel zijn, wordt ook weleens besluiteloos genoemd. Zij vinden alles goed en gaan overal mee akkoord. Er wordt dan snel vanuit gegaan dat deze persoon geen mening heeft en hij kan hierdoor buitengesloten worden.
Steekwoorden: proactief, ondernemend, toekomst, ambitieus
Omschrijving
Deze personen komen zelf met oplossingen of nieuwe ideeën. Ze zien bepaalde kansen en proberen hierop in te spelen. Met het oplossen van problemen of het maken van taken reageren deze personen proactief. Ze staan vooraan om iets te ondernemen.
Sterke punten
Proactiviteit is een eigenschap die direct wordt gekoppeld aan initiatiefnemende personen. Ze zijn ook ambitieus. Ze willen dingen verbeteren, problemen oplossen, doelen stellen en die ook bereiken. Daarnaast komen ze vaak met creatieve ideeën en kijken daarbij optimistisch naar de toekomst.
Zwakke punten
Deze personen kunnen overijverig overkomen. Ze hebben altijd ideeën en oplossingen. Deze competentie wordt dan ook weleens gekoppeld aan de term bemoeial. Een idee opperen wanneer dit niet gewenst is, kan voor veel mensen frustrerend zijn. Daarnaast kunnen iniatiefnemers betweterig overkomen, omdat zij altijd vooraan staan. Anderen krijgen dan minder kans hun ideeën op tafel te leggen.
Steekwoorden: discipline, betrouwbaar, structureel, loyaal
Omschrijving
Integere mensen voeren zorgvuldig hun taken uit. Ze houden hierbij rekening met de geldende sociale en ethische normen ten aanzien van gevoelige informatie, contact met anderen en posities en belangen. Deze mensen houden zichzelf verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Moraliteit staat hoog in het vaandel bij deze mensen.
Sterke punten
Deze mensen zijn eerlijk, betrouwbaar en bekijken alles vanuit een moreel oogpunt. Verder zijn integere mensen vaak erg gestructureerd en raken ze bij tegenslag niet van hun stuk. Bovendien zijn deze mensen vaak erg beheerst. Deze mensen worden ook wel vaak loyaal genoemd.
Zwakke punten
Integere mensen hebben vaak moeite met zeggen wat ze bedoelen. Ze hebben moeite met de informatie helder en duidelijk te verspreiden. Verder laten zij zich snel afleiden van hun werkzaamheden. Sommige integere mensen zijn goed in het manipuleren van anderen. Ze houden bewust informatie achter, of ze zijn loslippig met betrekking tot vertrouwelijke informatie. Dit gebeurt vaak met het oog op het eigenbelang.
Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht
Omschrijving
Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.
Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen.
Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.
Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch
Omschrijving
Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.
Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.
Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.
Steekwoorden Competentie Onafhankelijkheid:
zelfverzekerd, zelfkennis, zelfontwikkeling, kritisch, zelfstandig
Omschrijving
Deze mensen nemen beslissingen op basis van hun eigen overtuigingen en niet zozeer op basis van overtuigingen van anderen. Deze mensen hebben vaak een duidelijke koers en laten zich niet zomaar van de wijs brengen. Zij werken zelfstandig en durven besluiten te nemen. Ze kijken kritisch naar het werk en hun functioneren, waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.
Sterke punten
Over het algemeen zijn deze mensen zelfverzekerd en beschikken ze over een goede zelfkennis en –ontwikkeling. Zij zetten voor zichzelf een bepaalde koers uit en bewandelen zelfstandig de weg ernaar toe.
Zwakke punten
Onafhankelijke mensen kunnen afstandelijk overkomen. Ze doen vaak dingen zelfstandig en hierdoor kan het voor omgeving lijken alsof ze zich afsluiten. Nog een gevaar van zelfstandig werken is stress. Onafhankelijke mensen vinden het lastig om hulp te vragen, waardoor de werkdruk enorm kan oplopen.
Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk
Omschrijving
Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.
Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.
Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.
Vaardigheden Gemeentegriffier
- Methodisch werken
- Aandacht voor details
- Verbanden leggen
- Vasthoudendheid
- Zelfmanagement
- Punctueel
- Creatief denken
- Verbeeldingskracht
- Eigen mening
- Controleren
- Analytisch vermogen
- Luisteren
- Geheimhouding
- Aanpassingsvermogen
- Effectief communiceren
- Ondernemend
- Verantwoording
- Betrouwbaar
- Oplossingsgericht
- Proactief
- Flexibel gedrag
- Wendbaarheid
- Inlevingsvermogen
- Taalkennis
Persoonlijkheid en Eigenschappen Gemeentegriffier
De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Gemeentegriffier passen.
Wat voor persoonlijkheid heeft een Gemeentegriffier nodig?
De Gemeentegriffier is gevoelig voor de behoefte van de gemeenteraadsleden en adviseert en ondersteunt heen waar nodig (Gever). Daarnaast kan de Gemeentegriffier ook goed zelfstandig en onafhankelijk werken en de processen controleren (Succesvolle werker).
Bekijk de persoonstypen voor Gemeentegriffier
Wat voor persoonlijkheidstype is de gever? De gever heeft een prettige persoonlijkheid. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De gever is sociaal erg vaardig en kan zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Hij is behulpzaam en mensenlievend.
Zwakke eigenschappen
De gever heeft een sterke behoefte aan aandacht en goedkeuring, en overschreidt hierbij soms de grenzen van anderen. Hij wordt soms manipulatief. Doordat de focus naar buiten is gericht, heeft de gever geen goed inzicht in en controle over de eigen gevoelens. Dit maakt hem soms emotioneel en irrationeel in het beoordelen van sociale situaties.
Omgang
De gever is erg goed in de omgang met anderen. Hij hecht veel belang aan dienstbaarheid en goedkeuring, en zet zich dan ook sociaal strategisch in om dit te verkrijgen. In meer diepgaande contacten kan dit leiden tot een verstikkende aandacht en ongebalanceerde relaties.
Wat voor persoonlijkheidstype is de Succesvolle Werker?
De succesvolle werker wil je graag als personeel hebben. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De succesvolle werker is doelgericht, efficiënt, zelfverzekerd en motiverend. Ook is hij energiek, gedreven en optimistisch. Daardoor kan hij goed leiding geven. Hij richt zich op eenvoud. Als een probleem complex is, maakt hij het simpel en overzichtelijk.
Zwakke eigenschappen
De succesvolle werker kan narcistisch zijn en wil mislukkingen weg wensen, waardoor het probleem soms alleen maar zal verergeren. Hij kan kort door de bocht zijn en ongevoelig zijn tegenover collega's.
Omgang
In de omgang met anderen is de succesvolle werker erg strategisch. Dit kan motiverend werken, maar kan mensen ook angst aanjagen. Mensen worden door een succesvolle werker vaak gezien als middelen. In persoonlijke relaties is de succesvolle werker vaak recht-door-zee en accepterend, maar ook ongeduldig en geobsedeerd door werk.
Eigenschappen Gemeentegriffier
- Empatisch
- Behulpzaam
- Vriendelijk
- Enthousiast
- Zelfverzekerd
- Ondernemend
Arbeidsmarktperspectief Gemeentegriffier
Wat zijn de baankansen voor een Gemeentegriffier?
Elke gemeente heeft een griffie en dus een Gemeentegriffier in dienst. Er is daarom voldoende vraag naar Gemeentegriffiers. Een Griffier kan op de eigen griffie niet meer doorgroeien maar doorgroei naar een grotere gemeente is wel mogelijk. Binnen de gemeentelijke organisatie kan een Griffier doorgroeien naar Gemeentesecretaris of Manager.
De actuele kans op werk voor een Gemeentegriffier
De kans op werk voor het beroep Gemeentegriffier is op dit moment onbekend.
Huidige aantal vacatures
2
Baankans Gemeentegriffier
Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen
Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?
Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!
Plaats je CV nu direct op MonsterboardDoorgroei mogelijkheden Gemeentegriffier
Je kunt als Gemeentegriffier een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.
Het beroep Gemeentegriffier is onderdeel van de beroepsfamilie Beleidsvoerend ambtenaar: gemeentelijk en regionaal niveau. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een GemeentegriffierVerwante beroepen Gemeentegriffier
Mogelijke specialisaties voor een Gemeentegriffier
sectordirecteur inwoners (gemeente)
sectordirecteur grondgebied (gemeente)
sectordirecteur middelen (gemeente)
plaatsvervangend regionaal commandant/afdelingsmanager brandweer
Doorgroei beroepen voor een Gemeentegriffier
Manager algemene bestuursdienst
directeur directie (ministerie)
inspecteur-generaal (overheid)
secretaris-generaal (overheid)
Secretaris-Generaal Ministerie
Directeur Internationale Zaken
Voorzitter adviesorgaan (overheid)
Organisaties waar een Gemeentegriffier werkzaam is
Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Gemeentegriffier meestal werkt.
Waar werkt een Gemeentegriffier?
De Gemeentegriffier werkt altijd bij een gemeente. Dit houdt in dat de Gemeentegriffier werkzaam is in de non-profit sector.
Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?
Bekijk werken in Beleid & OrganisatieNetwerk Gemeentegriffier
Met wie werkt een Gemeentegriffier samen?
De Gemeentegriffier heeft veel contact met de gemeenteraad en de gemeenteraadsleden. Daarnaast heeft de griffier ook contact met de andere medewerkers van de gemeentelijke organisatie en het college van burgemeester en wethouders.
- Gemeenteraadslid
- Burgemeester
- Wethouder
Interview met een Gemeentegriffier
Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.
Alles over het beroep Gemeentegriffier in één oogopslag
Sector:
Beroepsgroep:
Persoonstype:
Netwerk:
- Gemeenteraadslid
- Burgemeester
- Wethouder
Salarisindicatie:
- Van €3500 tot €8500
Baankans:
Aantal vacatures:
Aantal opleidingen:
Baankans
Huidige aantal vacatures
2
FAQ / Veelgestelde vragen beroep Gemeentegriffier
❓ Hoeveel opleidingen Gemeentegriffier hebben jullie?
Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen of cursussen Gemeentegriffier online staan van verschillende aanbieders. Je kunt bij ons de opleidingen vergelijken op prijs, duur, gemiddelde beoordeling en natuurlijk de inhoud. Je vind de gemiddelde beoordeling van een opleiding in de overzichtstegel en op de informatiepagina van de opleiding.
❓ Hoeveel vacatures Gemeentegriffier hebben jullie op nu online staan?
Wij hebben op dit moment 2 vacatures Gemeentegriffier online staan van verschillende vacaturesites & werkgevers. Je vindt op nationaleberoepengids.nl de introductie van de vacatures en kan doorklikken naar de vacaturesite of de werkgever.
❓ Hoe kan ik het beste mijn beroepskeuze maken?
Wij proberen je op nationaleberoepengids.nl alle informatie te bieden die je nodig hebt om jouw beroeps- en loopbaankeuzes te maken. Zo hebben we natuurlijk de Beroepskeuzetest, maar ook de Omschoolwijzer voor als je Gemeentegriffier wilt worden. Op deze pagina geven we je de antwoorden op jouw vragen over het salaris, de baankans, de functie, de competenties en de persoonstypen, zodat jij kan nadenken of het beroep Gemeentegriffier iets voor jou is.