U bevindt zich hier: Home » Beroepen » C plus plus Developer

Werken als C plus plus Developer

Beroepsprofiel C plus plus Developer

Een C++ Developer houdt zich bezig met de programmeertaal van software voor computers of het ontwikkelen van hardware. De C++ is een naam van een zeer populaire programmeertaal (voorheen alleen "C" genaamd, de extra "++" slaat op een verbeterde versie van "C"). Bedrijven als Microsoft en Intel maken hier gebruik van om programma's zoals Java te ontwikkelen. Maar ook kleine bedrijven gebruiken het voor hun specifieke software of hardware.

Het werk bestaat uit het schrijven van soms heel ingewikkelde programmeertaal dat omgezet moet worden in specifieke soft- en hardware. Zo kan nieuwe soft- en hardware ontwikkeld worden en bestaande worden verbeterd. Vaak betekent het dat de C++ Developer wordt ingezet door een bedrijf om een oplossing te zoeken voor een specifiek IT-probleem.

Een C++ Developer kan zelfstandig en in teamverband ingezet worden bij het bedrijf zelf of, en dat komt steeds vaker voor, werken vanaf een andere werkplek, soms helemaal aan de andere kant van de wereld. C++ Developers werken vaak op projectbasis.

 

Mensen vonden ons op: Job C plus plus Developer, Baan C plus plus Developer, C plus plus Developer Worden, Functie-eisen C plus plus Developer, Verantwoordelijkheden C plus plus Developer, Functieprofiel C plus plus Developer, Wat doet een C plus plus Developer, Werken als C plus plus Developer.

C plus plus Developer worden: Opleiding tot C plus plus Developer

Een C++ Developer kan op verschillende niveau's actief zijn. De basis van de programmeertaal valt te leren door een cursus te volgen van enkele dagen, of zelfs door zelfstudie. Daarnaast zijn er bachelors en masters aan de universiteit voor het schrijven van meer ingewikkelde programmeertaal of het ontwikkelen van hardware. Studenten leren software en hardware op maat te maken voor diverse doeleinden.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor C plus plus Developer, C plus plus Developer Worden, Opleidingsniveau C plus plus Developer, Scholing C plus plus Developer, Studie C plus plus Developer, Bijscholing C plus plus Developer, Omscholing C plus plus Developer.

Organisaties waar een C plus plus Developer doorgaans werkzaam is

Iedereen maakt gebruik van soft- en hardware: overheden, bedrijven en particulieren. Een C++ Developer kan met alle type organisaties te maken krijgen. Wel huren overheden meestal bedrijven in om hun ICT problemen op te lossen, dus werken C++ Developers meestal alleen indirect voor overheden.

Mensen vonden ons op: Studeren voor C plus plus Developer, C plus plus Developer Worden, Opleidingsniveau C plus plus Developer, Scholing C plus plus Developer, Studie C plus plus Developer, Bijscholing C plus plus Developer, Omscholing C plus plus Developer.

Arbeidsvoorwaarden C plus plus Developer

De arbeidsvoorwaarden van een C++ Developer zijn erg afhankelijk van de werkzaamheden en werkgever, naast ervaring en opleidingsniveau. Omdat het niveau van een C++ Developer zo kan verschillen, van iemand die de basis van de programmeertaal kan lezen en iemand die hele ingewikkelde software schrijft voor een groot bedrijf, verschillen de arbeidsvoorwaarden ook enorm. Bovendien werkt de ene C++ Developer thuis op freelance basis en de andere op projectbasis of in teamverband in een bedrijfsomgeving.

Het loon is afhankelijk van de CAO van de werkgever.

Mogelijke secundaire voorwaarden zijn: een vakantietoeslag van 8% op het gemiddelde maandinkomen, studiedagen, studiekostenregeling, een collectief pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering met aanvullende verzekeringen.

Mensen vonden ons op: Salaris C plus plus Developer, Loon C plus plus Developer, Wat verdien je als C plus plus Developer, Salarisschaal C plus plus Developer, Salarisindicatie C plus plus Developer, Bonus C plus plus Developer, CAO C plus plus Developer, Brutoloon C plus plus Developer, Nettoloon C plus plus Developer, Vakantiedagen C plus plus Developer, Pensioen C plus plus Developer.

Competenties, skills & vaardigheden c plus plus developer

 • Analytisch
 • Creativiteit
 • Conceptueel denken
 • Innovatief
 • Omgaan met details
Mensen vonden ons op: Kennis C plus plus Developer, Vaardigheden C plus plus Developer, Attitude C plus plus Developer, Kwalificaties C plus plus Developer, Competentieprofiel C plus plus Developer.

Boeken voor het beroep c plus plus developer

Wil je meer weten over het beroep c plus plus developer? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je c plus plus developer bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken c plus plus developer te komen.

De TED-methode | Chris Anderson

impactvol presenteren - Nederlandstalig | Ebook | 2016

Chris Anderson, dé man achter het wereldberoemde ideeën-imperium TED, legt in dit boek uit hoe iedereen een impactvolle en inspirerende presentatie kan geven.De TED-methode legt uit hoe de beste presentaties tot stand komen én geeft je waardevolle tools o...

Een schim in de nacht | de Waal

Nederlandstalig | Ebook | 2015

Als rechercheur Van Opperdoes 's avonds warme appeltaart zit te eten in café Papeneiland in de Jordaan, hoort hij schoten op de Noordermarkt. Wanneer hij ernaartoe rent, weet hij nog de laatste woorden op te vangen van een neergeschoten man die zwaargewon...

Borderline times | Dirk De Wachter

het einde van de normaliteit - Nederlandstalig | Ebook | 2012

De wereld door de bril van psychiater Dirk De Wachter We leven in borderlinetijden. In de psychiatrie is borderline vandaag met voorsprong de vaakst gestelde diagnose. Bovendien is de lijn tussen patiënten en niet-patiënten flinterdun. Zijn wij collectief...

Mensen vonden ons op: boeken voor C plus plus Developer, C plus plus Developer ebooks, boek C plus plus Developer.

Persoonstypen C plus plus Developer

Een C++ Developer is iemand die veel met computertaal bezig is en heel precies moet werken. Elke spatie en elk leesteken moet op de juiste plaats staan. Daarnaast is het van belang creatief te zijn en conceptueel te denken. Hoe maak ik de juiste specifieke soft- en hardware voor dit bedrijf?

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid C plus plus Developer, Karakter C plus plus Developer.

Netwerk C plus plus Developer

Als een C++ Developer in teamverband werkt, krijgt hij / zij te maken met andere programmaontwikkelaars en een afdelingschef of manager. Daarnaast zal een C++ Developer in contact kunnen komen met gebruikers van de software die ontwikkeld wordt.

 

Mensen vonden ons op: Collega’s C plus plus Developer, Medewerkers C plus plus Developer.

Is het beroep C plus plus Developer iets voor jou?

Zou je graag C plus plus Developer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als C plus plus Developer bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze C plus plus Developer, beroepskeuzetest C plus plus Developer, beroep C plus plus Developer kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden C plus plus Developer

Met een vast dienstverband zijn er doorgroeimogelijkheden, door bijvoorbeeld een keer een project te leiden en door interne of externe opleidingen te volgen (specialisatie, verdieping). Wat heel gebruikelijk is in de ICT-wereld, is een eigen bedrijf starten en je door andere bedrijven laten inhuren. Dan zijn de mogelijkheden maar ook de risico's veel groter.

Het perspectief op de arbeidsmarkt is gemiddeld, er zijn voldoende vacatures voor software diverse ontwikkelaars.

Mensen vonden ons op: Vooruitzichten C plus plus Developer, Promotie mogelijkheden C plus plus Developer, Carriere C plus plus Developer.

Solliciteren op de functie C plus plus Developer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als C plus plus Developer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor C plus plus Developer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als C plus plus Developer. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als C plus plus Developer, CV C plus plus Developer, sollicitatie C plus plus Developer.

Interviews met C plus plus Developer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen C plus plus Developer

 • - C#.net Developer
 • - Software ontwikkelaar
 • - ICT-er

Overzicht

Vacatures c plus plus developer

Op zoek naar een nieuwe baan als C plus plus Developer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor C plus plus Developer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. Een C++ Developer houdt zich bezig met de programmeertaal van software voor computers of het ontwikkelen van hardware. De C++ is een naam van een zeer populaire programmeertaal (voorheen alleen "C" genaamd, de extra "++" slaat op een verbeterde versie van "C"). Bedrijven als Microsoft en Intel maken hier gebruik van om programma's zoals Java te ontwikkelen.

Deel dit beroep

Deel dit beroep met je vrienden, collega’s en netwerk.

Beoordeling C plus plus Developer

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep C plus plus Developer' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep C plus plus Developer

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep