PHP Programmeur Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een PHP Programmeur? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep php programmeur. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je php programmeur wordt.

 

Wat is een PHP Programmeur?

De PHP Programmeur programmeert en ontwikkelt applicaties met behulp van PHP. PHP is een scripttaal die wordt gebruikt om informatie te verwerken tot een hypertext. PHP staat dan ook voor Hypertext Preprocessor. De scripttaal creëert dynamische webpagina’s op webservers. Door middel van de scripttaal PHP kan informatie op een website getoond worden. De bekendste en meest gebruikte hypertexts zijn HTML (HyperText Markup Language) en XHTML (Extensible HyperText Markup Language).

De PHP Programmeur schrijft de scripttaal. Deze taal of code wordt vervolgens door de computer gelezen en omgezet in een webpagina of toepassing. De scripttaal PHP kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Zo kan door middel van PHP forums, contentmanagementsystemen en wiki’s ontwikkeld worden. De PHP Programmeur kan vaak voor diverse van deze toepassingen de scripts schrijven en daarmee de toepassingen ontwikkelen.

De PHP Programmeur heeft vanzelfsprekend een gedegen kennis van de scripttaal PHP. In opdracht van een klant ontwikkelt en programmeert de PHP Programmeur vaak allerhande toepassingen. De PHP Programmeur kan als zelfstandig ondernemer werkzaam zijn, maar ook voor een klein of groot bedrijf werken. Voor een groot bedrijf ontwikkelt en programmeert de PHP Programmeur vaak voornamelijk toepassingen voor de eigen organisatie. Voor een klein bedrijf ontwikkelt de PHP Programmeur vaak wel voor klanten. Er zijn dan vaak een aantal programmeurs in dienst die hun eigen specialiteit hebben.Wil je werken als PHP Programmeur?

Werk je al als PHP Programmeur en zoek je een nieuwe baan? Of wil je PHP Programmeur worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor PHP Programmeur, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep PHP Programmeur in één oogopslag

Sector:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2500 tot €4500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

15


Salaris en Arbeidsvoorwaarden PHP Programmeur

Wat verdient een PHP Programmeur?

Een beginnende PHP Programmeur verdient rond de 2500 euro. Dit salaris kan oplopen tot ongeveer 4500 euro naarmate meer ervaring wordt opgedaan. De overige arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de organisatie waar de PHP Programmeur voor werkzaam is.

Salarisschaal PHP Programmeur

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures PHP Programmeur

Op zoek naar een nieuwe baan als PHP Programmeur? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor PHP Programmeur. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 PHP Programmeur vacatures

PHP Backend Software Ontwikkelaar | Lamba | . - .
WR.nl Solliciteren
PHP Backend Software Ontwikkelaar | Lamba | . - . | Backend DeveloperVoor de vacature als PHP Backend Software Developer Utrecht Lamba ga je het volgende doen: Dit bedrijf zoekt developers …
Technisch Consultant met PHP en C kennis
TwenteXL werving & selectie
Heb jij affiniteit met business en IT en wil jij graag de technische spil zijn tussen functionele inrichting en techniek? Ga je voor persoonlijke ontwikkeling, leuke collega’s en uitdagende opdrachten?
PHP programmeur bij MegaGroup
Megagroup Investors B.V.
Stroom jij over van kwaliteit om wereldwijde waterproblemen aan te pakken? Staan passie, innovatie, en E-commerce op jouw lijf geschreven? En hou je van een dynamische omgeving, waarin jouw baan …
Senior PHP Programmeur
Code24
Vanwege de sterk groeiende vraag zoeken wij voor de versterking van ons een team een Ervaren PHP Programmeur The work will take place on our medical product suite (building new …
PHP programmeur bij MegaGroup, Veghel
Megagroup Investors B.V.
Stroom jij over van kwaliteit om wereldwijde waterproblemen aan te pakken? Staan passie, innovatie, en E-commerce op jouw lijf geschreven? En hou je van een dynamische omgeving, waarin jouw baan …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden PHP Programmeur

Wat is de toekomst van PHP Programmeur?

Er worden steeds meer toepassingen ontwikkeld en er is daarom voldoende werk voor de PHP Programmeur. Bij een organisatie kan er sprake zijn van een doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar een meer leidinggevende functie. Ook kan de PHP Programmeur zijn kennis over PHP uitbreiden of een andere programmeertaal leren.

Baankans PHP Programmeur

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

15


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

PHP Programmeur worden: Opleidingen tot PHP Programmeur

Wil je php programmeur worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een PHP Programmeur? 

Om aan de slag te kunnen gaan als PHP Programmeur, is een opleiding op het gebied van programmeren aan te raden. In deze opleiding komen diverse programmeertalen aan bod, waaronder de scripttaal PHP. Vaak heeft de PHP Programmeur ook al enige kennis van deze taal voor aan de opleiding begonnen wordt. Naast deze opleiding worden er door diverse instituten ook korte opleidingen cursussen aangeboden waarin PHP aan bod komt. 

De 5 beste opleidingen, cursussen en traningen tot PHP Programmeur

Web Programmeren (met certificaat)
*** Bij deze cursus krijg je een gratis Bol.com cadeaukaart van 30 euro. Deze is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd. *** Leer de belangrijkste talen voor webontwikkeling. …
Programmeren met PHP
Start met programmeren door deze toegankelijke programmeertaal te leren. in vijf weken leer je de basis van PHP PHP is een basisprogrammeertaal die breed over de wereld gebruikt wordt voor …
Java SE 8 Fundamentals (OCA Deel 2)
Tijdens dezetraining leert men als Java-programmeur zelfstandig werken met de elementen van de programmeertaal Java. Deze cursus behandelt de overgang van het procedureel programmeren naar het object programmeren. Tijdens de …
PHP Zend Framework 2 Programming Live Online
Het succesvolle PHP Zend Framework heeft een opvolger gekregen: Zend Framework 2. In deze nieuwe versie zijn veel verbeteringen aangebracht om nog gemakkelijker jouw doel te bereiken. Het Zend Framework …
Web Programmeren
Op Studdy heb je naast deze training ook onbeperkt toegang tot alle 530 andere trainingen, voor slechts €179,50 per jaar. Wil jij programmeur worden voor webapplicaties? Dan biedt deze starters …
Meer opleidingen PHP Programmeur

Weet je nog niet of je PHP Programmeur wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding PHP Programmeur of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk PHP Programmeur

Met wie werkt een PHP Programmeur samen? 

De PHP Programmeur werkt bij een organisatie vaak samen met andere programmeurs. Vaak kan er dan samen overlegd worden over de ontwikkeling van toepassingen. Ook werkt de PHP Programmeur vaak in opdracht van een klant waardoor er ook geregeld contact met de klant is. De PHP Programmeur heeft een idee voor een toepassing en vervolgens moet de PHP Programmeur dit idee gaan omzetten in een concreet plan en de toepassing programmeren.


PHP Programmeur


Organisaties waar een PHP Programmeur werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een PHP Programmeur meestal werkt.

Waar werkt een PHP Programmeur?

De PHP Programmeur kan voor diverse typen organisaties werkzaam zijn. Zo kan de PHP Programmeur als zelfstandig ondernemer werken of samen met een aantal andere programmeurs voor een kleine organisatie. Vaak word dan in opdracht van een klant toepassingen ontwikkeld. Ook kan de PHP Programmeur werkzaam zijn voor een grote organisatie. De PHP Programmeur ontwikkelt dan toepassingen voor deze organisatie en lost problemen met bestaande toepassingen op.

Meer weten over werken in de IT & Software Development?

Bekijk werken in IT & Software Development

Best beoordeelde werkgevers PHP Programmeur

Waar kun je het beste werken als PHP Programmeur? Hieronder vind je de best door de PHP Programmeur beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep PHP Programmeur.

Competenties, Skills en Vaardigheden PHP Programmeur:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een PHP Programmeur.

Welke competenties heeft een PHP Programmeur nodig?

Een PHP Programmeur heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen PHP Programmeur

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij PHP Programmeur passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een PHP Programmeur nodig? 

De PHP Programmeur moet doelgericht te werk gaan en succesvol willen zijn in de werkzaamheden (succesvolle werker). Ook moet de PHP Programmeur goed met de computer kunnen werken en analytisch ingesteld zijn (waarnemer). De PHP Programmeur moet een goed inzicht hebben in de scripttaal PHP en de diversiteit van de toepassingen ervan.

Bekijk de persoonstypen voor PHP Programmeur


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een PHP Programmeur

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep PHP Programmeur

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep PHP Programmeur

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie PHP Programmeur

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als PHP Programmeur dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor PHP Programmeur belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als PHP Programmeur. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep PHP Programmeur iets voor je?

Zou je graag PHP Programmeur willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als PHP Programmeur bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op PHP Programmeur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar