Juridisch Adviseur Telecommunicatie worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een juridisch Adviseur Telecommunicatie? Lees de functieomschrijving.

De juridisch adviseur telecommunicatie houdt de veranderingen bij op het gebied van regelgeving in de telecommunicatie. Het kan zijn dat door een uitspraak door de rechter een verandering ontstaat in regelgeving, omdat eerdere uitspraken vaak worden gebruikt in volgende uitspraken. De juridisch adviseur telecommunicatie moet op de hoogte blijven en leest daarom veel. Als er een verandering is in de regelgeving moet hij dit doorgeven aan de directie.

De jurdisch adviseur telecommunicatie is niet alleen bezig met het opzoeken van veranderde regelgeving, maar ook met het deelnemen aan verschillende inhoudelijke juridische trajecten.

De juridisch adviseur telecommunicatie houdt zich bezig met discussies over de kosten van een bedrijf die vast zijn gelegd in de regelgeving. Het is van belang dat hij communicatief vaardig is, omdat hij veel bezig is met mensen overhalen en informeren.

Mensen vonden ons op: Job Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Baan Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Juridisch Adviseur Telecommunicatie Worden, Functie-eisen Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Verantwoordelijkheden Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Functieprofiel Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Wat doet een Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Werken als Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Juridisch Adviseur Telecommunicatie worden: Opleiding tot juridisch Adviseur Telecommunicatie

Een juridisch adviseur telecommunicatie moet minimaal een universitaire opleiding hebben afgerond. Er wordt bij de meeste vacatures niet specifiek een opleiding genoemd, maar wel een aantal jaren werkervaring in de telecommunicatiesector of mededingingsrecht.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Juridisch Adviseur Telecommunicatie Worden, Opleidingsniveau Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Scholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Studie Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Bijscholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Omscholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Organisaties waar een juridisch Adviseur Telecommunicatie doorgaans werkzaam is

 • Advocatenbureau
 • Bedrijven (telecom)
Mensen vonden ons op: Studeren voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Juridisch Adviseur Telecommunicatie Worden, Opleidingsniveau Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Scholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Studie Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Bijscholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Omscholing Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden juridisch Adviseur Telecommunicatie

De juridisch adviseur telecommunicatie verdient rond de 1587 euro bruto per maand bij aanvang. Dit kan oplopen tot 4167 euro bruto per maand. Aantal jaren praktijk ervaring als juridisch adviseur telecommunicatie speelt een grote rol bij het salaris

De salarissen zijn afhankelijk van CAO schalen en de toekomstige werkgever.

Eventuele secundaire voorwaarden zijn: vakantietoeslag van 8% op je gemiddelde maandinkomen.

Mensen vonden ons op: Salaris Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Loon Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Wat verdien je als Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Salarisschaal Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Salarisindicatie Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Bonus Juridisch Adviseur Telecommunicatie, CAO Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Brutoloon Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Nettoloon Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Vakantiedagen Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Pensioen Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Competenties, skills & vaardigheden juridisch adviseur telecommunicatie

 • Stressbestendigheid
 • Presenteren
 • Onafhankelijkheid
 • Luisteren
 • Leervermogen
 • Energie
Mensen vonden ons op: Kennis Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Vaardigheden Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Attitude Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Kwalificaties Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Competentieprofiel Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Boeken voor het beroep juridisch adviseur telecommunicatie

Wil je meer weten over het beroep juridisch adviseur telecommunicatie? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je juridisch adviseur telecommunicatie bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken juridisch adviseur telecommunicatie te komen.

De ergotherapeut als adviseur | Boom Juridische uitgevers

methodiek en adviesvaardigheden - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789051897463 | 320 pagina's

Deze uitgave biedt de ergotherapeutisch adviseur een begrippenkader en praktische handreikingen om deze nieuwe beroepsrol te vervullen. Het grootste deel van het boek is gewijd aan het expliciteren van het 'ervaringsweten' uit de beroepspraktijk. Studente...

Juridische handreiking relatie BIM-protocol en de DNR 2011 (voor adviseurs en opdrachtgevers) | M.A.B. Chao-Duivis

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463150002 | 75 pagina's

In deze Handreiking worden verschillende juridische aspecten van het werken met BIM uiteengezet. Dit gebeurt op een praktische manier die zo direct mogelijk aansluit bij de praktijk van opdrachten, die uitgevoerd worden op basis van de DNR 2011 en waarbij...

Over spreektelegraaf en beeldtelefoon | H. Stout

de rol van de overheid bij technologische transities in infrastructuur gebonden sectoren - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789059313729 | 319 pagina's

Dankzij technologische transities in infrastructuurgebonden sectoren in het verleden beschikken we nu over verschillende nutsvoorzieningen die het leven comfortabeler en gemakkelijker maken: de telefoon zorgt ervoor dat men eenvoudig en snel kan communice...

Mensen vonden ons op: boeken voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Juridisch Adviseur Telecommunicatie ebooks, boek Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Persoonstypen juridisch Adviseur Telecommunicatie

De juridisch adviseur telecommunicatie moet analytisch zijn, omdat hij zich bezig houdt met ontwikkelingen in de regelgeving van telecom moet hij kunnen zien wat er van belang is voor hun bedrijf en wat er voor grote veranderingen kan zorgen. Hij moet inzicht hebben in de belangrijke zaken. De juridisch adviseur telecom moet het ook leuk vinden om onderzoek te doen naar de ontwikkelingen in de telecom, het is van belang dat hij leergierig is. (Waarnemer)

De juridsch adviseur telecommunicatie moet zelfverzekerd zijn, hij spreekt met veel mensen over ontwikkelingen binnen de telecom en spreekt met mensen binnen het bedrijf over zaken in de telecom. Het is van belang dat die mensen hem serieus nemen en hij gewardeerd wordt door mensen met wie hij in contact is. Een zelfverzekerd persoon wordt sneller serieus genomen dan iemand die onzeker overkomt. Een zelfverzekerd persoon wekt vertrouwen op bij mensen, het is bij de juridisch adviseur telecommunicatie nodig om vertrouwen te wekken bij mensen. Daarnaast is het handig als hij iemand moet overhalen in bepaalde zaken, omdat een zelfverzekerd persoon vaak iemand beter weet over te halen tot bepaalde handelingen dan een onzeker persoon. (Succesvolle werker)
 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Karakter Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Netwerk juridisch Adviseur Telecommunicatie

De juridisch adviseur telecommunicatie is in contact met zijn collega's, omdat hij leiding moet geven en uitleg moet geven over bepaalde zaken in de telecombranche, het is van belang dat hij dit contact goed onderhoudt, zodat zijn collega's met een goed gevoel aan het werk kunnen en hem belangrijke zaken doorgeven. 

De juridisch adviseur telecommunicatie moet constant veranderingen in de wetgeving doorgeven aan zijn directie, het is van belang dat er een goed contact is tussen hem en de directie, zodat er geen misverstanden onstaan tussen hem en de directie.

Mensen vonden ons op: Collega’s Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Medewerkers Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Is het beroep juridisch Adviseur Telecommunicatie iets voor jou?

Zou je graag juridisch Adviseur Telecommunicatie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als juridisch Adviseur Telecommunicatie bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Juridisch Adviseur Telecommunicatie, beroepskeuzetest Juridisch Adviseur Telecommunicatie, beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden juridisch Adviseur Telecommunicatie

Het aantal openstaande vacatures voor de juridisch adviseur telecom is gering. Het opleidingsniveau van juridisch adviseur telecommunicatie ligt boven gemiddeld. Het feit is dat de juridisch adviseur telecommunicatie een aantal jaren werkervaring nodig heeft om zijn beroep te kunnen uitoefenen, dit maakt het vrij moeilijk om juridisch adviseur telecommunicatie te worden. Door deze factoren lijkt het arbeidsmarktperspectief gemiddeld te liggen.
 

Doorgroeimogelijkheden zijn er in de vorm van meer zeggenschap en leidinggevende functies.

Arbeidsmarktperspectief score juridisch Adviseur Telecommunicatie

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep juridisch Adviseur Telecommunicatie. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Promotie mogelijkheden Juridisch Adviseur Telecommunicatie, Carriere Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Solliciteren op de functie juridisch Adviseur Telecommunicatie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als juridisch Adviseur Telecommunicatie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor juridisch Adviseur Telecommunicatie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als juridisch Adviseur Telecommunicatie. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Juridisch Adviseur Telecommunicatie, CV Juridisch Adviseur Telecommunicatie, sollicitatie Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Interviews met juridisch Adviseur Telecommunicatie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen juridisch Adviseur Telecommunicatie

Vacatures juridisch adviseur telecommunicatie

Op zoek naar een nieuwe baan als Juridisch Adviseur Telecommunicatie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De juridisch adviseur telecommunicatie houdt de veranderingen bij op het gebied van regelgeving in de telecommunicatie. Het kan zijn dat door een uitspraak door de rechter een verandering ontstaat in regelgeving, omdat eerdere uitspraken vaak worden gebruikt in volgende uitspraken. De juridisch adviseur telecommunicatie moet op de hoogte blijven en leest daarom veel.

Beoordeling Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep