Notaris: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Notaris: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Notaris. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Notaris nodig heeft.Wat doet een Notaris? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Notaris?

Een Notaris is een beedigd vertouwens-rechtspersoon. Hij/zij draagt de veranrtwoordelijkheid dat officiële documenten zoals verklaringen, certificaten, contracten, akten en aankoopdocumenten authentiek en wettelijk zijn. Een Notaris onderzoekt de documenten, is getuige van de ondertekening ervan en waarmerkt deze documenten als rechtsgeldig. Ook neemt een Notaris eden af en bevestigt hij/zij re rechtsgeldigheid van verklaringen.

Past het beroep Notaris bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Wat doet een Notaris?

Als Notaris neem je diverse notariële cases aan van verschillende klanten. Je krijgt vooral te maken met het ondertekenen van akten. Dit kan op het gebied van het sluiten van een huwelijk zijn, koopcontracten, testamenten of schenkingen. Maar ook ondernemers die bezig zijn met zoeken naar de beste bedrijfsvorm, bijvoorbeeld een naamloze vennootschap of een besloten vennootschap kunnen hiervoor bij een Notaris terecht.. Ook kan het zijn dat je mensen ondersteunt bij de afwikkelig van een echtscheiding.

Je zal vaak bezig zijn met het uitvoeren van onderzoek, bijvoorbeeld naar de juiste gegevens van een huis bij het Kadaster of bij de Kamer van Koophandel naar de vertegenwoordigingsbevoegdheid van een besloten vennootschap. Hoewel het werk van de Notaris in de praktijk vooral neerkomt op papierwerk, is zijn werk toch heel afwisselend door de diversiteit aan zaken en cliënten.

Taken, verantwoordelijkheden en werkzaamheden van een Notatis

 • documenten waarmerken
 • eden afnemen
 • officiële documenten controleren
 • officiële documenten verstrekken
 • de ondertekening van documenten bijwonen
 • verklaringen afnemen
 • de wet kunnen interpreteren en toepassen op de te behandelen stukken
 • akten registreren
 • contracten beheren
 • documentatie en archivering van officiële documenten
 • documenten van hypotheekleningen onderzoeken
 • juridisch advies geven
 • juridische documenten herzien
 • officiële overeenkomsten bewerkstelligen
 • volmachten gebruiken
 • zakelijke overeenkomsten sluiten
 • zorgen voor juridische legitimiteit voor de overdracht van activa

 

Mede mogelijk gemaakt door ESCO


Vacatures Notaris

Op zoek naar een nieuwe baan als Notaris? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Notaris. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Notaris per ervaringsniveau

junior Notaris vacatures startend Notaris vacatures senior Notaris vacatures beginnend Notaris vacatures trainee Notaris vacatures leidinggevend Notaris vacatures medior Notaris vacatures aankomend Notaris vacatures ervaren Notaris vacatures leerling Notaris vacatures vacatures omscholen tot Notaris vacatures opleiding tot Notaris

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Notaris

Wat verdient een Notaris?

Hoeveel Kandidaat-notarissen verdienen is sterk afhankelijk van het kantoor/bedrijf waarvoor zij werken. Dit ligt gemiddeld genomen tussen € 3200 en de € 4400 bruto per maand. 

Voor Notarissen is het salaris afhankelijk van of ze een eigen kantoor hebben of niet. Hebben ze dit wel dan is hun salaris vaak afhankelijk van de winst die het kantoor heeft gemaakt.

Het salaris van een toegevoegd Notaris salaris inclusief winstuitkering ligt gemiddeld op € 6500 bruto poer maand.

De inkomsten van een Notaris met eigen kantoor ligt zo rond de € 12.000 bruto per maand.

Secundaire arbeidsvoorwaarden Notaris

De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook erg afhankelijk van het feit of je een eigen kantoor hebt of dat je werkzaam bent als een notaris binnen een bedrijf of notariskantoor. De grootte van het bedrijf of kantoor speelt dan mee. 

Salarisschaal Notaris

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Notaris

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Notaris


Bekijk het salaris Notaris per ervaringsniveau

Salaris junior Notaris Wat verdient een startend Notaris? Wat is het loon senior Notaris? beginnend Notaris salaris Maximaal salaris trainee Notaris Hoeveel verdient een leidinggevend Notaris? Wat is het salaris van een medior Notaris? Salaris aankomend Notaris Wat verdient een ervaren Notaris? Welk salaris krijgt een leerling Notaris?


Notaris worden: Opleidingen tot Notaris

Wil je Notaris worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Notaris.

Hoe word je een Notaris? 

Voordat je Notaris kan worden moet je eerst de opleiding Rechtsgeleerdheid (WO) hebben afgerond in de richting van Notarieel Recht. Na deze studie ben je notarieel jurist en ga je solliciteren op een notariskantoor. Als je wordt aangenomen volg je eerst een zesarige stage in de functie van Kandidaat-notaris.

Tijdens deze stage ben je wel volledig in dienst bij een kantoor en ontvang je ook salaris. De beroepsopleiding die in opdracht van de Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie wordt georganiseerd door de Stichting Beroepsopleiding Notariaat neemt de eerste drie jaren van je stage in beslag. De opleiding bestaat uit een aantal uren thuisstudie en ook een of tee keer per maand een centrale bijeenkomst.

Hierbij ontmoet je veel collega Kandidaat-notarissen en kun je ervaringen uit wisselen. Ook leer je veel in de praktijk omdat je al aan de slag bent bij een notariskantoor.  Na het afronden van deze zesjarige stage ben je officieel Notaris en heb je dan tekenbevoegdheid en eindverantwoordelijkheid. 

Opleidingen Notaris

E-cursus Wwft Notaris
Wilt u op de hoogte blijven van de Wwft en weten hoe u de regelgeving op een juiste manier toepast in de praktijk? Schrijf u dan in voor deze e-cursus! …
E-cursus Wwft Notaris
E-cursus Wwft Notaris
Wilt u op de hoogte blijven van de Wwft en weten hoe u de regelgeving op een juiste manier toepast in de praktijk? Schrijf u dan in voor deze e-cursus! …
E-cursus Wwft Notaris
Het geheim van de notaris
Volg nu Het geheim van de notaris en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren. Achter de …
Het geheim van de notaris
Het geheim van de notaris
Studdy® 🔹All you can learn🔹 500+ cursussen, audioboeken, kranten 🔹Certificaat🔹 24/7 PC, mobiel, tablet Achter de deur van de notaris gaat een wereld van emoties schuil. In dit boek vertellen …
Het geheim van de notaris
Het geheim van de notaris (audioboek)
Volg nu Het geheim van de notaris (audioboek) en heb een jaar lang gratis toegang tot HP/de Tijd en nog 700+ andere cursussen en media op HOBP zakelijk leren. Achter …
Het geheim van de notaris (audioboek)Notaris worden: Omscholen tot Notaris

Als je je wilt omscholen tot Notaris is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Notaris zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Notaris dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Notaris

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Notaris

Als je Notaris wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Notaris zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Notaris

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Notaris?


Competenties en Vaardigheden Notaris:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Notaris.

Welke competenties heeft een Notaris nodig?

Een Notaris heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn

Steekwoorden: cijfers, onderhandelen, geld, bewustzijn, creativiteit

Omschrijving

Deze mensen hebben een goed beeld van de cijfers. Zij weten bijvoorbeeld wat de inkomsten en uitgaven zijn van de organisatie. Zij kunnen de waarden van geld realistisch schatten en weten ook hoe ze dit toe kunnen passen in hun werkzaamheden. Ze weten hoe ze de financiële situatie kunnen verbeteren.

Sterke punten
Mensen die financieel bewust zijn, zijn vaak ook creatief. Zij weten de waarde van geld en wat ze daarvoor kunnen krijgen. Op een creatieve manier proberen zij zoveel mogelijk voor een bepaald bedrag te krijgen. Bij deze competentie passen ook de competenties ‘overtuigen’ en ‘onderhandelen’. Over geld wordt altijd gepraat en deze personen willen zoveel mogelijk waar voor hun geld. Ze willen onderhandelen en de ander overtuigen van hun standpunten. Ook weten ze waar ze op kunnen besparen en waar winsten te behalen zijn. 

Zwakke punten
Mensen die teveel met cijfers bezig zijn, kunnen de aandacht voor andere zaken verliezen. Zo kan het gebeuren dat zij geen ruimte meer overlaten voor andere creatieve ideeën. Ook kunnen zij zodanig streven naar winst, dat bijvoorbeeld het welzijn van de werknemers wordt ondergesneeuwd.

Integriteit
Integriteit

Steekwoorden: discipline, betrouwbaar, structureel, loyaal

Omschrijving

Integere mensen voeren zorgvuldig hun taken uit. Ze houden hierbij rekening met de geldende sociale en ethische normen ten aanzien van gevoelige informatie, contact met anderen en posities en belangen. Deze mensen houden zichzelf verantwoordelijk voor hun werkzaamheden. Moraliteit staat hoog in het vaandel bij deze mensen.

Sterke punten
Deze mensen zijn eerlijk, betrouwbaar en bekijken alles vanuit een moreel oogpunt. Verder zijn integere mensen vaak erg gestructureerd en raken ze bij tegenslag niet van hun stuk. Bovendien zijn deze mensen vaak erg beheerst. Deze mensen worden ook wel vaak loyaal genoemd.

Zwakke punten
Integere mensen hebben vaak moeite met zeggen wat ze bedoelen. Ze hebben moeite met de informatie helder en duidelijk te verspreiden. Verder laten zij zich snel afleiden van hun werkzaamheden. Sommige integere mensen zijn goed in het manipuleren van anderen. Ze houden bewust informatie achter, of ze zijn loslippig met betrekking tot vertrouwelijke informatie. Dit gebeurt vaak met het oog op het eigenbelang.

Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving

Steekwoorden: luisteren, doelstellingen, motiveren, zelfontwikkeling, resultaatgericht

Omschrijving

Deze personen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de organisatie en proberen hun kennis in te zetten waar dat mogelijk is.

Sterke punten
Mensen die inzicht hebben in de omgeving kunnen weloverwogen beslissingen nemen. Ze zijn resultaatgericht en maken beslissingen die helpen het doel te bereiken. Ze ontwikkelen zichtzelf en kunnen anderen motiveren zich ook te ontwikkelen. 

Zwakke punten
Soms hebben mensen zoveel informatie over hun omgeving, dat ze moeite hebben hoofd- en bijzaken te scheiden. Ze kunnen zich dan verliezen in details en geen heldere beslissingen nemen.  

Klantgerichtheid
Klantgerichtheid

Steekwoorden: servicegericht, relatiegericht, luisteren, begripvol, helpend

Omschrijving

Mensen die beschikken over deze competentie kunnen goed inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Dit kunnen zowel uitgesproken als onuitgesproken behoeften zijn. Dit is dan ook aan deze persoon om dit uit te zoeken. Zij voelen zich betrokken bij de klant en zetten zich vaak voor 100% in voor deze klant. Tevens toont deze persoon respect naar de klant. Een bekend spreekwoord wat past bij deze competentie is ‘De klant is koning’. Verder weet deze persoon de verschillende groepen klanten en hun behoeften te onderscheiden.

Sterke punten
Een sterk punt van deze klantgerichte persoon is de betrokkenheid. Deze mensen zullen altijd actief op zoek gaan naar datgene wat de klant wilt hebben. Ze hebben inlevingsvermogen en kunnen goed luisteren. Daarnaast kunnen deze mensen meestal goed overtuigen.

Zwakke punten
Sommige klantgerichte mensen verliezen het resultaat uit het oog. Ze zijn zo gefocust op de klant, dat het resultaat wordt vergeten. Ook te veel willen kan een valkuil zijn voor deze mensen, ze willen dan zo graag helpen dat ze zich opdringen bij klanten. Of er zijn meerdere klanten en deze moeten lang wachten voordat ze geholpen worden.

Omgaan met details
Omgaan met details

Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch

Omschrijving

Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.

Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Steekwoorden: structureel werken, zakelijk en kalm, energie

Omschrijving

Deze personen kunnen blijven presteren in zware tijden. Ze laten zich niet aan de kant zetten door extra werk, tijdsdruk of tegenvallende resultaten. Het maakt deze personen niet uit hoeveel taken ze nog moeten doen, ze hebben doorzettingsvermogen om de taken af te ronden. Deze personen communiceren duidelijk over hun werkzaamheden en over wat zij wel/of niet willen.

Sterke punten
Ondanks de vele werkzaamheden en taken blijven deze personen rustig. Zij kunnen goed relativeren en hun energie goed verdelen over de verschillende werkzaamheden. Deze personen handelen vaak zakelijk en kalm en op deze manier weten zij ook het overzicht te bewaren. Ook structureel werken valt binnen deze competentie. Op die manier kunnen zij veel werkzaamheden naast elkaar uitvoeren. In zware tijden laten deze stressbestendige personen doorzettingsvermogen zien, ze willen graag de verschillende doelen behalen. Het resultaat staat bij deze personen dan ook centraal.

Zwakke punten
Er bestaat een gevaar dat deze mensen stress niet onderkennen. Hierdoor kan het gebeuren dat zij zichzelf voorbij lopen en lopen zij een verhoogd risico op gezondheidsklachten. De eigenschappen ‘zakelijk’ en ‘kalm’ kunnen ook een zwak punt zijn, deze personen kunnen afstandelijk overkomen naar hun omgeving.

Vaardigheden Notaris

 • Aandacht voor details
 • Methodisch werken
 • Vasthoudendheid
 • Zelfkennis
 • Ambitie
 • Doelgericht
 • Controleren
 • Rustig blijven
 • Punctueel
 • Verantwoording
 • Geheimhouding
 • Betrouwbaar
 • Analytisch vermogen
 • Verbanden leggen
 • Klantvriendelijkheid
 • Begripvol
 • Dienstverlenend
 • Rekenen
 • Onderhandelen
 • Budgetteren
 • Luisteren
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Notaris

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Notaris passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Notaris nodig? 

Als Notaris is het belangrijk dat je behulpzaam bent. Je moet namelijk in staat zijn om cliënten met allerlei juridische vraagstukken te woord te staan en hen zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van een oplossing (Loyalist).

Ook is het erg belangrijk dat je ordelijk kunt werken en dat je gedisciplineerd bent. Je verricht veel werkzaamheden die grote zorgvuldigheid vereisen, zoals het opstellen van aktes, die allemaal tot in detail moeten kloppen.  Discipline is vereist omdat je vaak een grote hoeveelheid werk te doen hebt en met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent. J kunt bijvoorbeeld 's ochtends een bespreking hebben met ondernemers terwijl je 's middags met een echtscheiding bezig bent (Perfectionist). 

Bekijk de persoonstypen voor Notaris


Eigenschappen Notaris

 • Punctueel
 • Trouw
 • Integriteit
 • Idealistisch
 • GedisciplineerdArbeidsmarktperspectief Notaris

Wat zijn de baankansen voor een Notaris?

Het arbeidsmarktperspectief voor Notarissen is bijzonder goed. Veel Notarissen gaan de komende tien jaar met pensioen en zo zal er dus voorlopig een grote vraag op de arbeidsmarkt bestaan. Wel kan het gebeuren, zoals bijvoorbeeld door de economische crisis, dat er  tijdelijk een minder vraag is naar Notarissen omdat het bijvoorbeeld slecht gaat met de huizenmarkt. De doorgroeimogelijkheden van een Notaris zijn niet heel groot. Je kunt partner worden bij een notariskantoor of zelf je eigen notariskantoor beginnen. 

De actuele kans op werk voor een Notaris

Het beroep Notaris is onderdeel van de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten. De kans op werk voor de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten is in de huidige periode zeer goed

Huidige aantal vacatures

21

Baankans Notaris

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Notaris

Je kunt als Notaris een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Notaris is onderdeel van de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Notaris


Organisaties waar een Notaris werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Notaris meestal werkt.

Waar werkt een Notaris?

Als Notaris ben je werkzaam bij een (eigen) notariskantoor of bij grote bedrijven zoals Loyens&Loeff en Stibbe. 

Meer weten over werken in de Juridisch?

Bekijk werken in Juridisch

Netwerk Notaris

Met wie werkt een Notaris samen? 

Binnen je werk als Notaris kom je vaak in aanraking met verschillende soorten cliënten. Ook onderhoud je contact met werknemers bij de registers, de kadasters of de Kamer van Koophandel. Als Kandidaat-notaris heb je ook een verantwoordelijkheid af te leggen aan de Notaris die je begeleidt.  Als Notaris kun je natuurlijk ook in aanraking komen met andere Notarissen en met andere medewerkers van het notariskantoor. 


 • Notarieel Medewerker
 • Notarieel Secretaresse
 • Notarisklerk
 • Cliënt
Notaris

Interview met een Notaris

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Notaris:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Notaris verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Notaris?

De beroepen die verwant zijn aan Notaris zijn:
Notarisklerk
Salaris: €2100 tot €3200
Opleiding: Cursus / Bijscholing HBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Notaris in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Notarieel Medewerker
 • Notarieel Secretaresse
 • Notarisklerk
 • Cliënt

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €3200 tot €6500

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

21Ga direct naar