Juridisch Adviseur Telecommunicatie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Juridisch Adviseur Telecommunicatie? Lees de functieomschrijving.

De juridisch adviseur telecommunicatie houdt de veranderingen bij op het gebied van regelgeving in de telecommunicatie. Het kan zijn dat door een uitspraak door de rechter een verandering ontstaat in regelgeving, omdat eerdere uitspraken vaak worden gebruikt in volgende uitspraken. De juridisch adviseur telecommunicatie moet op de hoogte blijven en leest daarom veel. Als er een verandering is in de regelgeving moet hij dit doorgeven aan de directie.

De jurdisch adviseur telecommunicatie is niet alleen bezig met het opzoeken van veranderde regelgeving, maar ook met het deelnemen aan verschillende inhoudelijke juridische trajecten.

De juridisch adviseur telecommunicatie houdt zich bezig met discussies over de kosten van een bedrijf die vast zijn gelegd in de regelgeving. Het is van belang dat hij communicatief vaardig is, omdat hij veel bezig is met mensen overhalen en informeren.

Wil je werken als Juridisch Adviseur Telecommunicatie?

Werk je al als Juridisch Adviseur Telecommunicatie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Juridisch Adviseur Telecommunicatie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Netwerk:

  • Collega's
  • Directie

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1587 tot €4167

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Wat verdient een Juridisch Adviseur Telecommunicatie?

De juridisch adviseur telecommunicatie verdient rond de 1587 euro bruto per maand bij aanvang. Dit kan oplopen tot 4167 euro bruto per maand. Aantal jaren praktijk ervaring als juridisch adviseur telecommunicatie speelt een grote rol bij het salaris

De salarissen zijn afhankelijk van CAO schalen en de toekomstige werkgever.

Eventuele secundaire voorwaarden zijn: vakantietoeslag van 8% op je gemiddelde maandinkomen.

Salarisschaal Juridisch Adviseur Telecommunicatie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Hoe goed is de toekomst voor de Juridisch Adviseur Telecommunicatie? 

Het aantal openstaande vacatures voor de juridisch adviseur telecom is gering. Het opleidingsniveau van juridisch adviseur telecommunicatie ligt boven gemiddeld. Het feit is dat de juridisch adviseur telecommunicatie een aantal jaren werkervaring nodig heeft om zijn beroep te kunnen uitoefenen, dit maakt het vrij moeilijk om juridisch adviseur telecommunicatie te worden. Door deze factoren lijkt het arbeidsmarktperspectief gemiddeld te liggen.
 

Doorgroeimogelijkheden zijn er in de vorm van meer zeggenschap en leidinggevende functies.

Baankans Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Juridisch Adviseur Telecommunicatie worden: Opleidingen tot Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Hoe word je een Juridisch Adviseur Telecommunicatie? 

Een juridisch adviseur telecommunicatie moet minimaal een universitaire opleiding hebben afgerond. Er wordt bij de meeste vacatures niet specifiek een opleiding genoemd, maar wel een aantal jaren werkervaring in de telecommunicatiesector of mededingingsrecht.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Meer opleidingen Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Weet je nog niet of je Juridisch Adviseur Telecommunicatie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Juridisch Adviseur Telecommunicatie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Met wie werkt een Juridisch Adviseur Telecommunicatie samen? 

De juridisch adviseur telecommunicatie is in contact met zijn collega's, omdat hij leiding moet geven en uitleg moet geven over bepaalde zaken in de telecombranche, het is van belang dat hij dit contact goed onderhoudt, zodat zijn collega's met een goed gevoel aan het werk kunnen en hem belangrijke zaken doorgeven. 

De juridisch adviseur telecommunicatie moet constant veranderingen in de wetgeving doorgeven aan zijn directie, het is van belang dat er een goed contact is tussen hem en de directie, zodat er geen misverstanden onstaan tussen hem en de directie.


  • Collega's
  • Directie
Juridisch Adviseur Telecommunicatie


Organisaties waar een Juridisch Adviseur Telecommunicatie werkzaam is

Waar werkt een Juridisch Adviseur Telecommunicatie meestal? 
  • Advocatenbureau
  • Bedrijven (telecom)

Meer weten over werken in de Juridisch?

Bekijk werken in Juridisch

Best beoordeelde werkgevers Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Waar kun je het beste werken als Juridisch Adviseur Telecommunicatie? Hieronder vindt je de best door de Juridisch Adviseur Telecommunicatie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Juridisch Adviseur Telecommunicatie:

Welke competenties heeft een een Juridisch Adviseur Telecommunicatie nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Wat voor persoonlijkheid heb je als Juridisch Adviseur Telecommunicatie nodig? 

De juridisch adviseur telecommunicatie moet analytisch zijn, omdat hij zich bezig houdt met ontwikkelingen in de regelgeving van telecom moet hij kunnen zien wat er van belang is voor hun bedrijf en wat er voor grote veranderingen kan zorgen. Hij moet inzicht hebben in de belangrijke zaken. De juridisch adviseur telecom moet het ook leuk vinden om onderzoek te doen naar de ontwikkelingen in de telecom, het is van belang dat hij leergierig is. (Waarnemer)

De juridsch adviseur telecommunicatie moet zelfverzekerd zijn, hij spreekt met veel mensen over ontwikkelingen binnen de telecom en spreekt met mensen binnen het bedrijf over zaken in de telecom. Het is van belang dat die mensen hem serieus nemen en hij gewardeerd wordt door mensen met wie hij in contact is. Een zelfverzekerd persoon wordt sneller serieus genomen dan iemand die onzeker overkomt. Een zelfverzekerd persoon wekt vertrouwen op bij mensen, het is bij de juridisch adviseur telecommunicatie nodig om vertrouwen te wekken bij mensen. Daarnaast is het handig als hij iemand moet overhalen in bepaalde zaken, omdat een zelfverzekerd persoon vaak iemand beter weet over te halen tot bepaalde handelingen dan een onzeker persoon. (Succesvolle werker)
 

Bekijk de persoonstypen voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie


Succesvolle werker


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Juridisch Adviseur Telecommunicatie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Juridisch Adviseur Telecommunicatie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Juridisch Adviseur Telecommunicatie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Juridisch Adviseur Telecommunicatie iets voor je?

Zou je graag Juridisch Adviseur Telecommunicatie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Juridisch Adviseur Telecommunicatie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Juridisch Adviseur Telecommunicatie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar