Regulatory Affairs Officer Worden Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Regulatory Affairs Officer? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Regulatory Affairs Officer, zoals: "Wat doet een Regulatory Affairs Officer?", of "Wat verdient een Regulatory Affairs Officer? of "Hoe word je een Regulatory Affairs Officer?".

Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Regulatory Affairs Officer nodig heeft.Wat is een Regulatory Affairs Officer?

 

Een Regulatory Affairs Officer zorgt ervoor dat farmaceutische en medische producten voorzien zijn van de juiste, juridische licenties. Hierdoor kan de veiligheid en werkzaamheid van producten gemakkelijk gecontroleerd worden. De Regulatory Affairs Officer is hiermee een cruciale schakel tussen het bedrijf en de regelgevende instanties.

Een Regulatory Affairs Officer combineert zijn wetenschappelijke, juridische en zakelijke kennis over farmaceutische en medische producten om ervoor te zorgen dat deze producten voldoen aan de wettelijke regels. De Regulatory Affairs Officer adviseert over en coördineert de goedkeuring van de registratie van geneesmiddelen, diergeneesmiddelen, aanvullende medicijnen, chemicaliën, pesticiden en therapeutische hulpmiddelen.

Een Regulatory Affairs Officer moet op de hoogte blijven van de internationale wetgeving en richtlijnen en ervoor zorgen dat de producten van het bedrijf aan deze regels voldoen. De Regulatory Affairs Officer moet goede argumenten opstellen voor nieuwe productlicensies, wetenschappers en fabrikanten adviseren over wettelijke eisen, wettelijke inspecties uitvoeren, onderzoeksresultaten interpreteren en contact onderhouden met en presentaties geven voor regelgevende instanties.

Bovendien adviseert de Regulatory Affairs Officer de leidinggevende op het gebied van de kwaliteit en veiligheid van de producten en de ontwikkelingen op het gebied van de wettelijke regelgeving.

Past het beroep Regulatory Affairs Officer bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Regulatory Affairs Officer

Op zoek naar een nieuwe baan als Regulatory Affairs Officer? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Regulatory Affairs Officer. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Regulatory Affairs Officer vacatures

Vacature Regulatory Affairs Officer Junior Incl. startpremie tot €400
Unitron Group B.V.
Samen met een team van collega’s van onze afdeling Regulatory begeleid en adviseer jij klanten bij het certificeren van nieuwe producten. Je volgt de ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied …
Vacature Senior Regulatory Affairs Officer
CLS Services B.V.
CLS Services is a leading professional recruitment agency, specialised in the recruitment and career coaching of people with a background in chemistry & life sciences. For our client, Denka International …
Vacature Regulatory Affairs Officer
Oxford Global Resources
Challenging position for the real go-getter within Regulatory Affairs for a large international pharmaceutical company.Job DescriptionWe are looking for an experienced person to fill this challenging all-round position. Focus areas …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Regulatory Affairs Officer

Wat verdient een Regulatory Affairs Officer?

Een Regulatory Affairs Officer kan rekenen op zo’n €2300,- tot €3700,- bruto per maand. Dit bedrag hangt af van de genoten opleiding, het aantal jaren ervaring en de leeftijd van de Regulatory Affairs Officer.

Vaak zijn aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing, zoals een dertiende maand en 25 vakantiedagen per jaar.

Salarisschaal Regulatory Affairs Officer

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Regulatory Affairs Officer

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Regulatory Affairs Officer


Regulatory Affairs Officer worden: Opleidingen tot Regulatory Affairs Officer

Wil je Regulatory Affairs Officer worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Regulatory Affairs Officer.

Hoe word je een Regulatory Affairs Officer? 

Afhankelijk van het bedrijf, vragen werkgevers naar een afgeronde WO-opleiding in de biomedische wetenschappen, microbiologie, chemie, (dier) geneesmiddelen, farmacie of levensmiddelentechnologie. Vaak wordt ook gevraagd naar enkele jaren relevante werkervaring.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Regulatory Affairs Officer

Er zijn geen opleidingen Regulatory Affairs Officer aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Regulatory Affairs Officer in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie


Regulatory Affairs Officer worden: Omscholen tot Regulatory Affairs Officer

Als je je wilt omscholen tot Regulatory Affairs Officer is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Regulatory Affairs Officer zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Regulatory Affairs Officer dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Regulatory Affairs Officer

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Regulatory Affairs Officer

Als je Regulatory Affairs Officer wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Regulatory Affairs Officer zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Regulatory Affairs Officer

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Regulatory Affairs Officer?


Competenties en Vaardigheden Regulatory Affairs Officer:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Regulatory Affairs Officer.

Welke competenties heeft een Regulatory Affairs Officer nodig?

Een Regulatory Affairs Officer heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Accuratesse
Accuratesse

Steekwoorden Competentie Accuratesse:

precies, netjes, oog voor detail, kritisch, perfectionisme

Omschrijving

Deze mensen leveren werk waarin geen fouten naar voren komen. Deze mensen werken gestructureerd en corrigeren meerdere malen het werk. In het werk van anderen, zien deze personen ook vaak de fouten. Deze personen hebben vaak oog voor detail en zien snel verbanden tussen zaken. Ook onder werkdruk blijven deze mensen accuraat werken.

Sterke punten
Hun oog voor detail zorgt voor foutloze documenten en goed voorbereide taken en gebeurtenissen.

Zwakke punten
Accuraat werken zorgt voor foutloos werk, maar kan ook veel tijd kosten. Dit kan voor de omgeving frustrerend zijn. Daarnaast wordt deze competentie weleens gekoppeld aan de term ‘muggenziften’.

 

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen

Steekwoorden: durf, motiveren, stressbestendig, resultaatgericht, optimistisch

Omschrijving

In moeilijke tijden weten deze mensen de moed vast te houden en ondanks de omstandigheden toch door te gaan. Deze doorzetters houden vast aan hun ideeën en laten zich niet van de wijs brengen door tegenslagen. Zij houden het resultaat voor ogen en proberen daar op een zo efficiënt mogelijke manier naar toe te werken.

Sterke punten
Deze mensen zetten door en motiveren daarbij zichzelf en anderen. Op die manier proberen deze mensen zowel hun persoonlijke als het gezamenlijke doel te behalen. Om het doel te behalen is behoorlijk wat energie nodig. Daarnaast zijn zij vaak stressbestendig en optimistisch. Ze laten zich niet uit het veld slaan.

Zwakke punten
Deze mensen willen zo graag de eindstreep behalen, dat de omgeving er soms niet meer toe doet. Ook worden deze doorzetters weleens bestempeld als koppig en eigenwijs. Dit heeft als reden dat zij vasthouden aan ideeën en niet willen afwijken van de bedachte paden.

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Steekwoorden competentie Flexibiliteit:

aanpassingsvermogen, assertiviteit, inlevingsvermogen, luisteren, omgaan met verandering

Omschrijving

Deze mensen passen zich aan aan veranderende omstandigheden. Een verandering in de werkzaamheden wordt vlot geaccepteerd door deze personen. Zij kunnen hun eigen denkpatronen loslaten en zich inleven in de gedachten van anderen. Tijdens discussies zijn flexibele personen vaak objectief en proberen ze de standpunten helder te krijgen.

Sterke punten
Deze mensen kunnen zich goed inleven in personen en zich aanpassen aan situaties. Verder zijn deze mensen assertief, zij hebben zelf een bepaald doel, maar kijken ook naar de doelen van anderen. Luisteren en analyseren zijn ook eigenschappen die passen bij de competentie flexibiliteit. Flexibele personen proberen te luisteren naar de meningen van anderen en kunnen deze vervolgens analyseren.

Zwakke punten
Iemand die te flexibel zijn, wordt ook weleens besluiteloos genoemd. Zij vinden alles goed en gaan overal mee akkoord. Er wordt dan snel vanuit gegaan dat deze persoon geen mening heeft en hij kan hierdoor buitengesloten worden.

Kritisch
Kritisch

Steekwoorden: analytisch vermogen, overtuigen, vragen stellen, accuratesse 

Omschrijving

Deze mensen beoordelen en analyseren opdrachten op hun eigen manier. Ze leggen een lijst met criteria langs de opdracht en bekijken zo bijvoorbeeld de haalbaarheid van de opdracht. Bij iedere taak stellen zij zichzelf verschillende vragen en plaatsen vervolgens kanttekeningen. Over het algemeen beschikken deze mensen over een brede kennis en zijn ze goed op de hoogte van hun omgeving.

Sterke punten
Deze mensen kunnen vaak ook goed analyseren. Omdat ze erg precies zijn, bekijken ze taken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werken kritische mensen accuraat en netjes. Ook overtuigen is een eigenschap die past bij kritisch zijn. Kritische mensen bekijken opdrachten vanuit verschillende perspectieven en stellen vervolgens argumenten op. Deze argumenten gebruiken ze vervolgens om anderen op een goede manier te overtuigen.

Zwakke punten
Mensen die te kritisch zijn, kunnen overkomen als de zogenaamde ‘pietlutten’. Verder kunnen deze mensen weleens star overkomen. Zij zijn te kritisch en willen hun mening niet bijstellen. Hierdoor kan een discussie weleens lastig zijn.

Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Steekwoorden Competentie Onafhankelijkheid:

zelfverzekerd, zelfkennis, zelfontwikkeling, kritisch, zelfstandig

Omschrijving

Deze mensen nemen beslissingen op basis van hun eigen overtuigingen en niet zozeer op basis van overtuigingen van anderen. Deze mensen hebben vaak een duidelijke koers en laten zich niet zomaar van de wijs brengen. Zij werken zelfstandig en durven besluiten te nemen. Ze kijken kritisch naar het werk en hun functioneren, waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Sterke punten
Over het algemeen zijn deze mensen zelfverzekerd en beschikken ze over een goede zelfkennis en –ontwikkeling. Zij zetten voor zichzelf een bepaalde koers uit en bewandelen zelfstandig de weg ernaar toe.

Zwakke punten
Onafhankelijke mensen kunnen afstandelijk overkomen. Ze doen vaak dingen zelfstandig en hierdoor kan het voor omgeving lijken alsof ze zich afsluiten. Nog een gevaar van zelfstandig werken is stress. Onafhankelijke mensen vinden het lastig om hulp te vragen, waardoor de werkdruk enorm kan oplopen. 

Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Steekwoorden: structureel, kritisch, resultaat- en taakgericht, prioriteiten

Omschrijving

Voordat deze mensen beginnen aan de uitvoer van een bepaalde taak, hebben zij een goede werkplanning gemaakt. De complete opdracht staat structureel uitgewerkt in een plan van aanpak. Hierbij gebruiken deze mensen het doel van de opdracht als uitgangspunt, vervolgens hangen zij hier de verschillende taken aan op plus de daarbij behorende prioriteiten.

Sterke punten
Deze mensen werken structureel en kunnen hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Deze mensen zijn zowel resultaat- als taakgericht. Prioriteiten worden hierbij scherp in de gaten gehouden. Deze mensen zijn dan ook vaak kritisch en kijken afzonderlijk naar de verschillende deeltaken.

Zwakke punten
Mensen die teveel plannen en organiseren verliezen soms hun spontaniteit, hierdoor kan ook de creativiteit achteruit gaan. Het kan voor deze mensen moeilijk zijn om hun eigen ideeën los te laten en ook anderen input te laten geven. Daarnaast kunnen sommige mensen die van plannen en organiseren houden niet goed tegen verandering. Zij laten zich dan nog weleens van de wijs brengen. 

Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus

Omschrijving

Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.

Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.

Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out. 

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Regulatory Affairs Officer

 • Methodisch werken
 • Aandacht voor details
 • Analytisch vermogen
 • Vasthoudendheid
 • Voorbereiden
 • Punctueel
 • Kritisch denken
 • Ambitie
 • Doelgericht
 • Prioriteiten stellen
 • Beoordelen
 • Zelfmanagement
 • Eigen mening
 • Aanpassingsvermogen
 • Effectief communiceren
 • Flexibel gedrag
 • Wendbaarheid
 • Inlevingsvermogen
 • Stressbestendig
 • Veerkracht
 • Zelfmotivatie
 • Taalkennis
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Regulatory Affairs Officer

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Regulatory Affairs Officer passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Regulatory Affairs Officer nodig? 

Persoonstypen die passen bij een Regulatory Affairs Officer zijn Waarnemer en Succesvolle Werker.

Een Regulatory Affairs Officer is erg onderzoekend en moet zo veel mogelijk informatie verzamelen over de nationale en internationale regelgeving wat betreft (dier) geneesmiddelen. Hij is intellectueel, gemotiveerd, analytisch en inzichtelijk (Waarnemer).

Bovendien probeert de Regulatory Affairs Officer het proces van registreren tot verkopen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hij is dus efficiënt, kritisch en doelgericht (Succesvolle Werker). 

Bekijk de persoonstypen voor Regulatory Affairs Officer


Eigenschappen Regulatory Affairs Officer

 • Enthousiast
 • Zelfverzekerd
 • Ondernemend
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Regulatory Affairs Officer

Wat zijn de baankansen voor een Regulatory Affairs Officer?

Met de juiste diploma’s kun je redelijk goed aan de slag als Regulatory Affairs Officer. Er zijn vrij veel vacatures te vinden voor een functie als Regulatory Affairs Officer. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan de juiste licenties wat betreft veiligheid en kwaliteit van geneesmiddelen voor mens en dier.

Bij goed functioneren kan een Regulatory Affairs Officer steeds meer verantwoordelijkheden krijgen en leidinggevende taken krijgen toegewezen. 

De actuele kans op werk voor een Regulatory Affairs Officer

Het beroep Regulatory Affairs Officer is onderdeel van de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten. De kans op werk voor de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten is in de huidige periode goed

Huidige aantal vacatures

3

Baankans Regulatory Affairs Officer

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Regulatory Affairs Officer

Je kunt als Regulatory Affairs Officer een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Regulatory Affairs Officer is onderdeel van de beroepsfamilie Juristen en juridisch specialisten. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Regulatory Affairs Officer


Organisaties waar een Regulatory Affairs Officer werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Regulatory Affairs Officer meestal werkt.

Waar werkt een Regulatory Affairs Officer?

Een Regulatory Affairs Officer kan werkzaam zijn in alle bedrijven die behoren tot de farmaceutische of medische sector. Dit kan een bedrijf zijn dat geneesmiddelen voor mensen op de markt brengt, maar ook een bedrijf dat geneesmiddelen voor dieren verkoopt. 

Meer weten over werken in de Kwaliteit & Veiligheid?

Bekijk werken in Kwaliteit & Veiligheid

Netwerk Regulatory Affairs Officer

Met wie werkt een Regulatory Affairs Officer samen? 

De Regulatory Affairs Officer werkt intensief samen met de R&D Engineers. Als er een nieuw product is ontwikkeld, moet de Regulatory Affairs Officer deze producten te registreren op basis van nationale en internationale regelgeving.

Daarnaast onderhoudt de Regulatory Affairs Officer contact met lokale overheden en regelgevende instanties met betrekking tot registratieaanvragen.

Ook werkt de Regulatory Affairs Officer samen met de Sales Manager en de Marketing Manager. De Regulatory Affairs Officer geeft hen technische informatie en zorgt voor een goed verloop van het proces van registreren tot verkopen.

Tot slot brengt de Regulatory Affairs Officer zijn leidinggevende, de Manager, op de hoogte van de meest recente ontwikkeling op het gebied van de regelgeving en de licenties.


 • R&D Engineer
 • Lokale overheden
 • Regelgevende instanties
 • Sales Manager
 • Marketing Manager
 • Manager
Regulatory Affairs Officer

Interview met een Regulatory Affairs Officer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Regulatory Affairs Officer:

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Regulatory Affairs Officer verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Regulatory Affairs Officer?

De beroepen die verwant zijn aan Regulatory Affairs Officer zijn:
Apotheker
Salaris: €3450 tot €6400
Opleiding: WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s, zoals: "Wat doet een %1$s?", of "Wat verdient een %1$s? of "Hoe word je een %1$s?". Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Farmacoloog
Salaris: €1925 tot €4025
Opleiding: HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s, zoals: "Wat doet een %1$s?", of "Wat verdient een %1$s? of "Hoe word je een %1$s?". Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Regulatory Affairs Officer in één oogopslag

Netwerk:

 • R&D Engineer
 • Lokale overheden
 • Regelgevende instanties
 • Sales Manager
 • Marketing Manager
 • Manager

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2300 tot €3700

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

3Ga direct naar