Jurist Arbeidszaken Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Jurist Arbeidszaken? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep jurist arbeidszaken. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je jurist arbeidszaken wordt.

 

Wat is een Jurist Arbeidszaken?

Een Jurist Arbeidsrecht is werkzaam binnen een juridisch team van Advocaten. De vakkennis ligt met name op het terrein van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Men adviseert aan zakelijke clientèle, met name MKB-organisaties maar ook in het Openbaar Bestuur. De Jurist Arbeidszaken heeft een vooruitziende blik in het bedrijf van de klant om zodoende problemen te voorkomen. Het is een beroep met een belangrijke specialiteit op het gebied van wet- en regelgeving: deze is voortdurend aan verandering onderhevig en de belangen zijn voor de betrokkenen aanzienlijk. Als Jurist Arbeidsrecht heeft men duurzame relaties met personeelsfunctionarissen van talloze grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Men is  volledig vertrouwd met die organisaties en kennen hun wensen en behoeften. Op die wijze kan snel worden gehandeld en tot het gewenste resultaat worden gekomen. Het persoonlijk contact met de klant is erg voornaam en hoogwaardige kwaliteit leveren is danook erg belangrijk. De Jurist Arbeidsrecht is bezig met het in kaart brengen en beheersen van risico's. Het gaat met name om zaken als arbeidsovereenkomsten- en voorwaarden, ontslagen, reorganisaties,ziekte en arbeidsongeschiktheid. Hierdoor zal door het ontstaan van juridische conflicten moeten worden geprocedeerd. Kortom: het beroep van Jurist Arbeidsrecht is een functie waarbij veel verschillende kwaliteiten gewenst zijn en van pas komen. Een goede sociale vaardigheid vanwege het contact met cliënten is zeer belangrijk evenals de anticiperende juridische kwaliteiten op het vakgebied Arbeidsrecht.Wil je werken als Jurist Arbeidszaken?

Werk je al als Jurist Arbeidszaken en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Jurist Arbeidszaken worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Jurist Arbeidszaken, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Jurist Arbeidszaken in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €3500 tot €4500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Jurist Arbeidszaken

Wat verdient een Jurist Arbeidszaken?

Een Jurist Arbeidszaken verdient tussen de € 3500 en € 4500 bruto per maand.  Er zijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van leeftijd en ervaring.  Verdere ontwikkeling door studie is zeker mogelijk, zo ook om in de toekomst een partnerschap aan te gaan.

Salarisschaal Jurist Arbeidszaken

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Jurist Arbeidszaken

Er zijn geen vacatures Jurist Arbeidszaken aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Jurist Arbeidszaken in werkt.

Meer weten over de sector waar een Jurist Arbeidszaken in werkt

Bekijk werken in Juridisch

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Jurist Arbeidszaken

Wat is de toekomst van Jurist Arbeidszaken?

Het arbeidsmarktperspectief voor een Jurist Arbeidszaken is goed.   Via voldoende opleidingsmogelijkheden kan men verder doorgroeien naar de functie van Senior Jurist.

Baankans Jurist Arbeidszaken

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Jurist Arbeidszaken worden: Opleidingen tot Jurist Arbeidszaken

Wil je jurist arbeidszaken worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Jurist Arbeidszaken? 

Als Jurist Arbeidszaken heeft men de studie Nederlands Recht met goed resultaat doorlopen.  Relevante werkervaring binnen het Arbeidsrecht van 4 tot 6 jaar is vereist.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Jurist Arbeidszaken

Er zijn geen opleidingen Jurist Arbeidszaken aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Jurist Arbeidszaken in werkt

Bekijk alle opleidingen Juridisch


Netwerk Jurist Arbeidszaken

Met wie werkt een Jurist Arbeidszaken samen? 

Klanten, Bedrijven, Rechtbank, Juristen

Als Jurist Arbeidszaken komt men in contact met de particuliere clientèle waarvoor juridische bijstand wordt gevraagd.  Het kan echter ook gaan om een bedrijf wat moet procederen. In ieder geval staat een Jurist Arbeidszaken regelmatig in de rechtbank om zijn cliënten juridisch bij te staan. Tot slot heeft men als Jurist Arbeidszaken veel te maken met collega-juristen op kantoor en daarbuiten.


Jurist Arbeidszaken


Organisaties waar een Jurist Arbeidszaken werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Jurist Arbeidszaken meestal werkt.

Waar werkt een Jurist Arbeidszaken?

Als Jurist Arbeidszaken is men werkzaam op een advocaat- of notariskantoor. Ook kan men werkzaam zijn bij de overheid en bijvoorbeeld juridische zaken behandelen voor een ministerie of gemeentelijke instelling.

Meer weten over werken in de Juridisch?

Bekijk werken in Juridisch

Best beoordeelde werkgevers Jurist Arbeidszaken

Waar kun je het beste werken als Jurist Arbeidszaken? Hieronder vind je de best door de Jurist Arbeidszaken beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Jurist Arbeidszaken.

Competenties, Skills en Vaardigheden Jurist Arbeidszaken:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Jurist Arbeidszaken.

Welke competenties heeft een Jurist Arbeidszaken nodig?

Een Jurist Arbeidszaken heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Jurist Arbeidszaken

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Jurist Arbeidszaken passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Jurist Arbeidszaken nodig? 

Een Jurist Arbeidszaken is een Succesvolle Werker die zelfverzekerd en zeer doelgericht te werk gaat. Immers: de belangen die op het spel staan zijn voor zijn of haar cliënten van enorm groot belang, bijvoorbeeld op het gebied van ontslagrecht.   Daarnaast is een Jurist Arbeidszaken een Waarnemer met analytische vaardigheden en ervaring met sociale werkomgeving van zijn of haar cliënten.

Bekijk de persoonstypen voor Jurist Arbeidszaken


Bemiddelaar


Lees meer

Interview met een Jurist Arbeidszaken

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Jurist Arbeidszaken

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Jurist Arbeidszaken

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Jurist Arbeidszaken

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Jurist Arbeidszaken dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Jurist Arbeidszaken belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Jurist Arbeidszaken. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Jurist Arbeidszaken iets voor je?

Zou je graag Jurist Arbeidszaken willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Jurist Arbeidszaken bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Jurist Arbeidszaken

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar