U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Body vive

Trainer Body vive worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Body vive ? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Body vive heeft Body vive trainingen in een sportschool. De trainer Body vive is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Body vive is een trainings combinatie van cardio, kracht, en stabiliteits training. De trainer Body vive geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Body vive goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Body vive dient op de hele groep te letten. Omdat Body vive klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Body vive het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Body vive elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Body vive vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Body vive neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Body vive deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Body vive de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Body vive meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Body vive , Baan Trainer Body vive , Trainer Body vive Worden, Functie-eisen Trainer Body vive , Verantwoordelijkheden Trainer Body vive , Functieprofiel Trainer Body vive , Wat doet een Trainer Body vive , Werken als Trainer Body vive .

Trainer Body vive worden: Opleiding tot trainer Body vive

 

Om trainer Body vive te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Body vive bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Body vive. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Body vive heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Body vive precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Body vive , Trainer Body vive Worden, Opleidingsniveau Trainer Body vive , Scholing Trainer Body vive , Studie Trainer Body vive , Bijscholing Trainer Body vive , Omscholing Trainer Body vive .

Organisaties waar een trainer Body vive doorgaans werkzaam is

 

 

De trainer Body vive zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Body vive zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Body vive belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Body vive. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Body vive , Trainer Body vive Worden, Opleidingsniveau Trainer Body vive , Scholing Trainer Body vive , Studie Trainer Body vive , Bijscholing Trainer Body vive , Omscholing Trainer Body vive .

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Body vive

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Body vive het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Body vive het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Body vive. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Body vive kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Body vive , Loon Trainer Body vive , Wat verdien je als Trainer Body vive , Salarisschaal Trainer Body vive , Salarisindicatie Trainer Body vive , Bonus Trainer Body vive , CAO Trainer Body vive , Brutoloon Trainer Body vive , Nettoloon Trainer Body vive , Vakantiedagen Trainer Body vive , Pensioen Trainer Body vive .

Competenties, skills & vaardigheden trainer body vive

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Body vive , Vaardigheden Trainer Body vive , Attitude Trainer Body vive , Kwalificaties Trainer Body vive , Competentieprofiel Trainer Body vive .

Boeken voor het beroep trainer body vive

Wil je meer weten over het beroep trainer body vive ? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer body vive bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer body vive te komen.

Would Have Quit Already But My Trainer Scares Me | Yeoys Gym

Funny Men Fitness Quotes Journal For Workout Plan, Personal Fitness Coaches, Body Building, Muscle Power & Training Fans - 6x9 - 100 Blank Lined Pages - Engels | Paperback | 9781070640709 | 102 pagina's

...

Get On It! | Craig Colleen

BOSU (R) Balance Trainer Workouts for Core Strength and a Super Toned Body - Engels | Druk: illustrated edition | Paperback | 9781569755891 | 144 pagina's

BOSU is HOT! It is posed to be the next big thing in fitness First book completely dedicated to the BOSU with daily workouts and step-by-step exercises for all fitness levels Written by a dream team of experts and proven fitness authors...

30 Days Fit Body Meal and Workout Plan | Natalia Zorina

Become Your Own Personal Trainer, Your Best Home Workout Guide - Engels | Paperback | 9781521338711 | 178 pagina's

...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Body vive , Trainer Body vive ebooks, boek Trainer Body vive .

Persoonstypen trainer Body vive

 

Als trainer Body vive is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Body vive staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Body vive en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Body vive niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Body vive ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Body vive een goede waarnemer is. De trainer Body vive moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Body vive in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Body vive , Karakter Trainer Body vive .

Netwerk trainer Body vive

 

De trainer Body vive heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Body vive ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Body vive aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Body vive de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Body vive kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Body vive , Medewerkers Trainer Body vive .

Is het beroep trainer Body vive iets voor jou?

Zou je graag trainer Body vive willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Body vive bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Body vive , beroepskeuzetest Trainer Body vive , beroep Trainer Body vive kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Body vive

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Body vive de opleiding voor Body vive al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Body vive om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Body vive les kan geven dan kan de trainer Body vive hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Body vive nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Body vive , Promotie mogelijkheden Trainer Body vive , Carriere Trainer Body vive .

Solliciteren op de functie trainer Body vive

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Body vive dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Body vive belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Body vive . Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Body vive , CV Trainer Body vive , sollicitatie Trainer Body vive .

Interviews met trainer Body vive

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Body vive

Vacatures trainer body vive

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Body vive ? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Body vive . Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer Body vive heeft Body vive trainingen in een sportschool. De trainer Body vive is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Body vive is een trainings combinatie van cardio, kracht, en stabiliteits training.

Beoordeling Trainer Body vive

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Body vive ' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Body vive

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep