Trainer Mantra Yoga Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trainer Mantra Yoga? Lees de functieomschrijving.

 

 

De trainer Mantra yoga heeft Mantra yoga trainingen in een sportschool. De trainer Mantra yoga is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Mantra yoga is een vorm van yoga die zich toelegt op het zingen en spreken vanuit het lichaam om zo tot een meditatievorm te komen. De trainer Mantra yoga geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Mantra yoga goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Mantra yoga dient op de hele groep te letten. Omdat Mantra yoga klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Mantra yoga het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Mantra yoga elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Mantra yoga vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Mantra yoga neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Mantra yoga deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Mantra yoga de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Mantra yoga meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Wil je werken als Trainer Mantra Yoga?

Werk je al als Trainer Mantra Yoga en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trainer Mantra Yoga worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Trainer Mantra Yoga, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Trainer Mantra Yoga in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trainer Mantra Yoga

Wat verdient een Trainer Mantra Yoga?

 


Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Mantra yoga het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Mantra yoga het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Mantra yoga. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Mantra yoga kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Salarisschaal Trainer Mantra Yoga

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Trainer Mantra Yoga

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trainer Mantra Yoga

Hoe goed is de toekomst voor de Trainer Mantra Yoga? 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Mantra yoga de opleiding voor Mantra yoga al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Mantra yoga om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Mantra yoga les kan geven dan kan de trainer Mantra yoga hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Mantra yoga nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Baankans Trainer Mantra Yoga

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Trainer Mantra Yoga worden: Opleidingen tot Trainer Mantra Yoga

Hoe word je een Trainer Mantra Yoga? 

 

Om trainer Mantra yoga te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Mantra yoga bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Mantra yoga. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Mantra yoga heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Mantra yoga precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Trainer Mantra Yoga

Meer opleidingen Trainer Mantra Yoga

Weet je nog niet of je Trainer Mantra Yoga wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Trainer Mantra Yoga of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Trainer Mantra Yoga

Met wie werkt een Trainer Mantra Yoga samen? 

 

De trainer Mantra yoga heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Mantra yoga ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Mantra yoga aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Mantra yoga de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Mantra yoga kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.


  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool
Trainer Mantra Yoga


Organisaties waar een Trainer Mantra Yoga werkzaam is

Waar werkt een Trainer Mantra Yoga meestal? 

De trainer Mantra yoga zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Mantra yoga zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Mantra yoga belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Mantra yoga. 

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Trainer Mantra Yoga

Waar kun je het beste werken als Trainer Mantra Yoga? Hieronder vindt je de best door de Trainer Mantra Yoga beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trainer Mantra Yoga.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trainer Mantra Yoga:

Welke competenties heeft een een Trainer Mantra Yoga nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Trainer Mantra Yoga

Wat voor persoonlijkheid heb je als Trainer Mantra Yoga nodig? 

 

 

Als trainer Mantra yoga is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Mantra yoga staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Mantra yoga en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Mantra yoga niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Mantra yoga ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Mantra yoga een goede waarnemer is. De trainer Mantra yoga moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Mantra yoga in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Bekijk de persoonstypen voor Trainer Mantra Yoga


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Trainer Mantra Yoga

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trainer Mantra Yoga

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trainer Mantra Yoga

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trainer Mantra Yoga

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trainer Mantra Yoga dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trainer Mantra Yoga belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trainer Mantra Yoga. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trainer Mantra Yoga iets voor je?

Zou je graag Trainer Mantra Yoga willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trainer Mantra Yoga bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trainer Mantra Yoga

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar