Trainer Power Plate Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trainer Power Plate? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Power plate heeft Power plate trainingen in een sportschool. De trainer Power plate is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Power plate is een workout waarbij je heel intensief je spieren traint met de apparaten in de sportschool. De trainer Power plate geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Power plate goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Power plate dient op de hele groep te letten. Omdat Power plate klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Power plate het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Power plate elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Power plate vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Power plate neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Power plate deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Power plate de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Power plate meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Wil je werken als Trainer Power Plate?

Werk je al als Trainer Power Plate en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trainer Power Plate worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Trainer Power Plate, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Trainer Power Plate in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trainer Power Plate

Wat verdient een Trainer Power Plate?

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Power plate het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Power plate het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Power plate. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Power plate kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Salarisschaal Trainer Power Plate

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Trainer Power Plate

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trainer Power Plate

Hoe goed is de toekomst voor de Trainer Power Plate? 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Power plate de opleiding voor Power plate al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Power plate om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.

Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Power plate les kan geven dan kan de trainer Power plate hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Power plate nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Baankans Trainer Power Plate

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Trainer Power Plate worden: Opleidingen tot Trainer Power Plate

Hoe word je een Trainer Power Plate? 

 

 

Om trainer Power plate te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Power plate bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Power plate. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Power plate heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Power plate precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Trainer Power Plate

Meer opleidingen Trainer Power Plate

Weet je nog niet of je Trainer Power Plate wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Trainer Power Plate of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Trainer Power Plate

Met wie werkt een Trainer Power Plate samen? 

 

 

De trainer Power plate heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Power plate ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Power plate aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Power plate de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Power plate kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.


  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool
Trainer Power Plate


Organisaties waar een Trainer Power Plate werkzaam is

Waar werkt een Trainer Power Plate meestal? 

 

De trainer Power plate zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Power plate zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Power plate belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Power plate. 
 

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Trainer Power Plate

Waar kun je het beste werken als Trainer Power Plate? Hieronder vindt je de best door de Trainer Power Plate beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trainer Power Plate.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trainer Power Plate:

Welke competenties heeft een een Trainer Power Plate nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Trainer Power Plate

Wat voor persoonlijkheid heb je als Trainer Power Plate nodig? 

 

Als trainer Power plate is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Power plate staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Power plate en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Power plate niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Power plate ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Power plate een goede waarnemer is. De trainer Power plate moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Power plate in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Bekijk de persoonstypen voor Trainer Power Plate


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Trainer Power Plate

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trainer Power Plate

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trainer Power Plate

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trainer Power Plate

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trainer Power Plate dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trainer Power Plate belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trainer Power Plate. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trainer Power Plate iets voor je?

Zou je graag Trainer Power Plate willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trainer Power Plate bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trainer Power Plate

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar