Trainer Bootcamp Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trainer Bootcamp? Lees de functieomschrijving.

 

 

De trainer Bootcamp heeft Bootcamp trainingen in een sportschool. De trainer Bootcamp is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bootcamp is een groepstraining waarbij alle spieroefeningen en atributen kunnen worden ingezet om de conditie te trainen. Het is een zeer zware training waarbij heel erg de grens van het uithoudingsvermogen wordt opgezocht. De trainer Bootcamp geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Bootcamp goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Bootcamp dient op de hele groep te letten. Omdat Bootcamp klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Bootcamp het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Bootcamp elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Bootcamp vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Bootcamp neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Bootcamp deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Bootcamp de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Bootcamp meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Wil je werken als Trainer Bootcamp?

Werk je al als Trainer Bootcamp en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trainer Bootcamp worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Trainer Bootcamp, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Trainer Bootcamp in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trainer Bootcamp

Wat verdient een Trainer Bootcamp?

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Bootcamp het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Bootcamp het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Bootcamp. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Bootcamp kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Salarisschaal Trainer Bootcamp

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Trainer Bootcamp

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trainer Bootcamp

Hoe goed is de toekomst voor de Trainer Bootcamp? 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Bootcamp de opleiding voor Bootcamp al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Bootcamp om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Bootcamp les kan geven dan kan de trainer Bootcamp hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Bootcamp nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Baankans Trainer Bootcamp

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Trainer Bootcamp worden: Opleidingen tot Trainer Bootcamp

Hoe word je een Trainer Bootcamp? 

 

 

Om trainer Bootcamp te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Bootcamp bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Bootcamp. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Bootcamp heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Bootcamp precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

De 3 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Trainer Bootcamp

Bootcamp Trainer 2.0
Bootcamp Trainer worden? De populaire 3-daagse cursus Bootcamp Trainer 2.0 is een must voor iedere trainer die graag op een uitdagende, vernieuwende en veilige manier -met minimale middelen- outdoor (groeps)trainingen
CCNA examentraining
Voor wie: CCNA kandidaten die hun kennis graag testen en zich willen voorbereiden op het soort vragen dat ze tijdens het examen kunnen verwachten. Voorkennis: CCNA ICND1, CCNA ICND2, CCNA …
Sitecore Development Bootcamp
In drie weken tijd van “Zero to Hero”, dat is de insteek van onze Sitecore Development Bootcamp. Het doel van deze training is om in drie weken tijd deelnemers, zonder enige …
Meer opleidingen Trainer Bootcamp

Weet je nog niet of je Trainer Bootcamp wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Trainer Bootcamp of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Trainer Bootcamp

Met wie werkt een Trainer Bootcamp samen? 

 

De trainer Bootcamp heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Bootcamp ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Bootcamp aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Bootcamp de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Bootcamp kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.


  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool
Trainer Bootcamp


Organisaties waar een Trainer Bootcamp werkzaam is

Waar werkt een Trainer Bootcamp meestal? 

 

De trainer Bootcamp zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Bootcamp zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Bootcamp belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Bootcamp. 
 

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Trainer Bootcamp

Waar kun je het beste werken als Trainer Bootcamp? Hieronder vindt je de best door de Trainer Bootcamp beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trainer Bootcamp.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trainer Bootcamp:

Welke competenties heeft een een Trainer Bootcamp nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Trainer Bootcamp

Wat voor persoonlijkheid heb je als Trainer Bootcamp nodig? 

 

Als trainer Bootcamp is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Bootcamp staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Bootcamp en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Bootcamp niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Bootcamp ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Bootcamp een goede waarnemer is. De trainer Bootcamp moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Bootcamp in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Bekijk de persoonstypen voor Trainer Bootcamp


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Trainer Bootcamp

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trainer Bootcamp

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trainer Bootcamp

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trainer Bootcamp

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trainer Bootcamp dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trainer Bootcamp belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trainer Bootcamp. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trainer Bootcamp iets voor je?

Zou je graag Trainer Bootcamp willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trainer Bootcamp bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trainer Bootcamp

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar