Trainer Body attack Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trainer Body attack? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep trainer body attack. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je trainer body attack wordt.

 

Wat is een Trainer Body attack?

 

De trainer Body attack heeft Body attack trainingen in een sportschool. De trainer Body attack is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Body attack is een sport waarin je in groepsverband kracht en uithoudingsvermogen traint op muziek. De trainer Body attack geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Body attack goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Body attack dient op de hele groep te letten. Omdat Body attack klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Body attack het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Body attack elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Body attack vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Body attack neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Body attack deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Body attack de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Body attack meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. Wil je werken als Trainer Body attack?

Werk je al als Trainer Body attack en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trainer Body attack worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Trainer Body attack, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Trainer Body attack in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trainer Body attack

Wat verdient een Trainer Body attack?

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Body attack het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Body attack het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Body attack. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Body attack kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Salarisschaal Trainer Body attack

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Trainer Body attack

Er zijn geen vacatures Trainer Body attack aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Trainer Body attack in werkt.

Meer weten over de sector waar een Trainer Body attack in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trainer Body attack

Wat is de toekomst van Trainer Body attack?

 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Body attack de opleiding voor Body attack al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Body attack om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Body attack les kan geven dan kan de trainer Body attack hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Body attack nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Baankans Trainer Body attack

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Trainer Body attack worden: Opleidingen tot Trainer Body attack

Wil je Trainer Body attack worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Trainer Body attack.

Hoe word je een Trainer Body attack? 

 

 

Om trainer Body attack te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Body attack bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Body attack. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Body attack heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Body attack precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Trainer Body attack

Er zijn geen opleidingen Trainer Body attack aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Trainer Body attack in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs

Omscholen of doorgroeien tot Trainer Body attack

Als je Trainer Body attack wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Trainer Body attack zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Trainer Body attack

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Trainer Body attack?

Competenties en Vaardigheden Trainer Body attack

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Trainer Body attack nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Trainer Body attack nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Trainer Body attack

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Motiveren

Persoonlijkheid van een Trainer Body attack

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Trainer Body attack. Als Trainer Body attack wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Trainer Body attack:


zie volledige beschrijving persoonstype Trainer Body attack

Vakkennis voor een Trainer Body attack

Het is voor een Trainer Body attack ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Trainer Body attack zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Trainer Body attack


Werkervaring Trainer Body attack

Het is voor een startend Trainer Body attack die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Trainer Body attack is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Trainer Spinnen .

Iets anders leren?

Is Trainer Body attack het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Trainer Body attack

Met wie werkt een Trainer Body attack samen? 

 

De trainer Body attack heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Body attack ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Body attack aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Body attack de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Body attack kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.


  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool
Trainer Body attack


Organisaties waar een Trainer Body attack werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Trainer Body attack meestal werkt.

Waar werkt een Trainer Body attack?

 

 

De trainer Body attack zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Body attack zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Body attack belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Body attack. 
 

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Trainer Body attack

Waar kun je het beste werken als Trainer Body attack? Hieronder vind je de best door de Trainer Body attack beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trainer Body attack.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trainer Body attack:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Trainer Body attack.

Welke competenties heeft een Trainer Body attack nodig?

Een Trainer Body attack heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Trainer Body attack

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Trainer Body attack passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Trainer Body attack nodig? 

 

 

Als trainer Body attack is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Body attack staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Body attack en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Body attack niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Body attack ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Body attack een goede waarnemer is. De trainer Body attack moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Body attack in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Bekijk de persoonstypen voor Trainer Body attack


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Trainer Body attack

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trainer Body attack

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trainer Body attack

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trainer Body attack

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trainer Body attack dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trainer Body attack belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trainer Body attack. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trainer Body attack iets voor je?

Zou je graag Trainer Body attack willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trainer Body attack bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trainer Body attack

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar