Trainer Sh'bam Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Trainer Sh'bam? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Sh’bam heeft Sh’bam trainingen in een sportschool. De trainer Sh’bam is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Sh’bam is een groepstraining waarbij de hele groep tegelijk gaat dansen op hedendaagse muziek om zo de conditie te trainen en het ritme gevoel te stimuleren. Het is een zeer zware training waarbij heel erg de grens van het uithoudingsvermogen wordt opgezocht. De trainer Sh’bam geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Sh’bam goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Sh’bam dient op de hele groep te letten. Omdat Sh’bam klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Sh’bam het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Sh’bam elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Sh’bam vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Sh’bam neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Sh’bam deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Sh’bam de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Sh’bam meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Wil je werken als Trainer Sh'bam?

Werk je al als Trainer Sh'bam en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Trainer Sh'bam worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Trainer Sh'bam, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Trainer Sh'bam in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2000 tot €3500

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Trainer Sh'bam

Wat verdient een Trainer Sh'bam?

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Sh’bam het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Sh’bam het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Sh’bam. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Sh’bam kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

 

Salarisschaal Trainer Sh'bam

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Trainer Sh'bam

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Trainer Sh'bam

Hoe goed is de toekomst voor de Trainer Sh'bam? 

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Sh’bam de opleiding voor Sh’bam al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Sh’bam om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Sh’bam les kan geven dan kan de trainer Sh’bam hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Sh’bam nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Baankans Trainer Sh'bam

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Trainer Sh'bam worden: Opleidingen tot Trainer Sh'bam

Hoe word je een Trainer Sh'bam? 

 

Om trainer Sh’bam te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Sh’bam bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Sh’bam. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Sh’bam heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Sh’bam precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Trainer Sh'bam

Meer opleidingen Trainer Sh'bam

Weet je nog niet of je Trainer Sh'bam wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Trainer Sh'bam of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Trainer Sh'bam

Met wie werkt een Trainer Sh'bam samen? 

 

De trainer Sh’bam heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Sh’bam ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Sh’bam aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Sh’bam de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Sh’bam kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.


  • Leerlingen
  • Sport docenten
  • Hoofd Sportschool
Trainer Sh'bam


Organisaties waar een Trainer Sh'bam werkzaam is

Waar werkt een Trainer Sh'bam meestal? 

 

De trainer Sh’bam zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Sh’bam zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Sh’bam belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Sh’bam. 
 

Meer weten over werken in de Sport & Beweging?

Bekijk werken in Sport & Beweging

Best beoordeelde werkgevers Trainer Sh'bam

Waar kun je het beste werken als Trainer Sh'bam? Hieronder vindt je de best door de Trainer Sh'bam beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Trainer Sh'bam.

Competenties, Skills en Vaardigheden Trainer Sh'bam:

Welke competenties heeft een een Trainer Sh'bam nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Trainer Sh'bam

Wat voor persoonlijkheid heb je als Trainer Sh'bam nodig? 

 

Als trainer Sh’bam is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Sh’bam staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Sh’bam en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Sh’bam niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Sh’bam ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Sh’bam een goede waarnemer is. De trainer Sh’bam moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Sh’bam in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Bekijk de persoonstypen voor Trainer Sh'bam


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Trainer Sh'bam

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Trainer Sh'bam

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Trainer Sh'bam

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Trainer Sh'bam

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Trainer Sh'bam dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Trainer Sh'bam belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Trainer Sh'bam. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Trainer Sh'bam iets voor je?

Zou je graag Trainer Sh'bam willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Trainer Sh'bam bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Trainer Sh'bam

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar