U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Bodyshape

Trainer Bodyshape worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Bodyshape? Lees de functieomschrijving.

 

 

De trainer Bodyshape heeft Bodyshape trainingen in een sportschool. De trainer Bodyshape is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bij de sport Bodyshape wordt er een combinatie getraind van aerobics en spierversterkende oefeningen waarbij vooral de spieren in de buik, billen en benen worden getraind. De trainer Bodyshape werkt dus voor een sportschool maar heeft wel zijn/haar eigen klassen en mag zelf de lessen invulling geven. De trainer Bodyshape geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Bodyshape goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Bodyshape dient op de hele groep te letten. Omdat Bodyshape klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Bodyshape het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Bodyshape elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Bodyshape vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Bodyshape neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Bodyshape deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Bodyshape de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Bodyshape meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Bodyshape, Baan Trainer Bodyshape, Trainer Bodyshape Worden, Functie-eisen Trainer Bodyshape, Verantwoordelijkheden Trainer Bodyshape, Functieprofiel Trainer Bodyshape, Wat doet een Trainer Bodyshape, Werken als Trainer Bodyshape.

Trainer Bodyshape worden: Opleiding tot trainer Bodyshape

 

Om trainer Bodyshape te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Bodyshape bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Bodyshape. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Bodyshape heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Bodyshape precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bodyshape, Trainer Bodyshape Worden, Opleidingsniveau Trainer Bodyshape, Scholing Trainer Bodyshape, Studie Trainer Bodyshape, Bijscholing Trainer Bodyshape, Omscholing Trainer Bodyshape.

Organisaties waar een trainer Bodyshape doorgaans werkzaam is

 

De trainer Bodyshape zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Bodyshape zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Bodyshape belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Bodyshape. 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Bodyshape, Trainer Bodyshape Worden, Opleidingsniveau Trainer Bodyshape, Scholing Trainer Bodyshape, Studie Trainer Bodyshape, Bijscholing Trainer Bodyshape, Omscholing Trainer Bodyshape.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Bodyshape

 

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Bodyshape het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Bodyshape het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Bodyshape. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Bodyshape kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Bodyshape, Loon Trainer Bodyshape, Wat verdien je als Trainer Bodyshape, Salarisschaal Trainer Bodyshape, Salarisindicatie Trainer Bodyshape, Bonus Trainer Bodyshape, CAO Trainer Bodyshape, Brutoloon Trainer Bodyshape, Nettoloon Trainer Bodyshape, Vakantiedagen Trainer Bodyshape, Pensioen Trainer Bodyshape.

Competenties, skills & vaardigheden trainer bodyshape

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Bodyshape, Vaardigheden Trainer Bodyshape, Attitude Trainer Bodyshape, Kwalificaties Trainer Bodyshape, Competentieprofiel Trainer Bodyshape.

Boeken voor het beroep trainer bodyshape

Wil je meer weten over het beroep trainer bodyshape? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer bodyshape bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer bodyshape te komen.

Shape Up with Gabby Allen | Gabby Allen

Your Personal Trainer, Transform Your Body in 4 Weeks - Engels | Luisterboek | 9781473573970 | Speelduur: 16:24:26

Random House presents the audio edition of Shape Up with Gabby Allen, written and read by Gabby Allen. Get Love Island ready with experienced personal trainer Gabby Allen. You know Gabby from Love Island, Big Brother and instagram, you've worked out with ...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Bodyshape, Trainer Bodyshape ebooks, boek Trainer Bodyshape.

Persoonstypen trainer Bodyshape

 

Als trainer Bodyshape is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Bodyshape staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Bodyshape en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Bodyshape niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Bodyshape ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Bodyshape een goede waarnemer is. De trainer Bodyshape moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Bodyshape in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Bodyshape, Karakter Trainer Bodyshape.

Netwerk trainer Bodyshape

 

De trainer Bodyshape heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Bodyshape ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Bodyshape aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Bodyshape de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Bodyshape kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Bodyshape, Medewerkers Trainer Bodyshape.

Is het beroep trainer Bodyshape iets voor jou?

Zou je graag trainer Bodyshape willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Bodyshape bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Bodyshape, beroepskeuzetest Trainer Bodyshape, beroep Trainer Bodyshape kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Bodyshape

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Bodyshape de opleiding voor Bodyshape al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Bodyshape om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Bodyshape les kan geven dan kan de trainer Bodyshape hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Bodyshape nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Bodyshape

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Bodyshape. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Bodyshape, Promotie mogelijkheden Trainer Bodyshape, Carriere Trainer Bodyshape.

Solliciteren op de functie trainer Bodyshape

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Bodyshape dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Bodyshape belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Bodyshape. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Bodyshape, CV Trainer Bodyshape, sollicitatie Trainer Bodyshape.

Interviews met trainer Bodyshape

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Bodyshape

Vacatures trainer bodyshape

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Bodyshape? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bodyshape. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.     De trainer Bodyshape heeft Bodyshape trainingen in een sportschool. De trainer Bodyshape is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Bij de sport Bodyshape wordt er een combinatie getraind van aerobics en spierversterkende oefeningen waarbij vooral de spieren in de buik, billen en benen worden getraind.

Beoordeling Trainer Bodyshape

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Bodyshape' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Bodyshape

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep