U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer High energy

Trainer High energy worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer High energy? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer High Energy heeft High Energy trainingen in een sportschool. De trainer High Energy is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. High Energy is groepsles die bewegingen op muziek en choreagrafie combineert. De trainer High Energy geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer High Energy goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer High Energy dient op de hele groep te letten. Omdat High Energy klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer High Energy het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer High Energy elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer High Energy vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer High Energy neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer High Energy deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer High Energy de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer High Energy meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer High energy, Baan Trainer High energy, Trainer High energy Worden, Functie-eisen Trainer High energy, Verantwoordelijkheden Trainer High energy, Functieprofiel Trainer High energy, Wat doet een Trainer High energy, Werken als Trainer High energy.

Trainer High energy worden: Opleiding tot trainer High energy

 

Om trainer High Energy te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer High Energy bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer High Energy. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus High Energy heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer High Energy precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer High energy, Trainer High energy Worden, Opleidingsniveau Trainer High energy, Scholing Trainer High energy, Studie Trainer High energy, Bijscholing Trainer High energy, Omscholing Trainer High energy.

Organisaties waar een trainer High energy doorgaans werkzaam is

 

 

De trainer High Energy zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer High Energy zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer High Energy belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer High Energy. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer High energy, Trainer High energy Worden, Opleidingsniveau Trainer High energy, Scholing Trainer High energy, Studie Trainer High energy, Bijscholing Trainer High energy, Omscholing Trainer High energy.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer High energy

 


Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer High Energy het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer High Energy het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer High Energy. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer High Energy kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer High energy, Loon Trainer High energy, Wat verdien je als Trainer High energy, Salarisschaal Trainer High energy, Salarisindicatie Trainer High energy, Bonus Trainer High energy, CAO Trainer High energy, Brutoloon Trainer High energy, Nettoloon Trainer High energy, Vakantiedagen Trainer High energy, Pensioen Trainer High energy.

Competenties, skills & vaardigheden trainer high energy

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer High energy, Vaardigheden Trainer High energy, Attitude Trainer High energy, Kwalificaties Trainer High energy, Competentieprofiel Trainer High energy.

Boeken voor het beroep trainer high energy

Wil je meer weten over het beroep trainer high energy? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer high energy bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer high energy te komen.

Damn Delicious Meal Prep | Chungah Rhee

115 Easy Recipes for Low-Calorie, High-Energy Living - Engels | E-book | 9781538729403

Meal prep is the best thing to happen to healthy eating-and DAMN DELICIOUS MEAL PREP makes it tastier than ever! It's 6:00 pm, and you have nothing planned for dinner. Again. If you're like many folks, including blogger and author Chungah Rhee, this happe...

The Power of Crystal Healing | Emma Lucy Knowles

Change Your Energy and Live a High-Vibe Life - Engels | Hardcover | 9781454932864 | 192 pagina's

Crystals can transform your life, and this very contemporary guide shows you how to harness the power of these precious stones for healing. Change your energy and you can change your world. This beautiful, modern crystal bible features over 100 stones tha...

The Power Of Full Engagement | Jim Loehr

Managing Energy Not Time is the key to High Perform and Personal Renewal - Engels | Druk: ed | Paperback | 9780743226752 | 245 pagina's

A personal energy training program outlines strategies on how to prevent burnout and improve productivity, discussing such areas as how to work with four key sources of energy, balancing stress and recovery, expanding capacity, and implementing positive r...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer High energy, Trainer High energy ebooks, boek Trainer High energy.

Persoonstypen trainer High energy

 

Als trainer High Energy is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer High Energy staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer High Energy en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer High Energy niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer High Energy ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer High Energy een goede waarnemer is. De trainer High Energy moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer High Energy in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer High energy, Karakter Trainer High energy.

Netwerk trainer High energy

 

De trainer High Energy heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer High Energy ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer High Energy aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer High Energy de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer High Energy kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer High energy, Medewerkers Trainer High energy.

Is het beroep trainer High energy iets voor jou?

Zou je graag trainer High energy willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer High energy bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer High energy, beroepskeuzetest Trainer High energy, beroep Trainer High energy kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer High energy

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer High Energy de opleiding voor High Energy al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer High Energy om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer High Energy les kan geven dan kan de trainer High Energy hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer High Energy nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer High energy

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer High energy. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer High energy, Promotie mogelijkheden Trainer High energy, Carriere Trainer High energy.

Solliciteren op de functie trainer High energy

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer High energy dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer High energy belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer High energy. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer High energy, CV Trainer High energy, sollicitatie Trainer High energy.

Interviews met trainer High energy

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer High energy

Vacatures trainer high energy

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer High energy? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer High energy. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer High Energy heeft High Energy trainingen in een sportschool. De trainer High Energy is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. High Energy is groepsles die bewegingen op muziek en choreagrafie combineert.

Beoordeling Trainer High energy

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer High energy' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer High energy

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep