U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Trainer Row

Trainer Row worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een trainer Row? Lees de functieomschrijving.

 

De trainer Row heeft Row trainingen in een sportschool. De trainer Row is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Row is een training waarbij je in groepsverband roei oefeningen doet, afwisselend van snelle slagen, langzame slagen, alleen armen of alleen benen. De trainer Row geeft deze lessen meestal meerder keren per week en heeft ook klasjes met verschillend niveau. Het is belangrijk dat de trainer Row goed in kan schatten welke oefeningen een groep nodig heeft om beter te worden. De trainer Row dient op de hele groep te letten. Omdat Row klasjes uit meerder mensen bestaat is het belangrijk dat de trainer Row het overzicht houdt en ervoor zorgt dat de leerlingen de oefeningen allemaal goed uitvoeren. Tevens dient de trainer Row elke leerling individuele aandacht te geven omdat een leerling door specifieke aanwijzingen beter wordt. Ook dient de trainer Row vragen te beantwoorden die de leerlingen stellen over de sport. De trainer Row neemt ook zijn/haar eigen muziek mee naar de les als de trainer Row deze wil gebruiken. Op deze manier worden de leerlingen in het klasje meer gestimuleerd om mee te doen en het is ook goed voor het groepsgevoel. Zelf dient de trainer Row de sport goed te beoefenen en los daarvan ook zeer sportief aangelegd te zijn. Omdat de trainer Row meerder klasjes per week en soms ook per dag heeft, is het belangrijk dat de trainer in kwestie een ijzersterke conditie heeft. 

Mensen vonden ons op: Job Trainer Row, Baan Trainer Row, Trainer Row Worden, Functie-eisen Trainer Row, Verantwoordelijkheden Trainer Row, Functieprofiel Trainer Row, Wat doet een Trainer Row, Werken als Trainer Row.

Trainer Row worden: Opleiding tot trainer Row

 

 

Om trainer Row te worden, is het goed als je veel verstand hebt van sport in het algemeen. Zo zou de trainer Row bijvoorbeeld als vooropleiding de ALO op HBO niveau kunnen volgen of het CIOS op MBO niveau. Echter iemand kan ook zonder een van deze opleidingen aan de slag gaan als trainer Row. Wel is het van belang dat de persoon in kwestie een cursus Row heeft afgerond of een interne opleiding doet binnen de sportschool om zo les te kunnen geven. In deze opleiding leert de toekomstig trainer Row precies welke oefeningen belangrijk zijn, hoe deze gedoceerd kunnen worden en hoe je een groep blijft motiveren

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Row, Trainer Row Worden, Opleidingsniveau Trainer Row, Scholing Trainer Row, Studie Trainer Row, Bijscholing Trainer Row, Omscholing Trainer Row.

Organisaties waar een trainer Row doorgaans werkzaam is

 

De trainer Row zal vooral in profit organisaties werken. Sportscholen zijn meestal op winst gericht en schenken heel veel aandacht aan de sales. De trainer Row zal ook meer lessen kunnen geven als de sales op orde zijn in de spotschool en er genoeg klanten zijn. Het is dus ook voor de trainer Row belangrijk dat er winst wordt gemaakt omdat dit direct invloed heeft op de werkgelegenheid van de trainer Row. 
 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Trainer Row, Trainer Row Worden, Opleidingsniveau Trainer Row, Scholing Trainer Row, Studie Trainer Row, Bijscholing Trainer Row, Omscholing Trainer Row.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden trainer Row

Het salaris is nu gebaseerd op een fulltime dienstverband. Echter, het kan heel goed zijn dat de trainer Row het werk parttime doet naast een andere baan. Als de trainer Row het werk fulltime doet dan kan het in het begin nog afhangen van de ervaring van de trainer Row. Een sportschool zal in principe meer betalen voor iemand die al veel les heeft gegeven omdat ze er dan minder in te hoeven investeren. Echter, de trainer Row kan deze ervaring ook opdoen in de sportschool zelf en zal dan na een tijdje op dit salaris uitkomen. 

Mensen vonden ons op: Salaris Trainer Row, Loon Trainer Row, Wat verdien je als Trainer Row, Salarisschaal Trainer Row, Salarisindicatie Trainer Row, Bonus Trainer Row, CAO Trainer Row, Brutoloon Trainer Row, Nettoloon Trainer Row, Vakantiedagen Trainer Row, Pensioen Trainer Row.

Competenties, skills & vaardigheden trainer row

 • Energie
 • Analytisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Anticiperen
Mensen vonden ons op: Kennis Trainer Row, Vaardigheden Trainer Row, Attitude Trainer Row, Kwalificaties Trainer Row, Competentieprofiel Trainer Row.

Boeken voor het beroep trainer row

Wil je meer weten over het beroep trainer row? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je trainer row bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken trainer row te komen.

Dylan Haegens Stripboek | Dylan Haegens

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048840359 | 64 pagina's

Dylan Haegens (1992) begon in 2010 met het plaatsen van filmpjes op YouTube. Zijn groep volgers groeide gestaag en inmiddels zijn zijn video's meer dan 460 miljoen keer bekeken. Dylan richt zich samen met zijn team, bestaande uit Teun, Rick en zijn vriend...

De sportleider als trainer coach | Patrick Tummers

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789037226454 | 308 pagina's

De sportleider als trainer coach 1e druk is een boek van Patrick Tummers uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037226454 Angerenstein Sport en bewegen is een complete serie leermiddelen voor het kwalificatiedossier Sport en Bewegen. Angerenstein Sport en be...

Voeding en Sport | Anja van Geel

een handboek voor trainers, begeleiders en (topsporters) - Nederlands | Druk: 8 | Paperback | 9789021563169 | 160 pagina's

Voeding en Sport 8e druk is een boek van Anja van Geel uitgegeven bij de Vrieseborch. ISBN 9789021563169 Sportdiëtiste Anja van Geel en sportvoedingsonderzoeker Joris Hermans geven in Voeding en sport informatie over de juiste voeding voor verschillende t...

Mensen vonden ons op: boeken voor Trainer Row, Trainer Row ebooks, boek Trainer Row.

Persoonstypen trainer Row

 

Als trainer Row is het belangrijk dat je de leiding kunt nemen. De trainer Row staat voor een of meerdere groepen en het is zaak dat deze groepen aandacht hebben voor trainer Row en naar hem/haar luisteren.
Daarvoor is het belangrijk dat de trainer Row niet alleen beschikt over enthousiasme in het overbrengen van de sport maar ook over een bepaald charisma zodat de leerlingen de trainer Row ook zien als leider. Tevens is het zaak dat de trainer Row een goede waarnemer is. De trainer Row moet een goed beeld krijgen van het niveau van elke leerling afzonderlijk. Alleen op die manier kan de trainer Row in spelen op dit niveau en oefeningen bedenken die goed aansluiten bij de groep maar ook bij individuele leerlingen. En alleen zo kan het niveau van de groep zelf omhoog worden gebracht.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Trainer Row, Karakter Trainer Row.

Netwerk trainer Row

 

De trainer Row heeft veel te maken met leerlingen in de sportschool. In principe komen er elke week dezelfde leerlingen bij de trainer in de groep maar dit kan ook variëren. Echter, de basis van de groep is hetzelfde dus er zal veel contact zijn met dezelfde leerlingen.
Tevens is er contact met andere sport docenten. Dit kunnen docenten zijn van andere groepslessen maar ook personal trainers die zich meer met fitness bezig houden.
Tot slot dient de trainer Row ten alle tijden verantwoording af te leggen aan het hoofd van de sportschool. Dit is degene die de trainer Row aanneemt, die het salaris bepaalt en die samen met de trainer Row de lessen in deelt. Als er iets voorvalt of de trainer Row kan een keer geen les geven dan moet er altijd contact zijn met het hoofd van de sportschool.

Mensen vonden ons op: Collega’s Trainer Row, Medewerkers Trainer Row.

Is het beroep trainer Row iets voor jou?

Zou je graag trainer Row willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als trainer Row bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Trainer Row, beroepskeuzetest Trainer Row, beroep Trainer Row kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden trainer Row

 

In dit beroep gaat het er heel erg om dat je enthousiast bent. Er zijn veel sportieve mensen maar de docenten moeten en sportief zijn en enthousiast. Als de trainer Row de opleiding voor Row al heeft afgerond zal het redelijk makkelijk zijn om een aantal lessen te kunnen geven in een sportschool. Het kan wel zo zijn dat dit in het begin slechts twee lessen per week zijn maar later een aantal per dag. Ook is het mogelijk voor de trainer Row om op verschillende sportscholen les te geven om zo meer uren te maken.
Het is niet echt mogelijk om binnen dit beroep door te groeien. Als de trainer Row les kan geven dan kan de trainer Row hooguit meer ervaring opdoen maar daarmee kan de trainer Row nog steeds alleen les geven aan klasjes in een sportschool. 

Arbeidsmarktperspectief score trainer Row

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep trainer Row. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Trainer Row, Promotie mogelijkheden Trainer Row, Carriere Trainer Row.

Solliciteren op de functie trainer Row

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als trainer Row dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor trainer Row belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als trainer Row. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Trainer Row, CV Trainer Row, sollicitatie Trainer Row.

Interviews met trainer Row

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen trainer Row

Vacatures trainer row

Op zoek naar een nieuwe baan als Trainer Row? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Row. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De trainer Row heeft Row trainingen in een sportschool. De trainer Row is ingehuurd door de sportschool om de klanten les te geven hierin en beter te laten worden in deze sport. Row is een training waarbij je in groepsverband roei oefeningen doet, afwisselend van snelle slagen, langzame slagen, alleen armen of alleen benen.

Beoordeling Trainer Row

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Trainer Row' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Trainer Row

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep