U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Docent meet en regeltechniek

Docent meet en regeltechniek worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een docent meet en regeltechniek? Lees de functieomschrijving.

De docent meet en regeltechniek geeft les in het vak meet en regeltechniek.

De docent meet en regeltechniek geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemische techniek, wiskunde, techniek, meet en regeltechniek of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent meet en regeltechniek is zijn kennis en visie op het gebied van het vak meet en regeltechniek overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft les in alle facetten van het vak meet en regeltechniek. Hij geeft onder andere les in/over onderwerpen als de meettechniek, de regeltechniek, transformaties, de meet en besturingssystemen en de bijbehorende instrumenten en leert zijn leerlingen/studenten hoe ze systemen aan moeten leggen, hoe deze getest worden, hoe ze in gebruik worden gesteld en hoe ze ze moeten onderhouden.

De docent meet en regeltechniek ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent meet en regeltechniek de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent meet en regeltechniek heeft verstand van het vak meet en regeltechniek en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent meet en regeltechniek projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent meet en regeltechniek ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Mensen vonden ons op: Job Docent meet en regeltechniek, Baan Docent meet en regeltechniek, Docent meet en regeltechniek Worden, Functie-eisen Docent meet en regeltechniek, Verantwoordelijkheden Docent meet en regeltechniek, Functieprofiel Docent meet en regeltechniek, Wat doet een Docent meet en regeltechniek, Werken als Docent meet en regeltechniek.

Docent meet en regeltechniek worden: Opleiding tot docent meet en regeltechniek

De docent meet en regeltechniek heeft een HBO opleiding ''Chemische Technologie'', ''Meet en Regeltechniek'' of een andere soortgelijke HBO opleiding gevolgd (of eventueel een WO opleiding ''Chemische Wetenschappen'' gevolgd) en is (eventueel na het behalen van een onderwijsbevoegdheid of relevante werkervaring) les gaan geven in het vak ''meet en regeltechniek''.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent meet en regeltechniek, Docent meet en regeltechniek Worden, Opleidingsniveau Docent meet en regeltechniek, Scholing Docent meet en regeltechniek, Studie Docent meet en regeltechniek, Bijscholing Docent meet en regeltechniek, Omscholing Docent meet en regeltechniek.

Organisaties waar een docent meet en regeltechniek doorgaans werkzaam is

De docent meet en regeltechniek geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Mensen vonden ons op: Studeren voor Docent meet en regeltechniek, Docent meet en regeltechniek Worden, Opleidingsniveau Docent meet en regeltechniek, Scholing Docent meet en regeltechniek, Studie Docent meet en regeltechniek, Bijscholing Docent meet en regeltechniek, Omscholing Docent meet en regeltechniek.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden docent meet en regeltechniek

Het salaris van de docent meet en regeltechniek die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2000,- bruto per maand.

Mensen vonden ons op: Salaris Docent meet en regeltechniek, Loon Docent meet en regeltechniek, Wat verdien je als Docent meet en regeltechniek, Salarisschaal Docent meet en regeltechniek, Salarisindicatie Docent meet en regeltechniek, Bonus Docent meet en regeltechniek, CAO Docent meet en regeltechniek, Brutoloon Docent meet en regeltechniek, Nettoloon Docent meet en regeltechniek, Vakantiedagen Docent meet en regeltechniek, Pensioen Docent meet en regeltechniek.

Competenties, skills & vaardigheden docent meet en regeltechniek

 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Resultaatgerichtheid
 • Kritisch
 • Coachen
 • Motiveren
 • Omgaan met details
 • Plannen en organiseren
 • Presenteren
 • Luisteren
 • Inzicht in omgeving
 • Verstand van meet en regeltechniek
Mensen vonden ons op: Kennis Docent meet en regeltechniek, Vaardigheden Docent meet en regeltechniek, Attitude Docent meet en regeltechniek, Kwalificaties Docent meet en regeltechniek, Competentieprofiel Docent meet en regeltechniek.

Boeken voor het beroep docent meet en regeltechniek

Wil je meer weten over het beroep docent meet en regeltechniek? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je docent meet en regeltechniek bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken docent meet en regeltechniek te komen.

Letts GCSE Revision Success - Of Mice and Men | Stewart Martin

Of Mice and Men - Engels | Druk: New edition | Paperback | 9781843153122 | 80 pagina's

Level: GCSE Subject: English Literature Providing a thorough analysis of the text, this handy literature guide to Of Mice and Men will help you fully understand the text. Plot and structure, as well as characters and themes, are explored in detail to help...

Classroom Advice for New Teachers | Jeff Julian

A Proactive Approach for Meeting the Daily Challenges of the Profession - Engels | E-book | 9781475849127

This book offers new teachers a proactive approach to the entire spectrum of the profession, from making the decision to become a teacher, through applying, interviewing, setting up a classroom, accessing curriculum, creating lesson plans and a gradebook,...

Classroom Advice for New Teachers | Jeff Julian

A Proactive Approach for Meeting the Daily Challenges of the Profession - Engels | Paperback | 9781475849110 | 148 pagina's

This book offers new teachers a proactive approach to the entire spectrum of the profession, from making the decision to become a teacher, through applying, interviewing, setting up a classroom, accessing curriculum, creating lesson plans and a gradebook,...

Mensen vonden ons op: boeken voor Docent meet en regeltechniek, Docent meet en regeltechniek ebooks, boek Docent meet en regeltechniek.

Persoonstypen docent meet en regeltechniek

De docent meet en regeltechniek is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent meet en regeltechniek ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak meet en regeltechniek over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Docent meet en regeltechniek, Karakter Docent meet en regeltechniek.

Netwerk docent meet en regeltechniek

Het netwerk van de docent meet en regeltechniek bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit het vakgebied die op school over hun vak komen spreken.

Mensen vonden ons op: Collega’s Docent meet en regeltechniek, Medewerkers Docent meet en regeltechniek.

Is het beroep docent meet en regeltechniek iets voor jou?

Zou je graag docent meet en regeltechniek willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als docent meet en regeltechniek bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Docent meet en regeltechniek, beroepskeuzetest Docent meet en regeltechniek, beroep Docent meet en regeltechniek kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden docent meet en regeltechniek

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent meet en regeltechniek is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid. Daarnaast kan de docent meet en regeltechniek de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere chemische vakken les te gaan geven.

Arbeidsmarktperspectief score docent meet en regeltechniek

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep docent meet en regeltechniek. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Goed
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Docent meet en regeltechniek, Promotie mogelijkheden Docent meet en regeltechniek, Carriere Docent meet en regeltechniek.

Solliciteren op de functie docent meet en regeltechniek

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als docent meet en regeltechniek dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor docent meet en regeltechniek belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als docent meet en regeltechniek. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Docent meet en regeltechniek, CV Docent meet en regeltechniek, sollicitatie Docent meet en regeltechniek.

Interviews met docent meet en regeltechniek

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen docent meet en regeltechniek

Vacatures docent meet en regeltechniek

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent meet en regeltechniek? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent meet en regeltechniek. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De docent meet en regeltechniek geeft les in het vak meet en regeltechniek. De docent meet en regeltechniek geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting chemische techniek, wiskunde, techniek, meet en regeltechniek of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent meet en regeltechniek is zijn kennis en visie op het gebied van het vak meet en regeltechniek overbrengen op zijn leerlingen/studenten.

Beoordeling Docent meet en regeltechniek

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Docent meet en regeltechniek' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Docent meet en regeltechniek

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep