Docent milieukunde Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent milieukunde? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent milieukunde. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent milieukunde wordt.

 

Wat is een Docent milieukunde?

De docent milieukunde geeft les in het vak milieukunde.

De docent milieukunde geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting milieukunde, mens en milieu, milieu en ruimte of een andere soortgelijke opleiding. De voornaamste taak van de docent milieukunde is zijn leerlingen/studenten ontwikkelen tot en voorbereiden op een beroep binnen de milieukunde (waaronder bijvoorbeeld het beroep milieukundig ingenieur). De docent milieukunde geeft les in alle facetten van het vak milieukunde en behandelt onderwerpen als onder andere science, duurzaamheid en milieukwaliteit (en het kijken en onderzoeken naar maatregelen om deze te verbeteren), milieubeleid en milieugebiedvisie. De opleiding milieukunde is zeer praktijkgericht en daarom is het belangrijk dat de docent milieukunde zijn leerlingen/studenten goed kan begeleiden tijdens projecten, werkstukken en praktijkopdrachten.

De docent milieukunde ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, toetsen, huiswerk, werkstukken, projecten en tentamens en bekijkt deze, bespreekt deze en becijfert deze. Na aanleiding van de resultaten van al deze opdrachten kijkt de docent milieukunde zorgvuldig naar de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten, kijkt of hun ontwikkeling goed is en gaat waar nodig het gesprek aan met leerlingen/studenten om te kijken wat er moet gebeuren om resultaten te verbeteren.

De docent milieukunde heeft verstand van het vak milieukunde en weet dit op een interessante, educatieve en leuke manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Hij weet zijn leerlingen/studenten te motiveren en daarnaast goed te begeleiden tijdens praktijkopdrachten, houdt hun studievoortgang nauwgezet in de gaten en durft streng op te treden wanneer een leerling/student zich niet goed gedraagt.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent milieukunde ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's, waar hij de opleiding, de school en de leerlingen/studenten bespreekt en kijkt naar verbeterpunten voor de opleiding en/of school. Daarnaast kan het zijn dat de docent milieukunde ook op stagebezoek gaat wanneer zijn leerlingen/studenten stage moeten lopen en is hij aanwezig tijdens ouderavonden om met de ouders van leerlingen/studenten over de voortgang van hun kind te spreken.

Past het beroep Docent milieukunde bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Docent milieukunde

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Leraar milieukunde

Wil je werken als Docent milieukunde?

Werk je al als Docent milieukunde en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent milieukunde worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent milieukunde, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent milieukunde in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Ouders
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Stagebegeleiders en mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent milieukunde

Wat verdient een Docent milieukunde?

De docent milieukunde verdient tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand, afhankelijk van de school waar hij werkzaam is en het aantal jaren werkervaring.

Salarisschaal Docent milieukunde

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Wil je jouw salaris verhogen?

Bekijk dan welke banen echt bij jouw passen met onze tool BaansuggestieVacatures Docent milieukunde

Er zijn geen vacatures Docent milieukunde aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent milieukunde in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent milieukunde in werkt

Bekijk werken in Agrarisch & Milieu

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent milieukunde

Wat zijn de baankansen voor een Docent milieukunde?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent milieukunde is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende MBO en HBO opleidingen. Daarnaast kan de docent milieukunde zich ook gaan specialiseren in andere, soortgelijke, vakken om daarin les te kunnen geven en kan hij naast zijn rol als docent ook een andere rol op zich nemen binnen het onderwijs (bijvoorbeeld een mentorrol).

De actuele kans op werk voor een Docent milieukunde

Het beroep Docent milieukunde is onderdeel van de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken. De kans op werk voor de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Docent milieukunde

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Docent milieukunde worden: Opleidingen tot Docent milieukunde

Wil je Docent milieukunde worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Docent milieukunde.

Hoe word je een Docent milieukunde? 

De docent milieukunde heeft een opleiding ''Biotechnology'', ''Climate Studies'', ''Environmental Science'', ''Milieuwetenschappen'' of een andere soortgelijke WO studie gevolgd en is (na het behalen van een onderwijsbevoegdheid) les gaan geven als docent milieukunde.

De 2 best beoordeelde opleidingen tot Docent milieukunde

Milieukunde - Virtual Classroom
Je bent handhaver en werkzaam bij een gemeente, waterschap, provincie, samenwerkingsverband of regionale inspectie. Of je bent een (aankomend) beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en planologie, controleur of inspecteur bij de (semi)overheid. …
Milieukunde - Virtual Classroom
Basistraining Chemie - Virtual Classroom
Je bent handhaver, toezichthouder milieu, beleidsmedewerker of beleidsadviseur en werkzaam bij een gemeente, waterschap, provincie, RUD, samenwerkingsverband of regionale inspectie. Voor milieukunde is het belangrijk dat je beschikt over chemische …
Basistraining Chemie - Virtual Classroom

Omscholen tot Docent milieukunde

Als je je wilt omscholen tot Docent milieukunde is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Docent milieukunde zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Docent milieukunde dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Docent milieukunde

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Docent milieukunde

Als je Docent milieukunde wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Docent milieukunde zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Docent milieukunde

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Docent milieukunde?

Competenties en Vaardigheden Docent milieukunde

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Docent milieukunde nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Docent milieukunde nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent milieukunde

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Persoonlijkheid van een Docent milieukunde

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Docent milieukunde. Als Docent milieukunde wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Docent milieukunde:


zie volledige beschrijving persoonstype Docent milieukunde

Vakkennis voor een Docent milieukunde

Het is voor een Docent milieukunde ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Docent milieukunde zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Docent milieukunde


Werkervaring Docent milieukunde

Het is voor een startend Docent milieukunde die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Docent milieukunde is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Milieudeskundige, Docent plantenteelt, Docent agrarische techniek .

Iets anders leren?

Is Docent milieukunde het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.


Doorgroei mogelijkheden Docent milieukunde

Je kunt als Docent milieukunde een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Docent milieukunde is onderdeel van de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Docent milieukunde

Doorgroei beroepen voor een Docent milieukunde

Docent gieterijtechniek Docent elektronica (2e graads) docent elektronicatechniek (2e graads) docent digitale techniek (2e graads) docent digitale en analoge media (2e graads) Docent technische informatica (2e graads) docent automatiseringselektronica (2e graads) docent computertechniek (2e graads) docent telecommunicatietechniek (2e graads) docent automatiseringsenergietechniek (2e graads)
Docent besturingstechniek (2e graads) docent hydraulica (2e graads) docent aandrijf- en besturingstechniek (2e graads) docent meet- en regeltechniek (2e graads) Docent textieltechniek (2e graads) docent spinnen (2e graads) docent weven (2e graads) Docent naaitechniek Docent fijnmechanische techniek (2e graads) docent fijnmetaalbewerken (2e graads) docent fijnmechanische techniek en elektrotechnisch instrumentmaken, akte nk docent uurwerktechniek (2e graads) docent (metaal)graveren (2e graads) Docent meet en regeltechniek Docent glasbewerken docent glasblazen docent optisch glasbewerken docent glasinstrumentenmaken Docent optiek Docent scheepsbouwkunde (2e graads) docent scheepsbeschieten (2e graads) Docent (elektrische) energietechniek (2e graads) docent elektrotechnische montage, akte nu docent elektriciteitstechniek (2e graads) Docent motorvoertuigentechniek (2e graads) docent motorrijtuigen- en rijwielherstellen, akte nw docent carrosseriebouw (2e graads) docent bromfietsherstellen (2e graads) docent autotechniek (2e graads) Docent installatietechniek (2e graads) docent fitten, koper-, lood- en zinkbewerken, akte nz docent gas-, waterfitten, loodgieten (2e graads) docent elektrische installatietechniek (2e graads Docent mechanische techniek (2e graads) docent instrumentmaken (2e graads) docent vuur-, plaat- en grofbankwerken, akte nh docent metaalbewerken (2e graads) docent metaalbewerken, akte nj docent plaatwerken (2e graads) docent verspanende bewerking (draaien en frezen) (2e graads) docent metaalconstructietechniek (2e graads) docent smeden, vuurwerken (2e graads) docent technische mechanica (2e graads) docent mechanische technologie (2e graads) Docent edelmetaalbewerken Docent elektrotechniek (2e graads) Docent lassen (2e graads) docent lastechniek (2e graads) docent lastechnologie (2e graads) Docent schoenmaken (2e graads) docent schoenmaken, akte np Docent vliegtuigbouwkunde (2e graads) docent vliegmechanica (2e graads) Docent werktuigbouwkunde (2e graads) docent metaalkunde (2e graads) docent werktuigbouwkundig tekenen, akte n 4 docent werktuigkunde (2e graads) docent werktuigbouwkundig ontwerpen (2e graads) Docent civiele techniek (2e graads) docent straatmaken (2e graads) docent grond-, weg- en waterbouwkunde (2e graads) docent weg- en waterbouwkunde (2e graads) docent bruggenbouw (2e graads) Docent houtbewerkingstechnieken (2e graads) docent parketvloerleggen (2e graads) docent meubelmaken en fijne houtbewerking, akte nf docent woninginrichting (2e graads) docent meubeltekenen, akte n 10 docent meubelmaken (2e graads) docent machinaal houtbewerken (2e graads) docent meubelstofferen (2e graads) docent rietmeubelmaken (2e graads) docent interieurverzorging/vloerbedekking (2e graads) Docent beschermings- en afwerkingstechnieken (2e graads) docent schilderen, akte ne docent autospuiten (2e graads) docent schildertechnieken (2e graads) Docent bouwkunde (2e graads) docent bouwkundig tekenen, akte n 3 docent metselen, akte nc docent timmeren, akte nb docent stukadoren (2e graads) docent timmeren (2e graads) docent metselen (2e graads) docent bouwplaatstechnieken (2e graads) docent tegelzetten (2e graads) docent utiliteitsbouw (2e graads) docent staal- en betontechniek (2e graads) Docent papiermaken Docent fotografie docent videotechniek en animatie docent audio/video design Docent grafische techniek (2e graads) docent boekbinden (2e graads) docent dtp (2e graads) docent reproductietekenen (2e graads) docent kopieertechniek (2e graads) docent letterzetten, akte nl docent boekdrukken, akte nm docent boekdrukken (2e graads) docent fototechniek (2e graads) docent lithografie (2e graads) docent druktechnieken (2e graads) Docent procestechniek (2e graads) docent productietechnologie (2e graads) docent procestechnologie (2e graads) docent proceskunde (2e graads) docent productieautomatisering (2e graads) Docent chemische procestechniek Docent chemische binding Docent inkoop docent inkoop en import docent inkoop en voorraadbeheer Docent ondernemersvaardigheden docent ondernemen in retail docent ondernemen in midden- en kleinbedrijf Docent communicatieve management vaardigheden Docent logistiek en auditing Docent gedrag, management en organisatie Docent secretariële vakken docent handelscorrespondentie docent notuleren docent stenografie docent typen docent machineschrijven docent secretariaatspraktijk docent tekstverwerking Docent rapporteren Docent reclame- en presentatietechnieken docent etaleren Docent bedrijfscommunicatie Docent warenkennis (handel) Docent Detailhandel Docent verkooptechniek docent verkoopmethoden docent verkooppraktijk Docent consumentengedrag Docent bedrijfseconomie (2e graads) docent computerboekhouden (2e graads) docent economie 2 (2e graads) docent boekhouden (2e graads) docent bedrijfsadministratie (2e graads) docent handelskennis (2e graads) Docent management accounting Docent externe verslaggeving Docent financiële markten Docent verslaggeving Docent omgangskunde (2e graads) Docent pedagogiek (2e graads) docent opvoedkunde (2e graads) Docent verpleegkunde (2e graads) docent verpleging a (2e graads) docent verpleging b (2e graads) docent wijkverpleging (2e graads) docent verpleging z (2e graads) docent ziekenverpleging (2e graads) Docent kinderverzorging en opvoeding (2e graads) docent kinderverzorging en opvoeding en handenarbeid, akte n 20 Docent babymassage Leider-docent kraamcentrum adjunct-leidster-docente kraamcentrum Docent verzorging / gezondheidskunde (2e graads) docent gezondheidsleer (2e graads) docent gezondheidskunde (2e graads) docent zorg voor de gezondheid (2e graads) Docent zorg en welzijn Trainer Welzijn Docent kappersvak Docent schoonheidsverzorging docent voetverzorging docent pedicure docent manicure Docent verzorging / huishoudkunde (2e graads) docent huishoudkunde (2e graads) docent zorg voor de gezondheid, de woning , de voeding en de kleding, akte n 12 docent gezondheidszorg, huishoudeconomie en zorg voor de voeding, akte n 18 docent gezondheidszorg, huishoudeconomie en zorg voor de woning en textiel, akte n 17 docent landbouwhuishouden, akte n 19 docent dieetleer (2e graads) docent zorg voor de voeding (2e graads) leraar verzorging/huishoudkunde (2e graads) docent huishoudelijke vorming (2e graads) docent zorg voor woning en kleding (2e graads) Docent brandweervakken Docent politievakken docent strafvordering (politie) docent opsporingsleer (politie) docent praktisch politie-optreden docent beveiliging en bewaking (politie) Docent beleidscyclus Docent HK MP5 Docent politiekunde Docent rijopleiding Docent sociaal psychische problematiek Docent traangas Docent vreemdelingenzorg Docent algemene beveiliging Docent integrale veiligheid Instructeur hijswerk instructeur mobiele kraan instructeur torenkraan instructeur bouwkranen instructeur havenkranen Docent maritieme technieken (2e graads) docent zeemanschap (2e graads) docent zeemanschap, akte n 15 docent binnenvaartkunde, akte n 6 docent binnenvaartkunde (2e graads) docent radiotechniek en radiovoorschriften, akte n 16a docent wis- en zeevaartkunde en luchtnavigatie, sterrenkunde, meteorologie en oceanografie, akte n 16 docent zeevaartkunde (2e graads) docent scheepswerktuigkunde (2e graads) docent scheepswerktuigkunde, akte n 13 docent scheepvaart (2e graads) docent boordwerktuigkunde scheepvaart (2e graads) Instructeur heftrucks Docent machinistenopleiding spoorwegen Instructeur verkeersdienstsimulator Instructeur tram- en metrobesturen Instructeur grondverzet- en graafmachines instructeur grondverzetmachines Instructeur gevaarlijke stoffen instructeur gevaarlijke stoffen adr instructeur gevaarlijke stoffen adn instructeur gevaarlijke stoffen rid docent gevaarlijke stoffen adr docent gevaarlijke stoffen adn docent gevaarlijke stoffen rid Praktijkopleider textielindustrie bedrijfsleermeester textielindustrie coupeuse-lerares Praktijkopleider horeca, toerisme en voeding praktijkopleider brood- en banketbakken praktijkopleider horeca en keuken praktijkopleider verssector praktijkopleider toerisme, recreatie en reizen praktijkopleider slagersvak Praktijkopleider uiterlijke verzorging praktijkopleider voetverzorging praktijkopleider haarverzorging praktijkopleider schoonheidsverzorging Lasinstructeur Praktijkopleider beveiliging Praktijkopleider gezondheidszorg en welzijn Praktijkopleider schildersbedrijf Praktijkopleider handel praktijkopleider detail- en ambulante handel praktijkopleider groothandel en distributie praktijkopleider opslag en magazijn Praktijkopleider administratie praktijkopleider secretarieel praktijkopleider juridisch Praktijkopleider grafische industrie bedrijfsleermeester grafisch bedrijf instructeur grafisch bedrijf Praktijkopleider elektro Praktijkopleider metaalindustrie bedrijfsleermeester metaalindustrie Praktijkopleider transport praktijkopleider luchtvaart praktijkopleider railvervoer praktijkopleider scheepvaart praktijkopleider wegvervoer Praktijkopleider agrarisch Praktijkopleider bouw Praktijkopleider algemeen
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Hoofd beroepsgroep Docent milieukunde

Het beroep Docent milieukunde valt binnen de hoofdberoepsgroep Onderzoekers, ingenieurs, docenten en specialisten

 

De hoofdgroep onderzoekers, ingenieurs, docenten en specialisten betreffen beroepen waarin kennisvergaring en toepassing van theoretische kennis centraal staat om een specifiek doel te bereiken.

Deze beroepen hebben een sterk analytisch karakter en vaak staat conceptontwikkeling en het toepassen van nieuwe en experimentele kennis centraal. 

Onder de specialisten vallen ook de gezondheidszorg specialisten en wetenschappelijk adviseurs.
Netwerk Docent milieukunde

Met wie werkt een Docent milieukunde samen? 

Het netwerk van de docent milieukunde bestaat uit zijn leerlingen/studenten, hun ouders, zijn collega's, de directeur van de school, stagebegeleiders van de stagebedrijven waar zijn leerlingen/studenten stage lopen en mensen uit het vak die op school komen spreken en/of presentaties komen geven.


 • Leerlingen/studenten
 • Ouders
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Stagebegeleiders en mensen uit het vak
Docent milieukunde


Organisaties waar een Docent milieukunde werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent milieukunde meestal werkt.

Waar werkt een Docent milieukunde?

De docent milieukunde werkt op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent milieukunde

Waar kun je het beste werken als Docent milieukunde? Hieronder vind je de best door de Docent milieukunde beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent milieukunde.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent milieukunde:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent milieukunde.

Welke competenties heeft een Docent milieukunde nodig?

Een Docent milieukunde heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent milieukunde

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent milieukunde passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent milieukunde nodig? 

De docent milieukunde is een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak milieukunde over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding, extra tips of extra adviezen. Ook is de docent milieukunde een waarnemer. Hij let goed op de klas en de leerlingen/studenten en houdt hun studievoortgang nauwgezet bij om ervoor te zorgen dat zij zich optimaal inzetten tijdens de studie om zo het beste in hunzelf naar boven te halen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent milieukunde


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent milieukunde

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent milieukunde

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent milieukunde

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent milieukunde

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent milieukunde dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent milieukunde belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent milieukunde. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent milieukunde iets voor je?

Zou je graag Docent milieukunde willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent milieukunde bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent milieukunde

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar