Docent traangas Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent traangas? Lees de functieomschrijving.

De docent traangas geeft les over traangas.

De docent traangas geeft les aan leerlingen/studenten op de politieacademie. De voornaamste taak van de docent traangas is zijn leerlingen/studenten lesgeven in het vuurwapenonderwijs met betrekking tot traangas.

De docent traangas maakt over het algemeen vrijwel alleen gebruik van bestaand lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten theorie en praktijkles en opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en eventueel waar nodig becijfert. Na aanleiding van deze resultaten kijkt de docent traangas naar de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten, bespreekt deze met ze en kijkt of ze voldoende weten over het onderwerp.

De docent traangas heeft verstand van het vak traangas en het vuurwapenonderwijs en weet dit op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij streng op te treden wanneer een leerling zich vervelend gedraagt om zo de orde in de klas te bewaren of te herstellen en weet hij de veiligheid ten alle tijde in de gaten te houden. Naast zijn werkzaamheden in de klas zal de docent traangas ook aanwezig zijn tijdens vergaderingen met collega's om te praten over de leerlingen en te kijken naar verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Wil je werken als Docent traangas?

Werk je al als Docent traangas en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent traangas worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent traangas, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent traangas in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de politieacademie

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2100

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent traangas

Wat verdient een Docent traangas?

De docent traangas verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1500,- en €2100,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent traangas

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent traangas

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent traangas

Hoe goed is de toekomst voor de Docent traangas? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent traangas is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de politieacademies.

Baankans Docent traangas

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent traangas worden: Opleidingen tot Docent traangas

Hoe word je een Docent traangas? 

De docent traangas heeft zelf de politieacademie afgerond en is (eventueel na of naast praktijkervaring als agent) les gaan geven 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent traangas

Meer opleidingen Docent traangas

Weet je nog niet of je Docent traangas wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent traangas of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent traangas

Met wie werkt een Docent traangas samen? 

Het netwerk van de docent traangas bestaat uit zijn collega's, de leerlingen/studenten, de directeur van de politieacademie.


  • Collega's
  • Leerlingen/studenten
  • Directeur van de politieacademie
Docent traangas


Organisaties waar een Docent traangas werkzaam is

Waar werkt een Docent traangas meestal? 

De docent traangas werkt op de politieacademie.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent traangas

Waar kun je het beste werken als Docent traangas? Hieronder vindt je de best door de Docent traangas beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent traangas.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent traangas:

Welke competenties heeft een een Docent traangas nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent traangas

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent traangas nodig? 

De docent traangas is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang van zijn leerlingen/studenten. Daarnaast is de docent traangas een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak traangas over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent traangas


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent traangas

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent traangas

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent traangas

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent traangas

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent traangas dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent traangas belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent traangas. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent traangas iets voor je?

Zou je graag Docent traangas willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent traangas bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent traangas

Bush

I didn't cause 9/11

Linda

Bel me 0618223151 xx  

Adolf de traangas docent

Hallo kinders, sinds ik op school heb gezeten heb ik me altijd al geërgerd aan school, de docenten en de kinderen. Dit leek mij de perfect geschikte baar voor mij, ik heb een wekelijkse routine van 5 nieuwe klassen per week, ja goed gehoord, nieuw. Dit puur omdat dezelfde klas niet meer zo goed kan leren als dat ze voor mijn klas kwamen. Elke dag begin ik met de routine van een glaasje traangas voor iedereen, dan maken wij opdrachten over de gemische samenstelling van traangas. Dan hebben we pauze. Als we weer beginnen krijgt iedereen weer een glaasje traangas en zet ik mijn traangas spuiter aan. Helaas is er maar één masker en die gebruik ik altijd. Dan komen de schoonmakers om de kinderen op te ruimen en dan ga ik weer naar huis. Thuis vertel ik mijn vrouw hoe leuk mijn dag is geweest en dan ik van mijn baan hou, mijn dag is helemaal leuk als ik joodse kinderen in mijn klas had die dag. Ik ben namelijk van duitse oorsprong. -Adolf

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar