Docent consumptieve techniek (2e graads): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Docent consumptieve techniek (2e graads): Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads). Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Docent consumptieve techniek (2e graads) nodig heeft.Wat doet een Docent consumptieve techniek (2e graads)? Lees de functieomschrijving.

Wat is een Docent consumptieve techniek (2e graads)?

De docent consumptieve techniek geeft les in het vak consumptieve techniek.

De docent consumptieve techniek geeft les op een VMBO of MBO opleiding in de richting horeca of de richting bakkerij. De docent consumptieve techniek geeft zowel theorie als praktijkles in alle facetten van het vak docent consumptieve techniek. Hij leert zijn leerlingen/studenten onder andere alles over de productie van grondstoffen, de bereiding van halffabricaten en eindproducten en geeft les in onder andere voedingsleer, voedingschemie, hygiëne en microbiologie. De voornaamste taak van de docent consumptieve techniek is zijn leerlingen/studenten voorbereiden en zich laten ontwikkelen op het gebied van consumptieve techniek zodat zij na het behalen van het diploma meteen aan de slag kunnen in de horeca of in een bakkerij.

De docent consumptieve techniek ontwikkelt over het algemeen zijn eigen lesmateriaal. Hij geeft zijn leerlingen/studenten opdrachten, huiswerk, toetsen en tentamens die hij vervolgens nakijkt, bespreekt en eventueel becijfert. Naar aanleiding van dit werk kijkt de docent consumptieve techniek naar de studievoortgang en de ontwikkeling van zijn leerlingen/studenten, spreekt ze daarop aan en biedt ze eventueel extra individuele of groepsgerichte begeleiding.

De docent consumptieve techniek heeft zelf verstand van consumptieve techniek en weet zijn kennis op een interessante, leuke en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast neemt hij altijd de leiding in de klas en durft hij streng op te treden wanneer een leerling/student zich vervelend gedraagt om de orde in de klas te bewaren of te herstellen.

Naast zijn werkzaamheden in de klas gaat de docent consumptieve techniek ook op stagebezoek wanneer zijn leerlingen/studenten stage lopen en zal hij aanwezig zijn bij vergaderingen met collega's om de opleidingen, de school en de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar eventuele verbeterpunten binnen de opleiding en school.

Past het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads) bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Andere namen het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads)

Andere namen die voor dit beroep gebruikt worden zijn: Leraar consumptieve techniek, Docent consumptieve techniek (2e graads)


Vacatures Docent consumptieve techniek (2e graads)

Op zoek naar een nieuwe baan als Docent consumptieve techniek (2e graads)? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Docent consumptieve techniek (2e graads). Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

Nationale Beroepengids

Vacatures laden...

Vacatures Docent consumptieve techniek (2e graads) per ervaringsniveau

junior Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures startend Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures senior Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures beginnend Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures trainee Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures leidinggevend Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures medior Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures aankomend Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures ervaren Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures leerling Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures vacatures omscholen tot Docent consumptieve techniek (2e graads) vacatures opleiding tot Docent consumptieve techniek (2e graads)

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent consumptieve techniek (2e graads)

Wat verdient een Docent consumptieve techniek (2e graads)?

Het gemiddeld salaris van voor de klas staande tweede graads docenten in het voortgezet en volwassendeonderwijs ligt tussen de €2865,- en €4366,- bruto per maand. 

Salarisschaal Docent consumptieve techniek (2e graads)

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Docent consumptieve techniek (2e graads)

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Docent consumptieve techniek (2e graads)


Bekijk het salaris Docent consumptieve techniek (2e graads) per ervaringsniveau

Salaris junior Docent consumptieve techniek (2e graads) Wat verdient een startend Docent consumptieve techniek (2e graads)? Wat is het loon senior Docent consumptieve techniek (2e graads)? beginnend Docent consumptieve techniek (2e graads) salaris Maximaal salaris trainee Docent consumptieve techniek (2e graads) Hoeveel verdient een leidinggevend Docent consumptieve techniek (2e graads)? Wat is het salaris van een medior Docent consumptieve techniek (2e graads)? Salaris aankomend Docent consumptieve techniek (2e graads) Wat verdient een ervaren Docent consumptieve techniek (2e graads)? Welk salaris krijgt een leerling Docent consumptieve techniek (2e graads)?


Docent consumptieve techniek (2e graads) worden: Opleidingen tot Docent consumptieve techniek (2e graads)

Wil je Docent consumptieve techniek (2e graads) worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Docent consumptieve techniek (2e graads).

Hoe word je een Docent consumptieve techniek (2e graads)? 

De docent consumptieve techniek heeft een opleiding ''Leraar Consumptieve Techniek I en II'' gevolgd. Deze opleiding is HBO en vierjarig.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent consumptieve techniek (2e graads)

Er zijn geen opleidingen Docent consumptieve techniek (2e graads) aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent consumptieve techniek (2e graads) in werkt

Bekijk alle opleidingen Horeca


Docent consumptieve techniek (2e graads) worden: Omscholen tot Docent consumptieve techniek (2e graads)

Als je je wilt omscholen tot Docent consumptieve techniek (2e graads) is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Docent consumptieve techniek (2e graads) zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Docent consumptieve techniek (2e graads) dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Docent consumptieve techniek (2e graads)

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Docent consumptieve techniek (2e graads)

Als je Docent consumptieve techniek (2e graads) wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Docent consumptieve techniek (2e graads) zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Docent consumptieve techniek (2e graads)

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Docent consumptieve techniek (2e graads)?


Competenties en Vaardigheden Docent consumptieve techniek (2e graads):

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent consumptieve techniek (2e graads).

Welke competenties heeft een Docent consumptieve techniek (2e graads) nodig?

Een Docent consumptieve techniek (2e graads) heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Analytisch
Analytisch

Steekwoorden Competentie Analytisch:

analyseren, systematisch denken, problemen bekijken vanuit verschillende oogpunten, kritisch 

Omschrijving

Hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, dat ligt deze mensen wel. Zij pakken de kern van het probleem aan en bekijken dit vanuit verschillende oogpunten. Daarnaast leggen zij verbanden tussen deze verschillende perspectieven. Deze analytische mensen beginnen bij de hoofdzaak en pakken vervolgens de bijzaken aan. Hierbij worden gevolgen op korte en op lange termijn in de gaten gehouden. Uiteindelijk komen zij met een duidelijke conclusie.

Sterke punten
Deze mensen zijn vaak pro-actief. Als zij een probleem constateren, pakken zij dit aan en proberen dit op een goede manier op te lossen. Verder zijn deze mensen vaak gestructureerd. Ze bekijken eerst de hoofdlijnen, de details komen later aan bod. Daarnaast zijn deze mensen in staat om zaken duidelijk te beoordelen. Ze bekijken problemen vanuit verschillende perspectieven en trekken daaruit een heldere conclusie.  

Zwakke punten
Een valkuil kan de hoeveelheid aan hoofd- en bijzaken zijn. Soms kunnen deze personen dan door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan de hoeveelheid aan analyses teveel zijn, deze analist verliest dan het resultaat uit het oog. Als laatste kan deze persoon behoorlijk theoretisch zijn, dit kan soms leiden tot een langdradig verhaal met lange stukken tekst.

Innovatief
Innovatief

Steekwoorden: ideeën, creatief, conceptueel denken

Omschrijving

Deze mensen zijn in staat om patronen en randvoorwaarden los te laten en oplossingen of nieuwe manier van denken te ontwikkelen. Zij kijken eerst naar het resultaat, bedenken vervolgens oplossingen en betrekken vervolgens pas de randvoorwaarden en regels. Tijdens brainstormsessies komen deze mensen vaak met heel veel ideeën.

Sterke punten
De competentie ‘innovatief’ heeft veel overeenkomsten met de competentie ‘creativiteit’. Deze mensen hebben vaak veel verschillende creatieve ideeën. Daarbij houden ze het resultaat wel voor ogen. Verder kunnen deze innovators vaak goed conceptueel denken, zij zien oplossingen voor problemen en kijken hierbij niet direct naar de regels en randvoorwaarden.

Zwakke punten
Hierbij geldt dat creativiteit een valkuil kan zijn, veel verschillende ideeën kunnen zorgen voor chaos. Deze mensen hebben zoveel verschillende ideeën en soms bestaan deze enkel uit losse flodders. Daarbij kunnen de ideeën onrealistisch zijn, omdat ze geen rekening houden met regels en randvoorwaarden.

Kritisch
Kritisch

Steekwoorden: analytisch vermogen, overtuigen, vragen stellen, accuratesse 

Omschrijving

Deze mensen beoordelen en analyseren opdrachten op hun eigen manier. Ze leggen een lijst met criteria langs de opdracht en bekijken zo bijvoorbeeld de haalbaarheid van de opdracht. Bij iedere taak stellen zij zichzelf verschillende vragen en plaatsen vervolgens kanttekeningen. Over het algemeen beschikken deze mensen over een brede kennis en zijn ze goed op de hoogte van hun omgeving.

Sterke punten
Deze mensen kunnen vaak ook goed analyseren. Omdat ze erg precies zijn, bekijken ze taken vanuit verschillende perspectieven. Daarnaast werken kritische mensen accuraat en netjes. Ook overtuigen is een eigenschap die past bij kritisch zijn. Kritische mensen bekijken opdrachten vanuit verschillende perspectieven en stellen vervolgens argumenten op. Deze argumenten gebruiken ze vervolgens om anderen op een goede manier te overtuigen.

Zwakke punten
Mensen die te kritisch zijn, kunnen overkomen als de zogenaamde ‘pietlutten’. Verder kunnen deze mensen weleens star overkomen. Zij zijn te kritisch en willen hun mening niet bijstellen. Hierdoor kan een discussie weleens lastig zijn.

Motiveren
Motiveren

Steekwoorden: optimistisch, ambitieus, luisteren, overtuigen

Omschrijving

Deze mensen kunnen anderen aanzetten tot actie. Dit kan gebeuren op verschillende manieren, bijvoorbeeld door macht of verbondenheid met een team. Ze willen het werkplezier van anderen vergroten. Ze stellen vaak een gezamenlijk doel centraal en de motivator probeert met het hele team dit doel te behalen.

Sterke punten
In zware tijden blijven deze mensen optimistisch en kijken met een positieve blik naar de toekomst. Ze kunnen zichzelf goed motiveren, maar ook anderen nieuwe zin geven. De meeste motivators zijn goede luisteraars en hebben een goed inlevingsvermogen. Daarnaast past de competentie overtuigen ook goed bij deze competentie. Om mensen te motiveren is overtuiging op bepaalde momenten hard nodig. 

Zwakke punten
Een motivator kan doorslaan. Hij kan zo optimistisch zijn, dat hij de realiteit verliest. Dit kan samenhangen met de competentie ambitie, motivators stellen bepaalde doelen en willen deze behalen en ook bij tegenslagen doorgaan. De geloofwaardigheid van de motivator wordt dan aangetast.

Omgaan met details
Omgaan met details

Steekwoorden: structureel, plannen en organiseren, resultaat, perfectionistisch

Omschrijving

Deze mensen hebben details en procedures goed in hun hoofd zitten. Deze personen letten bij opdrachten op de details, zij controleren bijvoorbeeld de spelling en houden zich bezig met de vormgeving. Daarnaast houden deze mensen zich vaak bezig met de planning en organisatie van werkzaamheden.

Sterke punten
Deze mensen zijn precies en werken structureel. Zij kijken met een kritisch oog naar opdrachten. Daarnaast beschikken deze mensen ook vaak over de competentie ‘plannen en organiseren’. Zij hebben een goed beeld in het hoofd van het resultaat en de taken die uitgevoerd moeten worden.

Zwakke punten
De kritische houding kan ervoor zorgen dat de omgeving hen ziet als ‘pietluttig’. Verder kan het zijn dat ze zo opgaan in details dat de creativiteit van deze mensen eronder lijdt. Ook kunnen ze doorslaan en hoofdzaken uit het oog verliezen.

Presenteren
Presenteren

Steekwoorden: boodschap, structureel, publiek, resultaatgericht

Omschrijving

Deze mensen kunnen op een duidelijke en heldere manier hun boodschap overbrengen. Zij stemmen hun presentatie af op het publiek. Deze presentatoren maken hierbij vaak gebruik van middelen als PowerPoint, hand-outs of digitale beelden. Deze middelen sluiten goed aan bij het verhaal en op deze manier wordt de boodschap overgebracht op het publiek.

Sterke punten
Goede presentatoren kunnen gestructureerd een verhaal vertellen, maar ook spontaan reageren op onverwachte situaties. Daarnaast zijn ze resultaatgericht: ze willen de boodschap overbrengen. Ook hebben deze mensen vaak weinig last van zenuwen.

Zwakke punten
Mensen die teveel willen presenteren kunnen gemaakt overkomen. Zij hebben soms een onnatuurlijke houding en reageren op een verkeerde manier op onverwachte situaties. 

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Docent consumptieve techniek (2e graads)

 • Analytisch vermogen
 • Methodisch werken
 • Aandacht voor details
 • Effectief communiceren
 • Aanpassingsvermogen
 • Improvisatie
 • Enthousiasme
 • Controleren
 • Beoordelen
 • Kritisch denken
 • Taalkennis
 • Stimuleren
 • Overtuigingskracht
 • Positiviteit
 • Creatief denken
 • Methodisch ontwerpen
 • Vernieuwend
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Docent consumptieve techniek (2e graads)

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent consumptieve techniek (2e graads) passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent consumptieve techniek (2e graads) nodig? 

De docent consumptieve techniek is een gever. Hij geeft zijn kennis op het gebied van consumptieve techniek over op zijn leerlingen/studenten en bereidt ze voor op een beroep in de horeca of in een bakkerij. Ook biedt hij zijn leerlingen individuele begeleiding.

Daarnaast is de docent consumptieve techniek een waarnemer. Hij let goed op de ontwikkeling/studievoortgang van zijn leerlingen/studenten om te kijken waar zij zijn in het lesprogramma en of ze hard genoeg werken en vorderen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent consumptieve techniek (2e graads)


Eigenschappen Docent consumptieve techniek (2e graads)

 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • Vriendelijk
 • Waarnemend
 • Gedetailleerd
 • LeergierigArbeidsmarktperspectief Docent consumptieve techniek (2e graads)

Wat zijn de baankansen voor een Docent consumptieve techniek (2e graads)?

Het arbeidsmarktperspectief en de werkgelegenheid voor de docent consumptieve techniek is goed. Er is veel werkgelegenheid voor de docent consumptieve techniek omdat er veel opleidingen zijn in de sector horeca en bakkerij.

Daarnaast kan de docent consumptieve techniek doorgroeien door bijvoorbeeld ook een mentorrol op zich te nemen.

De actuele kans op werk voor een Docent consumptieve techniek (2e graads)

Het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads) is onderdeel van de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken. De kans op werk voor de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken is in de huidige periode gemiddeld

Huidige aantal vacatures

0

Baankans Docent consumptieve techniek (2e graads)

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Ben je benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Zet heel eenvoudig jouw CV op Monsterboard en wordt benaderd voor nieuwe banen!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard

Doorgroei mogelijkheden Docent consumptieve techniek (2e graads)

Je kunt als Docent consumptieve techniek (2e graads) een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads) is onderdeel van de beroepsfamilie Vakdocenten voeding, groen- en agrarische technieken. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Docent consumptieve techniek (2e graads)

Doorgroei beroepen voor een Docent consumptieve techniek (2e graads)

Docent gieterijtechniek

Docent elektronica (2e graads)

docent elektronicatechniek (2e graads)

docent digitale techniek (2e graads)

docent digitale en analoge media (2e graads)

Docent technische informatica (2e graads)

docent automatiseringselektronica (2e graads)

docent computertechniek (2e graads)

docent telecommunicatietechniek (2e graads)

docent automatiseringsenergietechniek (2e graads)

Docent besturingstechniek (2e graads)

docent hydraulica (2e graads)

docent aandrijf- en besturingstechniek (2e graads)

docent meet- en regeltechniek (2e graads)

Docent textieltechniek (2e graads)

docent spinnen (2e graads)

docent weven (2e graads)

Docent naaitechniek

Docent fijnmechanische techniek (2e graads)

docent fijnmetaalbewerken (2e graads)

docent fijnmechanische techniek en elektrotechnisch instrumentmaken, akte nk

docent uurwerktechniek (2e graads)

docent (metaal)graveren (2e graads)

Docent meet en regeltechniek

Docent glasbewerken

docent glasblazen

docent optisch glasbewerken

docent glasinstrumentenmaken

Docent optiek

Docent scheepsbouwkunde (2e graads)

docent scheepsbeschieten (2e graads)

Docent (elektrische) energietechniek (2e graads)

docent elektrotechnische montage, akte nu

docent elektriciteitstechniek (2e graads)

Docent motorvoertuigentechniek (2e graads)

docent motorrijtuigen- en rijwielherstellen, akte nw

docent carrosseriebouw (2e graads)

docent bromfietsherstellen (2e graads)

docent autotechniek (2e graads)

Docent installatietechniek (2e graads)

docent fitten, koper-, lood- en zinkbewerken, akte nz

docent gas-, waterfitten, loodgieten (2e graads)

docent elektrische installatietechniek (2e graads

Docent mechanische techniek (2e graads)

docent instrumentmaken (2e graads)

docent vuur-, plaat- en grofbankwerken, akte nh

docent metaalbewerken (2e graads)

docent metaalbewerken, akte nj

docent plaatwerken (2e graads)

docent verspanende bewerking (draaien en frezen) (2e graads)

docent metaalconstructietechniek (2e graads)

docent smeden, vuurwerken (2e graads)

docent technische mechanica (2e graads)

docent mechanische technologie (2e graads)

Docent edelmetaalbewerken

Docent elektrotechniek (2e graads)

Docent lassen (2e graads)

docent lastechniek (2e graads)

docent lastechnologie (2e graads)

Docent schoenmaken (2e graads)

docent schoenmaken, akte np

Docent vliegtuigbouwkunde (2e graads)

docent vliegmechanica (2e graads)

Docent werktuigbouwkunde (2e graads)

docent metaalkunde (2e graads)

docent werktuigbouwkundig tekenen, akte n 4

docent werktuigkunde (2e graads)

docent werktuigbouwkundig ontwerpen (2e graads)

Docent civiele techniek (2e graads)

docent straatmaken (2e graads)

docent grond-, weg- en waterbouwkunde (2e graads)

docent weg- en waterbouwkunde (2e graads)

docent bruggenbouw (2e graads)

Docent houtbewerkingstechnieken (2e graads)

docent parketvloerleggen (2e graads)

docent meubelmaken en fijne houtbewerking, akte nf

docent woninginrichting (2e graads)

docent meubeltekenen, akte n 10

docent meubelmaken (2e graads)

docent machinaal houtbewerken (2e graads)

docent meubelstofferen (2e graads)

docent rietmeubelmaken (2e graads)

docent interieurverzorging/vloerbedekking (2e graads)

Docent beschermings- en afwerkingstechnieken (2e graads)

docent schilderen, akte ne

docent autospuiten (2e graads)

docent schildertechnieken (2e graads)

Docent bouwkunde (2e graads)

docent bouwkundig tekenen, akte n 3

docent metselen, akte nc

docent timmeren, akte nb

docent stukadoren (2e graads)

docent timmeren (2e graads)

docent metselen (2e graads)

docent bouwplaatstechnieken (2e graads)

docent tegelzetten (2e graads)

docent utiliteitsbouw (2e graads)

docent staal- en betontechniek (2e graads)

Docent papiermaken

Docent fotografie

docent videotechniek en animatie

docent audio/video design

Docent grafische techniek (2e graads)

docent boekbinden (2e graads)

docent dtp (2e graads)

docent reproductietekenen (2e graads)

docent kopieertechniek (2e graads)

docent letterzetten, akte nl

docent boekdrukken, akte nm

docent boekdrukken (2e graads)

docent fototechniek (2e graads)

docent lithografie (2e graads)

docent druktechnieken (2e graads)

Docent procestechniek (2e graads)

docent productietechnologie (2e graads)

docent procestechnologie (2e graads)

docent proceskunde (2e graads)

docent productieautomatisering (2e graads)

Docent chemische procestechniek

Docent chemische binding

Docent inkoop

docent inkoop en import

docent inkoop en voorraadbeheer

Docent ondernemersvaardigheden

docent ondernemen in retail

docent ondernemen in midden- en kleinbedrijf

Docent communicatieve management vaardigheden

Docent logistiek en auditing

Docent gedrag, management en organisatie

Docent secretariële vakken

docent handelscorrespondentie

docent notuleren

docent stenografie

docent typen

docent machineschrijven

docent secretariaatspraktijk

docent tekstverwerking

Docent rapporteren

Docent reclame- en presentatietechnieken

docent etaleren

Docent bedrijfscommunicatie

Docent warenkennis (handel)

Docent Detailhandel

Docent verkooptechniek

docent verkoopmethoden

docent verkooppraktijk

Docent consumentengedrag

Docent bedrijfseconomie (2e graads)

docent computerboekhouden (2e graads)

docent economie 2 (2e graads)

docent boekhouden (2e graads)

docent bedrijfsadministratie (2e graads)

docent handelskennis (2e graads)

Docent management accounting

Docent externe verslaggeving

Docent financiële markten

Docent verslaggeving

Docent omgangskunde (2e graads)

Docent pedagogiek (2e graads)

docent opvoedkunde (2e graads)

Docent verpleegkunde (2e graads)

docent verpleging a (2e graads)

docent verpleging b (2e graads)

docent wijkverpleging (2e graads)

docent verpleging z (2e graads)

docent ziekenverpleging (2e graads)

Docent kinderverzorging en opvoeding (2e graads)

docent kinderverzorging en opvoeding en handenarbeid, akte n 20

Docent babymassage

Leider-docent kraamcentrum

adjunct-leidster-docente kraamcentrum

Docent verzorging / gezondheidskunde (2e graads)

docent gezondheidsleer (2e graads)

docent gezondheidskunde (2e graads)

docent zorg voor de gezondheid (2e graads)

Docent zorg en welzijn

Trainer Welzijn

Docent kappersvak

Docent schoonheidsverzorging

docent voetverzorging

docent pedicure

docent manicure

Docent verzorging / huishoudkunde (2e graads)

docent huishoudkunde (2e graads)

docent zorg voor de gezondheid, de woning , de voeding en de kleding, akte n 12

docent gezondheidszorg, huishoudeconomie en zorg voor de voeding, akte n 18

docent gezondheidszorg, huishoudeconomie en zorg voor de woning en textiel, akte n 17

docent landbouwhuishouden, akte n 19

docent dieetleer (2e graads)

docent zorg voor de voeding (2e graads)

leraar verzorging/huishoudkunde (2e graads)

docent huishoudelijke vorming (2e graads)

docent zorg voor woning en kleding (2e graads)

Docent brandweervakken

Docent politievakken

docent strafvordering (politie)

docent opsporingsleer (politie)

docent praktisch politie-optreden

docent beveiliging en bewaking (politie)

Docent beleidscyclus

Docent HK MP5

Docent politiekunde

Docent rijopleiding

Docent sociaal psychische problematiek

Docent traangas

Docent vreemdelingenzorg

Docent algemene beveiliging

Docent integrale veiligheid

Instructeur hijswerk

instructeur mobiele kraan

instructeur torenkraan

instructeur bouwkranen

instructeur havenkranen

Docent maritieme technieken (2e graads)

docent zeemanschap (2e graads)

docent zeemanschap, akte n 15

docent binnenvaartkunde, akte n 6

docent binnenvaartkunde (2e graads)

docent radiotechniek en radiovoorschriften, akte n 16a

docent wis- en zeevaartkunde en luchtnavigatie, sterrenkunde, meteorologie en oceanografie, akte n 16

docent zeevaartkunde (2e graads)

docent scheepswerktuigkunde (2e graads)

docent scheepswerktuigkunde, akte n 13

docent scheepvaart (2e graads)

docent boordwerktuigkunde scheepvaart (2e graads)

Instructeur heftrucks

Docent machinistenopleiding spoorwegen

Instructeur verkeersdienstsimulator

Instructeur tram- en metrobesturen

Instructeur grondverzet- en graafmachines

instructeur grondverzetmachines

Instructeur gevaarlijke stoffen

instructeur gevaarlijke stoffen adr

instructeur gevaarlijke stoffen adn

instructeur gevaarlijke stoffen rid

docent gevaarlijke stoffen adr

docent gevaarlijke stoffen adn

docent gevaarlijke stoffen rid

Praktijkopleider textielindustrie

bedrijfsleermeester textielindustrie

coupeuse-lerares

Praktijkopleider horeca, toerisme en voeding

praktijkopleider brood- en banketbakken

praktijkopleider horeca en keuken

praktijkopleider verssector

praktijkopleider toerisme, recreatie en reizen

praktijkopleider slagersvak

Praktijkopleider uiterlijke verzorging

praktijkopleider voetverzorging

praktijkopleider haarverzorging

praktijkopleider schoonheidsverzorging

Lasinstructeur

Praktijkopleider beveiliging

Praktijkopleider gezondheidszorg en welzijn

Praktijkopleider schildersbedrijf

Praktijkopleider handel

praktijkopleider detail- en ambulante handel

praktijkopleider groothandel en distributie

praktijkopleider opslag en magazijn

Praktijkopleider administratie

praktijkopleider secretarieel

praktijkopleider juridisch

Praktijkopleider grafische industrie

bedrijfsleermeester grafisch bedrijf

instructeur grafisch bedrijf

Praktijkopleider elektro

Praktijkopleider metaalindustrie

bedrijfsleermeester metaalindustrie

Praktijkopleider transport

praktijkopleider luchtvaart

praktijkopleider railvervoer

praktijkopleider scheepvaart

praktijkopleider wegvervoer

Praktijkopleider agrarisch

Praktijkopleider bouw

Praktijkopleider algemeen

Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Docent consumptieve techniek (2e graads) werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent consumptieve techniek (2e graads) meestal werkt.

Waar werkt een Docent consumptieve techniek (2e graads)?

De docent consumptieve techniek werkt op een VMBO of MBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Netwerk Docent consumptieve techniek (2e graads)

Met wie werkt een Docent consumptieve techniek (2e graads) samen? 

Het netwerk van de docent consumptieve techniek bestaat uit zijn leerlingen/studenten, de mensen van het stagebedrijf, de directeur van de school, de ouders van leerlingen/studenten bij ouderavonden en zijn collega's.


 • Leerlingen/studenten
 • Mensen van het stagebedrijf
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden
Docent consumptieve techniek (2e graads)

Interview met een Docent consumptieve techniek (2e graads)

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Verwante beroepen Docent consumptieve techniek (2e graads):

Er zijn best wel wat beroepen die op elkaar lijken of tot dezelfde "beroepsfamilie" of beroepsgroep horen. Bekijk hieronder aam wat voor beroepen een Docent consumptieve techniek (2e graads) verwant is.

Wat zijn soortgelijke beroepen als Docent consumptieve techniek (2e graads)?

De beroepen die verwant zijn aan Docent consumptieve techniek (2e graads) zijn:
Banketbakker
Salaris: €1000 tot €2250
Opleiding: MBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Docent hotel management (1e graads)
Salaris: €2882 tot €5784
Opleiding: HBO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.
Docent toerisme en recreatie
Salaris: €1500 tot €2100
Opleiding: HBO WO
Baankans: Goed

Baankans

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep %1$s. Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een %1$s nodig heeft.

Alles over het beroep Docent consumptieve techniek (2e graads) in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Mensen van het stagebedrijf
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Ouders van leerlingen/studenten tijdens ouderavonden

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €2865 tot €4366

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0Ga direct naar