Docent logistiek en auditing Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent logistiek en auditing? Lees de functieomschrijving.

De docent logistiek en auditing geeft les in het vak logistiek en auditing.

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, fiscale economie, financial services management of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent logistiek en auditing is zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als logistiek, auditing, de waardenkringloop, de externe audit van de accountant, het verkoopproces (customer service), het inkoopproces en vraagvoorspellingen. Ook kan hij lesgeven in productieplanning en ketenintegratie maar dit is afhankelijk van de opleiding en het studiejaar dat hij lesgeeft.

De docent logistiek en auditing ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten schriftopdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent logistiek en auditing de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent logistiek en auditing heeft verstand van het vak logistiek en auditing en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent logistiek en auditing projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent logistiek en auditing ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.

Wil je werken als Docent logistiek en auditing?

Werk je al als Docent logistiek en auditing en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent logistiek en auditing worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Docent logistiek en auditing, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Docent logistiek en auditing in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent logistiek en auditing

Wat verdient een Docent logistiek en auditing?

Het salaris van de docent logistiek en auditing die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent logistiek en auditing

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Docent logistiek en auditing

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent logistiek en auditing

Hoe goed is de toekomst voor de Docent logistiek en auditing? 

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent logistiek en auditing is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent logistiek en auditing de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent logistiek en auditing

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Docent logistiek en auditing worden: Opleidingen tot Docent logistiek en auditing

Hoe word je een Docent logistiek en auditing? 

De docent logistiek en auditing heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' of ''Logistiek'' of ''Logistiek Management'' gevolgd (HBO, vierjarig).

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Docent logistiek en auditing

Meer opleidingen Docent logistiek en auditing

Weet je nog niet of je Docent logistiek en auditing wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Docent logistiek en auditing of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Docent logistiek en auditing

Met wie werkt een Docent logistiek en auditing samen? 

Het netwerk van de docent logistiek en auditing bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent logistiek en auditing


Organisaties waar een Docent logistiek en auditing werkzaam is

Waar werkt een Docent logistiek en auditing meestal? 

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent logistiek en auditing

Waar kun je het beste werken als Docent logistiek en auditing? Hieronder vindt je de best door de Docent logistiek en auditing beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent logistiek en auditing.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent logistiek en auditing:

Welke competenties heeft een een Docent logistiek en auditing nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Docent logistiek en auditing

Wat voor persoonlijkheid heb je als Docent logistiek en auditing nodig? 

De docent logistiek en auditing is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent logistiek en auditing ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent logistiek en auditing


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent logistiek en auditing

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent logistiek en auditing

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent logistiek en auditing

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent logistiek en auditing

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent logistiek en auditing dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent logistiek en auditing belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent logistiek en auditing. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent logistiek en auditing iets voor je?

Zou je graag Docent logistiek en auditing willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent logistiek en auditing bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent logistiek en auditing

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar