Docent logistiek en auditing Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Docent logistiek en auditing? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep docent logistiek en auditing. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je docent logistiek en auditing wordt.

 

Wat is een Docent logistiek en auditing?

De docent logistiek en auditing geeft les in het vak logistiek en auditing.

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding in de richting accountancy, bedrijfseconomie, fiscale economie, financial services management of een andere soortgelijke economische opleiding. De voornaamste taak van de docent logistiek en auditing is zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing overbrengen op zijn leerlingen/studenten. Hij geeft onder andere les in onderwerpen als logistiek, auditing, de waardenkringloop, de externe audit van de accountant, het verkoopproces (customer service), het inkoopproces en vraagvoorspellingen. Ook kan hij lesgeven in productieplanning en ketenintegratie maar dit is afhankelijk van de opleiding en het studiejaar dat hij lesgeeft.

De docent logistiek en auditing ontwikkelt zijn eigen lesmateriaal of maakt gebruik van bestaand lesmateriaal en geeft zijn leerlingen/studenten schriftopdrachten, tentamens, huiswerk en andere opdrachten die hij vervolgens nakijkt, met de leerlingen/studenten bespreekt en waar nodig becijfert. Naar aanleiding van al dit gemaakte werk kan de docent logistiek en auditing de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten nauwgezet bijhouden en waar nodig met ze om de tafel gaan om te kijken wat er niet goed gaat, wat er beter kan en hoe hij ze daar het beste bij kan helpen.

De docent logistiek en auditing heeft verstand van het vak logistiek en auditing en weet zijn kennis en visie op een interessante en educatieve manier op zijn leerlingen/studenten over te brengen. Daarnaast durft hij ook streng op te treden wanneer leerlingen/studenten zich vervelend gedragen of geen goede inzet tonen om ten alle tijde de leerlingen/studenten zo optimaal mogelijk te begeleiden en de orde in de klas te bewaren. Ook kan de docent logistiek en auditing projecten begeleiden.

Naast zijn werkzaamheden in de klas is de docent logistiek en auditing ook aanwezig tijdens vergaderingen met collega's om de leerlingen/studenten te bespreken en te kijken naar verbeterpunten binnen de school en opleiding.Wil je werken als Docent logistiek en auditing?

Werk je al als Docent logistiek en auditing en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Docent logistiek en auditing worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Docent logistiek en auditing, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Docent logistiek en auditing in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van €1600 tot €2200

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Docent logistiek en auditing

Wat verdient een Docent logistiek en auditing?

Het salaris van de docent logistiek en auditing die fulltime werkzaam is op een school verdient, afhankelijk van het aantal jaren werkervaring en de school waar hij werkzaam is, tussen de €1600,- en €2200,- bruto per maand.

Salarisschaal Docent logistiek en auditing

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Docent logistiek en auditing

Er zijn geen vacatures Docent logistiek en auditing aanwezig. Je kan wel meer informatie vinden over de branche waar een Docent logistiek en auditing in werkt.

Meer weten over de sector waar een Docent logistiek en auditing in werkt

Bekijk werken in Onderwijs

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Docent logistiek en auditing

Wat is de toekomst van Docent logistiek en auditing?

Het arbeidsmarktperspectief voor de docent logistiek en auditing is gemiddeld. Er is voldoende werkgelegenheid op de verschillende economische opleidingen. Daarnaast kan de docent logistiek en auditing de werkgelegenheid voor zichzelf vergroten door ook in andere economische vakken les te gaan geven.

Baankans Docent logistiek en auditing

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Docent logistiek en auditing worden: Opleidingen tot Docent logistiek en auditing

Wil je Docent logistiek en auditing worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Docent logistiek en auditing.

Hoe word je een Docent logistiek en auditing? 

De docent logistiek en auditing heeft een WO opleiding ''Economics'', ''Finance'', ''Financial Management'', ''Fiscale Economie'', ''Leraar 1e graad Economie en Bedrijfswetenschappen'' of een andere soortgelijke WO opleiding gevolgd of heeft de opleiding ''Leraar Bedrijfseconomie'' of ''Logistiek'' of ''Logistiek Management'' gevolgd (HBO, vierjarig).

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Docent logistiek en auditing

Er zijn geen opleidingen Docent logistiek en auditing aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Docent logistiek en auditing in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs

Omscholen of doorgroeien tot Docent logistiek en auditing

Als je Docent logistiek en auditing wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Docent logistiek en auditing zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Docent logistiek en auditing

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Docent logistiek en auditing?

Competenties en Vaardigheden Docent logistiek en auditing

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Docent logistiek en auditing nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Docent logistiek en auditing nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Docent logistiek en auditing

Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Trainingen & cursussen Motiveren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Trainingen & cursussen Overtuigen
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Presenteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid

Persoonlijkheid van een Docent logistiek en auditing

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Docent logistiek en auditing. Als Docent logistiek en auditing wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Docent logistiek en auditing:


zie volledige beschrijving persoonstype Docent logistiek en auditing

Vakkennis voor een Docent logistiek en auditing

Het is voor een Docent logistiek en auditing ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Docent logistiek en auditing zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Docent logistiek en auditing


Werkervaring Docent logistiek en auditing

Het is voor een startend Docent logistiek en auditing die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Docent logistiek en auditing is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Docent bedrijfseconomie, Docent bedrijfsadministratie, Docent belastingrecht .

Iets anders leren?

Is Docent logistiek en auditing het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Docent logistiek en auditing

Met wie werkt een Docent logistiek en auditing samen? 

Het netwerk van de docent logistiek en auditing bestaat uit zijn leerlingen/studenten, zijn collega's, de directeur van de school en mensen uit de economische sector die op school over hun vak komen spreken.


 • Leerlingen/studenten
 • Collega's
 • Directeur van de school
 • Mensen uit het vak
Docent logistiek en auditing


Organisaties waar een Docent logistiek en auditing werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Docent logistiek en auditing meestal werkt.

Waar werkt een Docent logistiek en auditing?

De docent logistiek en auditing geeft les op een MBO of HBO opleiding op een school.

Meer weten over werken in de Onderwijs & Training?

Bekijk werken in Onderwijs & Training

Best beoordeelde werkgevers Docent logistiek en auditing

Waar kun je het beste werken als Docent logistiek en auditing? Hieronder vind je de best door de Docent logistiek en auditing beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Docent logistiek en auditing.

Competenties, Skills en Vaardigheden Docent logistiek en auditing:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Docent logistiek en auditing.

Welke competenties heeft een Docent logistiek en auditing nodig?

Een Docent logistiek en auditing heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Docent logistiek en auditing

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Docent logistiek en auditing passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Docent logistiek en auditing nodig? 

De docent logistiek en auditing is een waarnemer. Hij let goed op de studievoortgang en studieontwikkeling van zijn leerlingen/studenten zodat hij ze zo optimaal mogelijk les kan geven en kan begeleiden. Dit maakt de docent logistiek en auditing ook tot een gever. Hij geeft zijn kennis en visie op het gebied van het vak logistiek en auditing over op zijn leerlingen/studenten en biedt ze waar nodig individuele begeleiding of extra tips en adviezen.

Bekijk de persoonstypen voor Docent logistiek en auditing


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Docent logistiek en auditing

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Docent logistiek en auditing

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Docent logistiek en auditing

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Docent logistiek en auditing

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Docent logistiek en auditing dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Docent logistiek en auditing belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Docent logistiek en auditing. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Docent logistiek en auditing iets voor je?

Zou je graag Docent logistiek en auditing willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Docent logistiek en auditing bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Docent logistiek en auditing

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar