U bevindt zich hier: Home » Beroepen » Admiraal

Admiraal worden: Competenties, Opleidingen, Vacatures en Salaris

Wat doet een admiraal? Lees de functieomschrijving.

 

De Admiraal Zeemacht commandeert het leger van de Zeemacht. De Admiraal Zeemacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn. De Admiraal Zeemacht is dan de leider van zo’n formatie en stuurt de groep aan in hun militaire taken. De Admiraal Zeemacht beslist wanneer de formatie uitrukt naar een bepaald gebied waar hulp nodig is en verdeelt de groep indien nodig. Ook geeft de Admiraal Zeemacht aan wanneer er wordt gestopt met aanvallen. 

Mensen vonden ons op: Job Admiraal, Baan Admiraal, Admiraal Worden, Functie-eisen Admiraal, Verantwoordelijkheden Admiraal, Functieprofiel Admiraal, Wat doet een Admiraal, Werken als Admiraal.

Admiraal worden: Opleiding tot admiraal

 

Iemand die Admiraal Zeemacht wil worden, kan de AMO doen. Dit is de Algemene Militaire Opleiding. Deze opleiding duurt 4 maanden. Daarna kan de toekomstig Admiraal Zeemacht specifieke opleidingen gaan doen om hogerop te komen maar de AMO is een vereiste om gedaan te hebben. Wel vinden er keuringen plaats om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Opleidingen, cursussen en trainingen:

Vind een cursus of training. In samenwerking met Springest
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Staat de opleiding, cursus of training die je zoekt er niet tussen? Kijk dan bij onze partner Springest.nl.
Mensen vonden ons op: Studeren voor Admiraal, Admiraal Worden, Opleidingsniveau Admiraal, Scholing Admiraal, Studie Admiraal, Bijscholing Admiraal, Omscholing Admiraal.

Organisaties waar een admiraal doorgaans werkzaam is

 

Het leger is een non-profit organisatie. De Admiraal Zeemacht zal dus alleen werkzaam zijn voor non-profit organisaties.

 

Mensen vonden ons op: Studeren voor Admiraal, Admiraal Worden, Opleidingsniveau Admiraal, Scholing Admiraal, Studie Admiraal, Bijscholing Admiraal, Omscholing Admiraal.

Salaris en Arbeidsvoorwaarden admiraal

 

De Admiraal Zeemacht is de hoogste functie die er is binnen de Zeemacht. De Admiraal Zeemacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand. Je hebt eerst de manschappen , dan de onderofficieren en daarna de officieren. Bij de officieren zijn er ook nog 11 rangen, te beginnen bij aspirant officier en eindigend bij Admiraal Zeemacht. Het salaris stijgt bij elke rang. 

Mensen vonden ons op: Salaris Admiraal, Loon Admiraal, Wat verdien je als Admiraal, Salarisschaal Admiraal, Salarisindicatie Admiraal, Bonus Admiraal, CAO Admiraal, Brutoloon Admiraal, Nettoloon Admiraal, Vakantiedagen Admiraal, Pensioen Admiraal.

Competenties, skills & vaardigheden admiraal

 • Samenwerken
 • Motiveren
 • Conflicten beheersen
 • Anticiperen
 • Besluitvaardigheid
Mensen vonden ons op: Kennis Admiraal, Vaardigheden Admiraal, Attitude Admiraal, Kwalificaties Admiraal, Competentieprofiel Admiraal.

Boeken voor het beroep admiraal

Wil je meer weten over het beroep admiraal? Hieronder vind je diverse boeken, Ebooks of DVD's waarin je meer te weten kan komen over de functie en de inhoud. Ook kunnen er boeken tussen staan die interessant zijn wanneer je admiraal bent en jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je vakgebied.

Als je tussen de hieronderstaande boeken geen geschikte kan vinden, klik dan op de link onderaan dit kader om op de pagina met meer boeken admiraal te komen.

Van binnen weet je alles | Redactiebureau Reactie

handboek voor lichaamswijsheid - Nederlands | Druk: 2 | Hardcover | 9789401301947 | 304 pagina's

'Van binnen weet je alles' beschrijft hoe het lichaam bij denken, voelen en handelen als een integraal kompas functioneert. De signalen van je lichaamswijsheid zijn eenvoudig, doeltreffend en kernachtig. Annet van Laar beschrijft aan de hand van theorie, ...

Maak je bed op | Admiraal William H. Mcraven

kleine dingen die je leven kunnen veranderen… en misschien de wereld - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021408354 | 112 pagina's

Admiraal William H. McRaven sprak in 2014 bij de diploma-uitreiking van de Universiteit van Texas. Hij vertelde hoe zijn opleiding tot Navy SEAL hem zijn hele leven lang heeft geholpen om succesvoller en gelukkiger te zijn. Zijn speech ging viral en werd ...

Getal en Ruimte / 1 vwo deel 2 / deel Leerboek | L.A. Reichard

Nederlands | Druk: 10 | Hardcover | 9789011112902 | 248 pagina's

Getal en Ruimte / 1 vwo deel 2 / deel Leerboek is een boek van L.A. Reichard...

Mensen vonden ons op: boeken voor Admiraal, Admiraal ebooks, boek Admiraal.

Persoonstypen admiraal

De Admiraal Zeemacht geeft leiding dus hij moet een goede leidinggevende zijn. De militairen in de formatie moeten de Admiraal Zeemacht serieus nemen. De Admiraal Zeemacht moet dus charisma uitstralen en niet over zich heen laten lopen. Zeker bij dit beroep moet de leidinggevende overwicht hebben. De Admiraal Zeemacht vraagt namelijk veel lichamelijke inspanning van zijn militairen en moet deze inspanningen op de juiste manier afdwingen om zijn militairen over de streep te trekken en hun eigen grenzen te laten opzoeken. Ook moet de Admiraal Zeemacht een goede waarnemer zijn om goed te kunnen anticiperen in moeilijke situaties. 

Mensen vonden ons op: Persoonlijkheid Admiraal, Karakter Admiraal.

Netwerk admiraal

De Admiraal Zeemacht heeft te maken met zijn militairen. Ook geeft de Admiraal Zeemacht ordes aan de luitenant Admiraal Zeemacht en de Admiraal Zeemacht majoor. Deze rangen komen net voor de Admiraal Zeemacht. De Admiraal Zeemacht heeft de hoogste functies maar overlegt wel veel met de andere rangen voor hem. Uiteindelijk bepalen alle officieren samen het beleid voor de militairen die uitvoeren. Hierbij heeft ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar de Admiraal Zeemacht stuurt de officieren aan. 

Mensen vonden ons op: Collega’s Admiraal, Medewerkers Admiraal.

Is het beroep admiraal iets voor jou?

Zou je graag admiraal willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als admiraal bij jou past.

Mensen vonden ons op: beroepskeuze Admiraal, beroepskeuzetest Admiraal, beroep Admiraal kiezen.

Arbeidsmarktperspectief en Doorgroeimogelijkheden admiraal

 

Het is niet mogelijk om door te groeien voor de Admiraal Zeemacht aangezien dit al de hoogste functie is binnen de Zeemacht. 

Arbeidsmarktperspectief score admiraal

Hieronder vind je de score voor het arbeidsmarktperspectief voor het beroep admiraal. We hebben 5 scores: Zeer Goed, Goed, Redelijk, Matig en Slecht.

Matig
Powered by arbeidsmarktkansen.nl & Intelligence Group
Mensen vonden ons op: Vooruitzichten Admiraal, Promotie mogelijkheden Admiraal, Carriere Admiraal.

Solliciteren op de functie admiraal

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als admiraal dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor admiraal belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als admiraal. Bekijk dan onze tips.

Mensen vonden ons op: solliciteren als Admiraal, CV Admiraal, sollicitatie Admiraal.

Interviews met admiraal

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.

Verwante beroepen admiraal

Vacatures admiraal

Op zoek naar een nieuwe baan als Admiraal? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Admiraal. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.   De Admiraal Zeemacht commandeert het leger van de Zeemacht. De Admiraal Zeemacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn.

Beoordeling Admiraal

Lees hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef je mening bij het blok 'Beoordeel zelf het beroep Admiraal' hieronder.

 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Beoordeel zelf het beroep Admiraal

Geef een score van 1 ster (zeer slecht) tot 5 sterren (zeer goed) door met je muis te klikken bij de 4 keuzeopties die worden getoond.
 • Functie-inhoud
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkeden
 • Arbeidsmarktperspectief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageer op dit beroep