Generaal Landmacht Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Generaal Landmacht? Lees de functieomschrijving.

 

 

De generaal Landmacht Landmacht commandeert het leger van de landmacht. De generaal Landmacht geeft taken aan de formatie ( een leger ) en traint zijn ploeg in de taken die zij moeten uitvoeren als er een oorlog uitbreekt. Maar ook worden er door de Nederlandse overheid formaties gestuurd naar landen waar spanningen zijn. De generaal Landmacht is dan de leider van zo’n formatie en stuurt de groep aan in hun militaire taken. De generaal Landmacht beslist wanneer de formatie uitrukt naar een bepaald gebied waar hulp nodig is en verdeelt de groep indien nodig. Ook geeft de generaal Landmacht aan wanneer er wordt gestopt met aanvallen. 

Wil je werken als Generaal Landmacht?

Werk je al als Generaal Landmacht en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Generaal Landmacht worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Generaal Landmacht, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Generaal Landmacht in één oogopslag

Sector:

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Militairen
  • Generaal majoor
  • Luitenant Generaal

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €7000 tot €9000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Generaal Landmacht

Wat verdient een Generaal Landmacht?

De generaal Landmacht is de hoogste functie die er is binnen de landmacht. De generaal Landmacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand. Je hebt eerst de manschappen , dan de onderofficieren en daarna de officieren. Bij de officieren zijn er ook nog 11 rangen, te beginnen bij aspirant officier en eindigend bij generaal Landmacht. Het salaris stijgt bij elke rang. 

Salarisschaal Generaal Landmacht

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Generaal Landmacht

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Generaal Landmacht

Hoe goed is de toekomst voor de Generaal Landmacht? 

 

 

Het is niet mogelijk om door te groeien voor de generaal Landmacht aangezien dit al de hoogste functie is binnen de landmacht. 

Baankans Generaal Landmacht

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Generaal Landmacht worden: Opleidingen tot Generaal Landmacht

Hoe word je een Generaal Landmacht? 

 

 

Iemand die generaal Landmacht wil worden, kan de AMO doen. Dit is de Algemene Militaire Opleiding. Deze opleiding duurt 4 maanden. Daarna kan de toekomstig generaal Landmacht specifieke opleidingen gaan doen om hogerop te komen maar de AMO is een vereiste om gedaan te hebben. Wel vinden er keuringen plaats om toegelaten te worden tot deze opleiding.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Generaal Landmacht

Meer opleidingen Generaal Landmacht

Weet je nog niet of je Generaal Landmacht wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Generaal Landmacht of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Generaal Landmacht

Met wie werkt een Generaal Landmacht samen? 

 

De generaal Landmacht heeft te maken met zijn militairen. Ook geeft de generaal Landmacht ordes aan de luitenant generaal Landmacht en de generaal Landmacht majoor. Deze rangen komen net voor de generaal Landmacht. De generaal Landmacht heeft de hoogste functies maar overlegt wel veel met de andere rangen voor hem. Uiteindelijk bepalen alle officieren samen het beleid voor de militairen die uitvoeren. Hierbij heeft ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar de generaal Landmacht stuurt de officieren aan. 


  • Militairen
  • Generaal majoor
  • Luitenant Generaal
Generaal Landmacht


Organisaties waar een Generaal Landmacht werkzaam is

Waar werkt een Generaal Landmacht meestal? 

De landmacht is een non-profit organisatie. De generaal Landmacht zal dus alleen werkzaam zijn voor non-profit organisaties. 

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Generaal Landmacht

Waar kun je het beste werken als Generaal Landmacht? Hieronder vindt je de best door de Generaal Landmacht beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Generaal Landmacht.

Competenties, Skills en Vaardigheden Generaal Landmacht:

Welke competenties heeft een een Generaal Landmacht nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Generaal Landmacht

Wat voor persoonlijkheid heb je als Generaal Landmacht nodig? 

De generaal Landmacht geeft leiding dus hij moet een goede leidinggevende zijn. De militairen in de formatie moeten de generaal Landmacht serieus nemen. De generaal Landmacht moet dus charisma uitstralen en niet over zich heen laten lopen. Zeker bij dit beroep moet de leidinggevende overwicht hebben. De generaal Landmacht vraagt namelijk veel lichamelijke inspanning van zijn militairen en moet deze inspanningen op de juiste manier afdwingen om zijn militairen over de streep te trekken en hun eigen grenzen te laten opzoeken. Ook moet de generaal Landmacht een goede waarnemer zijn om goed te kunnen anticiperen in moeilijke situaties. 

Bekijk de persoonstypen voor Generaal Landmacht


Baas


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Generaal Landmacht

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Generaal Landmacht

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Generaal Landmacht

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Generaal Landmacht

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Generaal Landmacht dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Generaal Landmacht belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Generaal Landmacht. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Generaal Landmacht iets voor je?

Zou je graag Generaal Landmacht willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Generaal Landmacht bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Generaal Landmacht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar